مهاجرت به لهستان از طریق پناهندگی

عناوین مهم این نوشته

شماره تماس مستقیم :

02191096120

آخرین نوشته های مهاجرت :

تماس با کارشناسان ( تماس - واتساپ ) :

مهاجرت به چه معناست؟

همواره افراد زیادی هستند که به دلایل مختلف کشور خود را ترک کرده و به دیگر کشور ها از جمله لهستان پناهنده می شوند. ما در این مقاله می خواهیم در خصوص مهاجرت به لهستان از طریق پناهندگی صحبت کنیم.

کشور لهستان

لهستان یکی از 10 کشور بزرگ قاره سبز است که در دل اروپا واقع شده است. لهستان با اوکراین، چک ،آلمان ،اسلوواکی، لیتوانی مرز مشترک دارد. این کشور یکی از کشور های به نسبت پیشرفته ی اروپا می باشد. هزینه های زندگی در اروپا نیز بسیار مناسب هستند و یکی از دلایلی که هر کسی دوست دارد در این کشور زندگی کند نیز همین موضوع است.

البته در موارد دیگر از جمله اشتغال و تامین مسکن نیز این کشور گزینه ی بسیار مناسبی می باشد. دانشگاه های لهستان هرچند جزء چند دانشگاه برتر نیستند، اما آن ها نیز از کیفیت بسیار خوبی بهره مند می باشند. همه ی این ها را کنار هم بگذارید و ببینید آیا کسی که در فقر و در یک کشور نا آرام زندگی می کند، چگونه نمی تواند تمایل به زندگی در این کشور نداشته باشد؟

مهاجرت به چه معناست؟

مهاجرت به معنای کوچ کردن و تغییر زندگی از یک مکان به مکان دیگر دلالت دارد. اما مهاجرت می تواند کمی گسترده تر باشد و باید بگوییم چه عواملی باعث می شود که فردی از کشور خود مهاجرت کرده و به ادامه ی زندگی در یک کشور بیگانه تن بدهد. همان طور که گفتیم عوامل مختلفی برای این کار وجود دارد. برخی عوامل می توانند فرد را مجبور به این کار بکنند و برخی عوامل نیز تنها نقش بر انگیزانندگی دارند.

برای مثال اگر شما در کشوری زندگی می کنید، که نمی توانید خود را با قوانین خاص آن کشور وفق دهید یا در داخل کشور تان نا آرامی های سیاسی وجود دارد، شما مجبور به ترک وطن می شوید. یا ممکن است شما در کشور خود از یک زندگی با ثبات بهره مند باشید، اما قصد دارید پیشرفت کنید و برای مثال می خواهید مراتب علمی بالاتر را در یک کشور اروپایی مانند لهستان بگذرانید، در این صورت است که شما با میل قلبی خود مهاجرت به یک کشور دیگر مانند لهستان را انتخاب می کنید.

مهاجرت به چه معناست؟

دلایل مهاجرت

البته در قسمت قبل به طور سر بسته به این موضوع اشاره کردیم. اما بهتر است با ذکر چند مثال موضوع را باز تر کنیم، تا بتوانیم چند نمونه از عللی را که باعث مهاجرت افراد از کشوری به کشور دیگر می شوند را نام ببریم. برای مثال فرض کنید مردم سوریه در سال های اخیر به دلیل جنگ های داخلی و نا آرامی هایی که داشتند، جانشان در خطر بود و به همین دلیل مهاجرت به لهستان از طریق پناهندگی و دیگر کشور های دنیا را انتخاب کردند تا جان سالم به در ببرند.

یا افرادی هستند که به دلایل مخالفت های  سیاسی با قوانین کشور شان مورد پیگرد قانونی قرار می گیرند و راهی جزء مهاجرت به لهستان از طریق پناهندگی ندارند . حال فردی را تصویر کنید که می خواهد برای گسترش تجارتش در کشور های دیگر از جمله لهستان به تأسیس شرکتی جدید اقدام کند و برای این کار باید به لهستان مهاجرت کند. کسی او را مجبور به این کار نکرده و او خود و به میل خود این کار را می کند.

پناهندگی

همان طور که گفتیم در برخی از دلایل مهاجرت شما مشکلاتی در کشور تان دارید که مجبور به انجام این کار می شوید. در این مشکلات ممکن است جان شما در خطر باشد. برای مثال ممکن است به دلیل مخالفت با سیاست های کشور تان به زندان محکوم شده و مورد آزار و اذیت قرار گیرید.

در این حالت شما می توانید با مهاجرت به لهستان از طریق پناهندگی از این مشکل مصون بمانید. یا امکان دارد شما یک اقلیت مذهبی در کشور تان هستید و در این کشور به حقوق اولیه ی شما بهاء داده نمی شود، در این حالت نیز شما می توانید با مهاجرت به لهستان از طریق پناهندگی به حقوقتان دست یابید. البته پناهندگی ها معمولا از راه های غیر قانونی و به صورت قاچاق انجام می شود که باید خطرات آن را نیز پذیرفت.

مهاجرت به لهستان از طریق پناهندگی

اصولا کشور های اروپایی به طور کلی از پذیرش پناه جویان و پذیرش درخواست مهاجرت به لهستان از طریق پناهندگی یا هر کشور دیگری استقبال می کنند. چرا که کشور های اروپایی به شدت با رشد پیری و کاهش جمعیت نیروی کار مواجه هستند و برای رفع مشکل می خواهند از روش مهاجرت به لهستان از طریق پناهندگی یا مهاجرت به هر کشور اروپایی دیگری، استفاده کنند. اما کشور لهستان بنا به دلایلی در سال های اخیر دیگر این تمایل را ندارد و می توان گفت کم تر به چنین موردی علاقه نشان می دهد. اما در ادامه و در بخش بیش تر در این باره صحبت خواهیم کرد.

انواع کیس پناهندگی لهستان

کیس های پناهندگی یا روش هایی که می توانید از آن طریق پناهندگی لهستان را دریافت کنید شامل 4 گروه می باشد که در زیر عنوان خواهند شد:

وقتی می توانید از روش پناهندگی سیاسی استفاده کنید، که همان طور که گفتیم، از سوی کشور تان مورد پیگرد قانونی قرار گرفته اید و جانتان در خطر است. برای مثال فردی مانند اسنودن که از سوی کشور امریکا جانش در خطر بود به کشور روسیه پناهنده شد. پناهندگی اجتماعی نیز در مواردی مانند تضییع حقوق زنان در کشور تان می تواند به شما کمک کند تا راحت تر از مهاجرت به لهستان از طریق پناهندگی استفاده کنید.

کیس دیگر پناهندگی مذهبی است. در این حالت افرادی که اقلیت مذهبی هستند و با قوانین اجتماعی و سیاسی و مذهبی کشور شان مخالف هستند و فکر می کنند حقوق مذهبی شان پایمال شده نیز می توانند از روش مهاجرت به لهستان از طریق پناهندگی مذهبی استفاده کنند. مورد آخر مهاجرت به لهستان از طریق پناهندگی جنسی است. برای مثال در کشور ما ازدواج هم جنس گرایان ممنوع است. اگر شما فردی هستید که تمایل به چنین کاری دارید، می توانید از این طریق درخواست پناهندگی جنسی را داشته باشید.

انواع کیس پناهندگی لهستان

علت هراس لهستان از پذیرش مهاجران و پناه جویان

دلایل بسیاری برای هراس مردم لهستان از مهاجران وجود دارد. یکی از دلایلی که به خوبی احساس می شود. رشد تصاعدی مهاجران در سال های اخیر بوده است. مخصوصاً با جنگ های داخلی در کشور سوریه عده ی زیادی از آن ها با مهاجرت به لهستان از طریق پناهندگی به اروپا و لهستان سعی داشتند زندگی بهتری داشته باشند.

اما این جمعیت مهاجر آن هم به یک باره فشار زیادی را به کشور لهستان وارد ساخت. نکته ی دیگر این است که بیش تر کسانی که مهاجرت به لهستان از طریق پناهندگی را انتخاب می کنند، از کشور های مسلمان هستند و این برای لهستانی ها نگران کننده است که در سال های آینده جمعیت مسلمان لهستان با رشد چشم گیری مواجه شود. بسیاری از کارشناسان نیز بی تجربگی لهستان در امر جذب مهاجر را یکی از دلایل عدم تمایل لهستان برای پذیرش مهاجران می دانند.

مراحل درخواست مهاجرت به لهستان از طریق پناهندگی

شما پس از ورود به لهستان باید برای دریافت اقامت و پناهندگی، مراحلی را طی کنید و برای انجام این کار معمولا 8 روز فرصت دارید تا مرحله ی اول را طی کرده و یک اقامت 2 ماهه از لهستان دریافت کنید، تا پرونده و درخواستتان دقیق تر بررسی شده و در نهایت در صورت امکان به شما مهاجرت به لهستان از طریق پناهندگی اعطا شود. این مراحل به شرح زیر می باشند:

  1. انجام تحقیقات و ثبت درخواست اولیه پناهندگی
  2. مصاحبه با فردی که پرونده تان را بررسی می کند.
  3. بررسی درخواست پناهندگی
  4. تایید پناهندگی

شما باید سیر مراحل بالا را انجام داده، تا بتوانید پناهندگی لهستان را دریافت کنید.

همان طور که گفتیم در مرحله ی اول شما پس از ورود به کشور لهستان باید فرم درخواست پر کرده  و تحویل مقامات مرزی بدهید. هم چنین از شما عکس و اثر انگشت گرفته خواهد شد و باید اطلاعاتتان را در اختیار مأموران مربوطه قرار دهید. هم چنین باید دلیل قانع کننده ای برای مهاجرت به لهستان از طریق پناهندگی داشته باشید، تا روند کارتان راحت تر انجام شود. در پایان به شما یک اجازه موقت یا گواهی موقت داده خواهد شد که تا زمان بررسی در خواستتان می توانید در این کشور بمانید و شبیه به یک ویزا و اجازه اقامت می باشد.

مصاحبه و بررسی درخواست پناهندگی

شما پس از ثبت درخواست پناهندگی باید در یک روز معین با مسئولان پناهندگی مصاحبه کنید. در این مصاحبه عمدتاً از شما در مورد دلیل پناهندگی سؤال می شود و شما باید یک جواب قانع کننده داشته باشید که بنا به هر دلیلی زندگی تان در کشور خود با مشکلات جدی مواجه شده و هر لحظه ممکن است، جان شما در خطر باشد. همه ی دلایل و کیفیت آن ها را به درستی باید اطلاع دهید. اما نگران نباشید. چرا که اطلاعات شما کاملا محرمانه باقی خواهد ماند. پس از این مصاحبه کار شما تمام شده است. و شما باید منتظر بررسی درخواستتان بمانید. که معمولا در مدت زمان 20 روزه به شما پاسخ داده می شود. اگر با درخواست شما موافقت شده باشد، شما می توانید در لهستان بمانید و زندگی کنید.

مراحل درخواست مهاجرت به لهستان از طریق پناهندگی

شرایط کار و اشتغال برای پناهندگان لهستان

پس از این که با درخواست مهاجرت به لهستان از طریق پناهندگی موافقت شد. شما از حقوقی برخوردار خواهید بود. از آن جمله می توان به اجازه ی کار کردن در کشور لهستان اشاره کرد. شما می توانید در طول مدتی که در کمپ به سر می برید کار کرده و وضعیت مناسب و با ثباتی را برای خود ایجاد کنید. البته کار کردن به همین راحتی هم قابل انجام نیست. شما پس از این که شغل مناسب خود را پیدا کردید باید با کارفرما قرار داد رسمی امضاء کرده و اسم شما در اداره ی کار لهستان ثبت شود. سپس می توانید طبق توافقاتی که با کارفرما کرده اید برای او کار کنید و حقوق داشته باشید.

سایر نوشته های مهاجرت :

مهاجرت به آلمان

بر اساس تحقیقات انجام شده درصد مهاجرت ایرانیان در سال های اخیر وضعیت رو به افزایشی در پیش داشته.ایرانیان معمولا به دلیل مشکلات معیشتی و

مطالعه »
​مهاجرت به قطر از طریق سرمایه گذاری و خرید املاک

مهاجرت به قطر

امروزه شاهد افزایش روزافزون مهاجرت به قطر هستیم؛ در واقع  برخی از افراد از سراسر جهان به دلایل مختلفی ترجیح می دهند که ادامه زندگی

مطالعه »
مهاجرت به گرجستان

مهاجرت به گرجستان

مهاجرت به گرجستان می تواند دلایل گوناگونی داشته باشد، برخی از افراد به هدف پیشرفت و دستیابی به آینده ای روشن تصمیم به مهاجرت می

مطالعه »
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام کارشناس :
آتنا الوند
نام کارشناس :
فرهان مسعودی
نام کارشناس :
رها قلاوند