ویزای تایلند

فایل صوتی سفارت تایلند

  • مدارک مهم ویزای تایلند
  • نکات ضروری ویزای تایلند
  • بهترین راه گرفتن ویزا
  • روشهای دریافت ویزا

برای ورود به خاک تایلند باید به دریافت انواع ویزای مختلف آن اقدام کنید. ویزای تایلند با توجه به هدف سفر می تواند در انواع ویزای توریستی، کاری، تحصیلی، پزشکی و ازدواج صادر شود. تنها کافی است مراحل مختلف اخذ ویزا را به درستی طی نمایید.

ویزای تایلند

از کشورهای زیبا و منحصر به فرد برای تفریحات جالب و هیجان انگیز می توان به تایلند اشاره کرد. این کشور همه ساله با توریست و گردشگران تور پاتایا از نقاط دنیا مواجه می شود که برخی برای تفریح وارد این کشور می شوند و برخی نیز اهداف دیگری برای سفر خود به تایلند دارند. برای سفر به کشور تایلند در برنامه ریزی خود باید به دریافت ویزای تضمینی تایلند نیز اشاره کنید. در واقع شرط اول و اصلی برای شروع یک سفر خارجی دریافت ویزای مقصد مورد نظر می باشد.

 مسلماً برای گذراندن اوقاتی مفرح و شاد در این کشور نیز باید در ابتدا تمامی مراحل دریافت ویزای آن را به انجام برسانید. در این مقاله سعی کردیم اطلاعات کلی در رابطه با ویزای تایلند، نحوه دریافت آن، مدارک مورد نیاز برای اخذ آن، انواع ویزای تایلند و چندین مورد دیگر اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دهیم. پس اگر تمایل دارید به این کشور سفری داشته باشید توصیه می کنیم تا انتها همراه ما باشید.

مراحل اخذ ویزای تایلند

برای سفر به تایلند، دریافت ویزا و مراحل اخذ آن از موارد ضروری و لازم سفر می باشد. برای این که بتوانید سفر خود را بدون درد سرآغاز کنید باید مراحل مختلف اخذ انواع ویزاهای تایلند را به انجام برسانید. ابتدا می بایست از طریق سایت سفارت خانه این کشور در کشور مبدأ به پر کردن فرم مربوط به ویزای تایلند بپردازید. این نکته را فراموش نکنید که در زمان تکمیل فرم و انتخاب آن به نوع ویزا توجه کنید.

 پس از تکمیل فرم زمانی برای حضور شما به سفارت خانه جهت ارائه مدارک اعلام خواهد شد. این زمان را می توانید با توجه به برنامه سفر تور بانکوک خود و روزهای معین تعیین کنید. پس از اتمام می توانید مدارک مورد نیازی که به شما گفته خواهد شد را تکمیل نموده و در زمان وقت سفارت به همراه خود ببرید.

وقت سفارت تایلند جهت اخذ ویزا

پس از تصمیم برای سفر به کشور زیبای تایلند باید مراحل دریافت و اخذ ویزای فوری تایلند را به انجام برسانید. همان طور که در بخش های قبلی نیز اشاره شد برای دریافت انواع مختلف ویزای تایلند باید به پر کردن فرم مربوطه اقدام کنید. با پر کردن این فرم مراحل اخذ ویزای شما آغازمی شود که یکی از آن ها تعیین وقت سفارت این کشور برای ارائه مدارک تکمیلی از سوی فرد متقاضی ویزاست.

با توجه به این موضوع می بایست در زمان تعیین شده به این سفارتخانه مراجعه کرده و مدارک خود را تحویل مأمور مورد نظر دهید. این نکته را نیز فراموش نکنید که مدارک باید کامل و بدون نقص باشند در غیر این صورت اخذ ویزای شما به تعویق خواهد افتاد. ویزای تایلند از انواع مختلفی برخوردار است که در ادامه اطلاعات  کامل تری در این زمینه برای شما خوانندگان عزیز ارائه خواهیم داد.

وقت سفارت تایلند جهت اخذ ویزا

انواع ویزای تایلند

در این بخش در رابطه با انواع ویزاها با توجه به نوع و هدف سفر اطلاعاتی را در اختیارتان قرار خواهیم داد. ویزاهای تایلند به چهار دسته اصلی و مهم تقسیم بندی می شوند. ویزای توریستی، ویزای تحصیلی، ویزای کاری یا تجاری و همچنین ویزای ازدواج از جمله این موارد محسوب می شوند. البته چند نوع دیگر از ویزاهای این کشور را نیز می توانید برای سفر با تور تایلند درخواست کنید که می توان به ویزای پزشکی و همچنین ویزای نمایشگاهی اشاره کرد.

 با توجه به اینکه به چه قصد و نیتی به این کشور سفر خواهید کرد و قصد و نیتتان از سفر چیست نوع ویزا و درخواست برای اخذ آن نیز متفاوت خواهد بود. البته در چند سال اخیر بسیاری برای سفرهای گردشگری و تفریحی به اخذ ویزای توریستی اقدام می کنند. در واقع این نوع ویزا در میان انواع ویزای تایلند از متقاضیان بیشتری برخوردار است. در ادامه به صورت کامل تر در رابطه با این ویزا اطلاعاتی را در اختیارتان قرار می دهیم.

اخذ ویزای توریستی تایلند

تایلند کشوری است که از مکان های تفریحی و گردشگری بی نظیری برای تعطیلات نوروزی و تابستانی برخوردار است. سفر کردن به این کشور تنها به منظور تفریح و لذت بردن می تواند اهداف سفر برخی از توریست و گردشگران از نقاط مختلف دنیا باشد. برای این که بتوانید به تایلند به منظور گردش و تفریح سفر کنید باید به اخذ ویزای توریستی این کشور اقدام کنید. در واقع تنها با ویزای توریستی می توانید برای تفریح در تور تایلند وارد خاک تایلند شوید.

ویزای توریستی تایلند برای تور سامویی در دو نوع یک بار ورود با اعتبار نود روز و دو بار ورود با اعتبار شش ماهه صادر می شود. در واقع ویزای توریستی تایلند جزء ویزاهای کوتاه مدت می باشد و با اتمام اعتبار می بایست خاک این کشور را ترک کنید و یا با پرداخت هزینه ای مجزا به تمدید اعتبار آن بپردازید. برای صدور این ویزا باید مدارکی تهیه و ارائه شود که در ادامه به آن ها می پردازیم.

مدارک لازم برای ویزای توریستی تایلند

برای اخذ ویزای توریستی باید مدارکی را تهیه نموده و در زمان سفارت به این مرکز ارائه دهید. در این بخش به مدارک مربوط به ویزای توریستی تایلند خواهیم پرداخت.

  • برگه یا فرم درخواست ویزای توریستی را باید به زبان انگلیسی تکمیل نمایید.
  • برای چسباندن ویزای تایلند در صفحه سفید گذرنامه باید در حفظ و نگهداری آن کوشا باشید و همچنین توجه کنید که گذرنامه باید از اعتبار شش ماهه برخوردار باشد.
  • عکسی جهت ویزا که به صورت رنگی و تمام رخ و در ابعاد سه در چهار باشد تهیه نمایید.
  • از حساب بانکی پرینتی تهیه کنید که مهر شده باشد و دارای اعتبار مالی مناسبی باشد.
  • رزرو هتل
  • رزرو بلیط تایلند (رفت و برگشت)

اخذ ویزای کاری تایلند

از دیگر انواع ویزاهای تایلند می توان به نوع کاری آن اشاره کرد. در واقع ویزای کاری تایلند به منظور اشتغال در این کشور درخواست و صادر می شود. افراد متقاضی برای اشتغال در تایلند باید به این نکته توجه کنند که با ویزاهای دیگر از جمله ویزای توریستی نمی توان به منظور کار و اشتغال وارد تایلند شد. تنها راه ممکن برای ورود به تایلند به منظور اهداف کاری ویزای تجاری و کار این کشور می باشد.

دریافت ویزای کاری نسبت به ویزای توریستی از پروسه و مراحل بیشتری برخوردار است. شما تنها می توانید با ویزای غیر مهاجرتی که دارای شرایط یک بار ورود و اعتبار سه ماهه است به منظور کار وارد این کشور شوید. برای اخذ ویزای کار تایلند باید مدارکی را تهیه کنید که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت.

مدارک لازم جهت ویزای کاری تایلند

برای دریافت ویزای تایلند به منظور کار و اشتغال در این کشور باید مدارک زیر را کامل و بدون نقص تهیه نموده و به سفارت خانه این کشور تحویل دهید.

  • برگه ای دال بر دعوت نامه از یک شرکت و سازمان در تایلند
  • از تمامی صفحات شناسنامه و کارت ملی کپی تهیه شود.
  • تعداد سه قطعه عکس رنگی تمام رخ شش در چهار (عکس مورد نظر باید در سال جاری تهیه شده باشد و تمامی صورت در آن نمایان باشد.)
  • فرم مربوط به ویزای کاری را باید تکمیل کنید و از آن یک کپی تهیه نمایید.
  • 55 یورو بابت هزینه ویزای کار
  • بلیط بانکوک (یا هر شهر دیگر)

البته با توجه به شرایط مختلف مدارک ارائه شده برای ویزای کار تایلند می توانند متفاوت باشد که می توانید از طریق کارشناسان مربوطه اطلاعات کامل تری کسب نمایید.

اخذ ویزای تحصیلی تایلند

از اهداف گوناگون سفر به تایلند ادامه تحصیلی در دانشگاه های معتبر و شناخته شده این کشور می باشد. برای این منظور باید به دریافت ویزای تحصیلی تایلند اقدام کنید. ویزای تحصیلی تایلند به مانند دیگر ویزاهای این کشور از مراحل و مدارک مختلفی برخوردار است که فرد متقاضی این ویزا باید تمامی مدارک را تهیه نموده و مراحل را طی نماید. از میان دانشگاه های معتبر و البته با درجات علمی بالا در کشور تایلند می توان به دانشگاه Mahidol اشاره کرد.

این دانشگاه فرصت مناسبی برای ادامه تحصیل در این کشور آسیایی است. برای این که بتوانید در این دانشگاه به ادامه تحصیل بپردازید باید دعوت‌نامه ای از سوی این دانشگاه بابت پذیرشتان دریافت کرده باشید. با این دعوتنامه می توانید به دریافت ویزای تایلند از نوع تحصیلی اقدام کنید.

اخذ ویزای تحصیلی تایلند

شرایط دریافت ویزای تحصیلی تایلند

دریافت ویزای تحصیلی از شرایط مختلفی برخوردار است که در این بخش به آن ها به صورت خلاصه وار خواهیم پرداخت. برای این که بتوانید ویزای نوع تحصیلی تایلند را دریافت کنید باید مدارکی از سوی دانشگاه یا موسسه ای که شما را پذیرفته اند دریافت کنید.

 با استفاده از این مدارک می توانید به سفارت خانه تایلند مراجعه کنید و ویزای تحصیلی خود را دریافت کنید. برای این منظور می توانید از ویزای توریستی استفاده کرده به دانشگاه مورد نظر رفته و مدارک را تحویل بگیرد. پس از این کار می توانید وارد کشورتان شوید و به دریافت ویزای سه ماهه تحصیلی تایلند اقدام کنید.

اخذ ویزای پزشکی تایلند

از دیگر انواع ویزای فوری تایلند می توان به نوع پزشکی آن اشاره کرد. در واقع افراد برای این که بتوانند درمان خود یا یکی از بستگانشان را در تایلند به انجام برسانند باید به دریافت ویزای پزشکی تایلند اقدام کنند. در واقع با این نوع ویزا می توانید مراحل درمان را به راحتی در این کشور در بهترین بیمارستان های آن طی کنید.

با توجه به این که تایلند عضو پیمان شینگن است می توانید از ویزای پزشکی شینگن این کشور برای ورود به تایلند استفاده کنید. همچنین شما می توانید از ویزای چند بار ورود نیز استفاده نمایید. این ویزا نیز از مدارک مختص خود برخوردار است که می توانید با کارشناسان سایت مربوطه ارتباط برقرار کرده و اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب نمایید.

اخذ ویزای بازنشستگی تایلند

ویزای تایلند در نوع دیگر نیز درخواست و صادر می شود که می توان به ویزای بازنشستگی این کشور اشاره کرد. یک سال اقامت در تایلند از شرایط ویزای بازنشستگی این کشور می باشد. عدم اشتغال به کار با این نوع ویزا از مواردی است که در این نوع ویزا باید به آن توجه کنید.

 فرد متقاضی این نوع ویزا باید از سن 50 سال به بالا برخوردار باشد. ارائه تضمین نامه مالی فرد متقاضی دریافت ویزای بازنشستگی از دیگر مواردی است که در این نوع ویزا باید به آن توجه لازم شود. دانک بوک و نامه از بانک تایلندی از سوی فرد متقاضی و کارت خروج TM.6 که باید توسط فرد متقاضی ارائه شود از دیگر مواردی هستند که در لیست شرایط اخذ ویزای بازنشستگی تایلند جای می گیرند.

دریافت ویزای ازدواج تایلند

ویزای ازدواج از دیگر انواع ویزاهای تایلند محسوب می شود. با این نوع ویزا می توانید اقامتی دائم و یا موقت در این کشور داشته باشید. اگر همسر شما تایلندی باشد و یا اقامت دائم این کشور را داشته باشد می توانید با ارائه مدارکی مشخص به دریافت ویزای از نوع ازدواج بپردازید. این نوع ویزا نیز از شرایط مختص خود برخوردار است که یکی از آن ها داشتن رابطه طولانی مدت با فردی است که قرار است از طریق ازدواج با او ویزای تایلند را دریافت کنید.

برخی تنها برای گرفتن این ویزا با پرداخت پول با یک فرد تایلندی قرار ازدواج می گذراند بدون اینکه متوجه عواقب آن باشند. به عنوان مثال عدم شناخت کافی در رابطه با فرد مورد نظر می تواند برای شما ناگوار باشد. اگر فرد تایلندی یک مجرم تلقی شود شما نیز شریک جرم او خواهید بود. در واقع این مورد از قوانین ازدواج تایلند به شمار می آید.

نکات مهم مربوط به ویزای تایلند با هدف ازدواج

اگر با هدف قصد ازدواج با یک شهروند تایلندی را در سر می گذرانید باید به چند نکته مهم توجه کنید. یکی از این موارد این است که در صورت جدا شدن و یا عدم امضا همسر تایلندیتان شما به سرعت از این کشور خارج خواهید شد.

یکی دیگر از نکات عدم داشتن ارتباط با فرد دیگری است. در واقع تنها باید با همسر تایلندی خود در ارتباط باشید تا بتوانید ویزای ازدواج این کشور را دریافت کنید. درواقع توصیه می کنیم در رابطه با ازدواج با یک فرد تایلندی تمامی عواقب و شرایط را در نظر بگیرید و سپس اقدام به این کار کنید.

مدت اعتبار ویزای تایلند

ویزای تایلند را می توانید با توجه به مدت اعتبار و رود و خروج به این کشور درخواست نمایید. با توجه به شرایط مختلف و نوع ویزا سفارت خانه این کشور به صدور این ویزا خواهد پرداخت؛ اما در این بخش در رابطه با انواع ویزای کشور تایلند از نظر اعتبار برای ورود به خاک این کشور خواهیم پرداخت. ویزای تایلند با توجه به مدت اعتبار صادر می شود که اغلب نود روزه می باشند. البته شما می توانید ویزای خود با اعتبار شصت روزه را از سفارت خانه این کشور در ایران اخذ نمایید.

پس از ورود به خاک تایلند پس از شصت روز می توانید به درخواست 30 روز اعتبار ازطریق کنسولگری این کشور اقدام کنید. البته باید هزینه ای جداگانه پرداخت نمایید. ویزاهای ترانزیت و یک بار ورود نیز اغلب 30 روز اعتبار دارند. البته ویزاهای چند بار ورود به کشور تایلند نیز تا شش ماه اعتبار خواهند داشت. نود روز اعتبار نیز برای ویزاهای ACMECS تعیین شده است.

مدت اعتبار ویزای تایلند

تمدید ویزای تایلند

یکی از موضوعات مربوط به ویزای تضمینی تایلند مدت اعتبار آن است. همان طور که در بخش های قبلی اشاره کردیم ویزای تایلند با توجه به چند بار ورود و یا یک بار ورود از اعتباری مشخص برخوردار است. ویزای یک بار ورود از اعتبار 60 روزه برخوردار است که شما می توانید‌ پس از اتمام 60 روز در همان کشور ویزای خود را تمدید کنید.

 اما اگر بتوانید پس از اتمام ویزا از کشور تایلند خارج شوید با مهر کردن پاسپورت شما این امکان فراهم می شود که 15 روز دیگر اجازه ماندن در این کشور را داشته باشید؛ بنابراین توصیه می کنیم به سفارت خانه تایلند که در خیابان بهارستان، روبه روی بیمارستان طرفه و در کوچه استقلال پلاک 3 واقع شده است مراجعه کرده و مراحل اخذ ویزا و تمدید آن را جویا شوید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.