ویزای برزیل

پست – بالا

فایل صوتی سفارت برزیل

  • مدارک مهم ویزای برزیل
  • نکات ضروری ویزای برزیل
  • بهترین راه گرفتن ویزا
  • روشهای دریافت ویزا

برزیل از جمله کشورهای توریستی و پرجاذبه ی دنیاست که جهت سفر به آن نیاز به ویزای برزیل می باشد. در این مقاله ضمن آشنایی با انواع مختلف ویزاهای برزیل و همچنین مدارک مورد نیاز و مراحل دریافت ویزا، سعی می شود یک مسیر ساده و آسان جهت راهنمایی علاقه مندان سفر به این کشور زیبای آمریکای جنوبی ترسیم گردد. امروزه به راحتی می توان برای اهدافی چون به دست آوردن شغل، ادامه تحصیل، گسترش تجارت، سفرهای تفریحی و حتی سفرهای پزشکی درخواست ویزای برزیل داد.

آشنایی با کشور برزیل

برزیل از جمله کشورهای در حال توسعه ی جهان است که روابط سیاسی خوبی با کشور عزیزمان ایران دارد. اکثر مردم جهان برزیل را با توجه ورزش محبوب فوتبال و والیبال این کشور می شناسند. البته بزرگترین صادر کننده ی قهوه ی جهان، یعنی برزیل سابقه ی هفتمی در بین اقتصادهای برتر دنیا در سال 2015 را نیز دارد. افرادی که ویزای تضمینی برزیل را دریافت می کنند، می توانند یک نسخه ی کپی شده از مجسمه ی آزادی را در این کشور مشاهده کنند.

شهر بزرگ برازیلیا، پایتخت برزیل است. با این حال شهر ریو دو ژانیرو بیش که توسط خود مردم برزیل با نام هیرو شناخته می شود، بیش از شهرهای دیگر این کشور نیز شهرت جهانی دارد. پرنده ی زیبای طولی به عنوان حیوان ملی این کشور شناخته می شود. در آخر توصیه می گردد، به دلیل وجود تعداد زیاد شهرهای دارای خشونت در این کشور حتماً با یک تور برزیل به این کشور سفر کنید.

آشنایی با کشور برزیل

سفارت برزیل در ایران

کنسولگری یا سفارت برزیل در شهر تهران واقع است و جهت درخواست روادید یا ویزای برزیل لازم است، ‌فرد تقاضا دهنده یا وکیل قانونی او مدارک را به صورت حضوری به مسئول مربوطه تحویل دهد. برای رفتن به سفارت برزیل کافی است به پلاک دو در خیابان بهار تهران نبش یکتا مراجعه کنید.

برای رفتن به آدرس سفارت برزیل می توان از طریق مترو، تاکسی یا اتوبوس های تندرو اقدام کرد. کافی است به خیابان ولیعصر مراجعه کنید و از آنجا به زعفرانیه یا خیابان شهید سرلشکر فلاحی بروید. ساعت کاری سفارت برزیل جهت خدمات دهی به متقاضیان روادید برزیل روزهای یکشنبه تا چهارشنبه ی هر هفته ساعت نه صبح تا چهارده بعد از ظهر می باشد.

ویزای برزیل

برزیل به مانند اکثر کشورهای دنیا جهت کنترل ورود و خروج اتباع خارجی که به این کشور وارد می شوند و بالا بردن سطح امنیت شهروندان، تنها به کسانی اجازه ی ورود به خاک این کشور می دهد که روادید برزیل تهیه کرده باشند. این ویزا یا به عبارت دیگر اجازه نامه ی ورود به برزیل می تواند برای اهداف گوناگونی صادر گردد. به طور مثال اگر یک فرد غیر تبعه ی برزیل بخواهد جهت سفر تفریحی توریستی به این کشور سفر کند، تنها با در دست داشتن ویزای توریستی برزیل می تواند از اماکن آن دیدن نماید.

در صورتی که فرد غیرتابعه ی این کشور از هدفی به جز مواردی که در ویزای کشور برزیل مشخص شده است استفاده کند، ممکن است ضمن دیپورت شدن از این کشور متحمل مجازات هایی به مانند جریمه ی نقدی و زندان نیز شود. لذا طبق قانون تعریف شده ی کشور برزیل،‌ اتباع خارجی غیر تابعه ی این کشور تنها مجاز به انجام فعالیتی در این کشور هستند که روادید یا ویزای برزیل برای آن منظور صادر شده است.

ویزای برزیل

مراحل دریافت روادید برزیل

مراحل اخذ ویزای برزیل بسیار ساده و در دو گام خلاصه می شود. گام اول مربوط به قبل از مراجعه به سفارت برزیل می باشد و گام دوم نیز مربوط به کارهایی است که در هنگام مراجعه به سفارت برزیل باید انجام داد. یک پرسشنامه که از طرف سرکنسولگری در سایت قرار داده شده است را مشاهده می کنید. با دقت کافی اطلاعات لازم و نشان دار پرسشنامه ی ویزای برزیل را پر نمایید. در ابتدا شاید از شما درخواست یک نسخه ی دیجیتال عکس و امضاء شود، به این مورد نیز دقت داشته باشید. پس از پر کردن پرسشنامه می توانید در این مرحله،‌اطلاعات را ذخیره کنید و چنانچه تمایل دارید فرآیند درخواست ویزای تضمینی برزیل را در زمانی دیگر انجام دهید می توانید با انتخاب continue application فرآیند را ادامه دهید.

پس از اتمام کار در گام دوم تنها کافی است در زمانی که کنسولگری به شما اختصاص داده است به سفارت مراجعه کرده و اصل این مدارک به همراه کپی آن ها را به همراه داشته باشید.

مراحل دریافت ویزای برزیل

مدارک لازم جهت صدور ویزای برزیل

مدارکی که برای اخذ روادید یا ویزا از کشور برزیل لازم است در هنگام مراجعه به سفارت برزیل همراه داشته باشید شامل مواردی چون گذرنامه یا پاسپورتی که حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد و امضاء نیز شده باشد (اگر پاسپورت قبلی دارید آن را نیز باید به همراه داشته باشید)، شناسنامه ی ایرانی و یا کارت شناسایی فرد یا افرادی که قصد سفر به برزیل دارند (نسخه ترجمه شده نیز باید به همراه داشته باشید)،‌ عکس (دارای استاندارد ICAO)، یک نسخه به همراه دو کپی از یک اسنادی که ثابت می کنند شغل مسافر در ایران چیست (به طور مثال گواهی اشتغال به تحصیل یا گواهی اشتغال به کار) و وضعیت مالی او چگونه است،‌ همچنین مدارک معمول دیگری که برای اخذ ویزای کشورهای دیگر لازم است برای دریافت ویزای برزیل لازم می باشد، به طور مثال بلیط رفت و برگشت، رزرو هتل در برزیل، بیمه نامه ی معتبر فردی که به برزیل سفر می کند و …. در آخر نیز پرسشنامه ای که در سایت سفارت برزیل پر شده است را باید به همراه داشت.

مدارک لازم جهت صدور ویزای برزیل

ترجمه مدارک جهت اخذ ویزا از کشور برزیل

زبان رسمی که مردمان کشور برزیل جهت ارتباط با یکدیگر از آن استفاده می کنند زبان های پرتغالی، اسپانیایی و انگلیسی است. البته ربان رسمی این کشور پهناور و زیبا پرتغالی می باشد،‌ البته مردمان این کشور زبان پرتغالی غیر رسمی دارند. در هنگام مراجعه به سفارت برزیل لازم است مدارکی به مانند شناسنامه ی ایرانی فرد مسافر و اسنادی که برای اثبات وضعیت شغلی، ‌مکان اقامت، میزان درآمد و … به همراه دارد به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد. لذا لازم نیست حتماً مدارک به زبان پرتغالی ترجمه گردد و مدارک ترجمه شده به زبان انگلیسی نیز مورد قبول سفارت برزیل جهت صدور روادید برزیل است.

یک نکته در مورد خانم های خانه داری که جهت سفر به برزیل درخواست ویزای این کشور را می دهند نباید فراموش کرد و آن این است که مدارک شناسایی و شغلی همسر خود را باید بصورت ترجمه شده به همراه داشته باشند.

عدم دریافت وقت سفارت برزیل برای اخذ ویزا

باید دقت کرد که سفارت برزیل برای صدور روادید و ویزای این کشور فرایند انجام مصاحبه برگزار نمی کند. و از طرفی دیگر حضور فرد مسافر جهت تحویل مدارک در زمانی که تعیین شده است الزامی نیست. به عبارت دیگر یک فرد که توسط مسافر تعین شده است می تواند مدارک را به کنسولگری این کشور تحویل دهد. در اینجا باید اشاره کرد که به شدت مواظب سود جویانی که در اینترنت به فروش نکات مصاحبه ی ویزای برزیل و یا مشاوره در مورد مصاحبه ی روادید برزیل می پردازند، باشید.

عدم دریافت وقت سفارت برزیل برای اخذ ویزا

انواع ویزای برزیل

از جنبه های مختلفی می توان به معرفی انواع ویزای برزیل پرداخت. بسته به نوع هدف سفر به برزیل می توان دسته بندی معمول ویزای کاری، ویزای تحصیلی، ویزای پزشکی، ویزای ازدواج، ویزای توریستی، ویزای تجاری و … برزیل را برای انواع ویزاهای برزیل ارائه داد. جزئیات بیشتری از هر یک از این نوع روادید برزیل در ادامه بیان خواهد شد.

مواردی به مانند مدت اقامت در برزیل یا تعداد ورود و خروج هایی که یک فرد می تواند به این کشور داشته باشد از جمله معیارهای دیگر است که برای معرفی انواع روادید برزیل مورد استفاده قرار می گیرد. البته باید بیان کرد که دسته ی بزرگی از اهداف سفر به برزیل تحت پوشش ویزای توریستی کشور برزیل قرار می گیرد. به طور مثال اعضای خانواده ای که برای دیدار فرزند محصل خود در برزیل اقدام به گذراندن مراحل مختلف اخذ روادید این کشور می کنند، یا فردی که برای بازدید از یک نمایشگاه خودرو، صنایع شیمیایی و غیره به شهرهای برزیل مسافرت می کند و … در این دسته قرار دارند.

دریافت ویزای تحصیلی برزیل

آمار بالای مقالات علمی و کارهای پژوهشی در سال های اخیر که توسط دانشگاه های برزیل در سطح جهانی به چاپ رسیده است باعث به وجود آمدن سیل علاقه ی حضور دانشجویان غیر تابعه ی این کشور در دانشگاه های آن می باشد. دانشجویان ایرانی نیز می توانند با دریافت ویزای تحصیلی برزیل به این کشور بزرگ سفر کرده و در دانشگاه های آن ادامه تحصیل دهند. نکته ی مهم در مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی برزیل، به همراه داشتن سندی است که نشان دهد فرد از یک دانشگاه برزیل پذیرش گرفته است.

دریافت ویزای تحصیلی برزیل

اخذ ویزای کاری برزیل

برزیل برطبق آمارهای جهانی یک کشور در حال توسعه در تمامی زمینه های اقتصادی،‌ علمی، تجاری و … است. با این حال صنعت کشاورزی پیشرفته و برتر برزیل هر ساله مردمان مختلفی از سراسر دنیا را مجاب می کند که برای ویزای کاری برزیل درخواست ویزا دهند. علاقه مندان به کار در برزیل هنگام اخذ این نوع ویزای برزیل باید به یک نکته ی اساسی در مورد زمان اجازه ی اقامت در برزیل توجه نمایند. همانگونه که قبلاً بیان شد،‌ ویزای این کشور برای هر فردی تنها 90 روز اجازه ی اقامت در برزیل می دهد. لذا در هنگام درخواست ویزای کاری برزیل حتماً سندی که یک فرد ،کار شما را در برزیل تضمین  کند به همراه داشته باشید.

اخذ ویزای کاری برزیل

دریافت ویزای پزشکی برزیل

اگر مشکل پزشکی ای برای یک فرد غیر تابعه ی برزیل پیش بیایید و درمان بیماری او نیاز به سفر به این کشور داشته باشد، لازم است درخواست ویزای پزشکی برزیل را در سامانه ی کنسولگری ثبت نماید. جهت اخذ این نوع ویزای فوری برزیل حتماً مدارک ترجمه شده ی پرونده ی پزشکی خود در ایران و همچنین سندی که نشان دهنده پذیرش توسط بیمارستان های برزیل است را به همراه داشته باشید.

دریافت ویزای پزشکی برزیل

اخذ ویزای ازدواج برزیل

یکی از درخواست هایی که جدیداً توسط بعضی از افراد جهت ویزای برزیل به سفارت این کشور در ایران رسیده است،‌ ویزای ازدواج جهت سفر به برزیل می باشد. طبق قوانین کشور برزیل یک شهروند غیر تبعه ی این کشور چه مرد و چه زن می تواند با فردی که تابعیت این کشور را دارد ازدواج نماید. جهت بستن پیمان ازدواج با یک تبعه ی برزیل لازم است ویزای ازدواج برزیل توسط افراد اخذ گردد. در غیر اینصورت، فرد سفر کننده به برزیل نمی تواند مدارک ازدواج خود را بصورت قانونی در این کشور ثبت نماید. جهت اخذ این نوع ویزا باید با اسناد و مدارک معتبری که نشان دهنده ی درستی ادعای شما مبنی بر ازدواج با یک برزیلی می باشد، مسئولین کنسولگری برزیل را قانع کنید تا به شما ویزای ازدواج برزیل دهند.

اخذ ویزای ازدواج برزیل

اخذ ویزای توریستی برزیل

برگزاری دو رویداد بزرگ ورزشی در سالیان اخیر یعنی جام جهانی فوتبال در سال 2014 و المپیک در سال 2016 توسط کشور برزیل، باعث جذب توریست های زیادی از نقاط مختلف دنیا شد. مردمی که جهت سفر با تور برزیل ویزای توریستی تهیه می کنند ،می توانند از جاذبه های زیاد این کشور به مانند رودهای خروشان، زندگی قبایلی که در جنگل های آمازون زندگی می کنند، بقایای بازمانده از اشغال کشور برزیل توسط پرتغالی ها و جاذبه های تفریحی چون سواحل ریو و … بازدید نمایند.

جهت اخذ ویزای توریستی برزیل مدرک خاصی اضافه بر مواردی که اشاره شد لازم نیست. فقط کافی است در حین پر کردن فرم پرسشنامه ی ویزای برزیل، علت درخواست ویزا را ویزای توریستی ثبت کنید. یک نکته مهم جهت سفر توریستی به برزیل توجه به این موضوع می باشد که برزیل یک کشور واقع در نیم کره ی جنوبی زمین است. به این معنی که اگر جهت اخذ ویزای توریستی برزیل در تابستان ایران اقدام می کنید، ‌در برزیل فصل زمستان می باشد.

اخذ ویزای توریستی برزیل

ویزای کشور برزیل از لحاظ تعداد دفعات ورود و خروج

پهناوری کشور برزیل و موقعیت مکانی جغرافیای مناسب آن در قاره ی آمریکای جنوبی باعث شده است این کشور با تمامی کشورهای این منطقه به جز اکوادور و شیلی مرز مشترک داشته باشد. از طرفی با توجه به اینکه کشور برزیل بعد از ایالت متحده ی آمریکا بیشترین تعداد فرودگاه در جهان را دارا می باشد، توریست ها و افراد مختلفی از سراسر دنیا از این کشور تنها برای سفر به کشورهای این حوزه به مانند آرژانتین، پاراگوئه، پرو و … استفاده می کنند.

لذا این افراد در هنگام درخواست ویزای برزیل، تنها درخواست ویزای صفر بار ورود به برزیل یا ترانزیتی را درخواست می دهند و در واقع از برزیل به عنوان یک واسطه در سفر خود استفاده می کنند. از طرفی دیگر اگر از طرف کنسولگری برزیل تنها اجازه ی یک بار ورود به کشور برزیل صادر گردد،‌ویزای سینگل برزیل برای او صادر می گردد. به همین ترتیب برای افرادی که مجازند تنها دو بار از برزیل بازدید داشته باشند و افرادی که اجازه ی چند بار ورود به خاک برزیل دارند، به ترتیب ویزای دابل برزیل و مولتیپل برزیل صادر می گردد.

ویزای کشور برزیل از لحاظ تعداد دفعات ورود و خروج

هزینه دریافت ویزای برزیل

به طور میانگین میزان هزینه ی درخواستی کنسولگری وزارت برزیل برای صدور ویزای این کشور صد دلار می باشد. البته بسته به نوع ویزای توریستی برزیل یا ویزای کاری برزیل و … ممکن است قیمت های متفاوتی دریافت گردد. فاکتور دوم در تعیین میزان هزینه ی روادید برزیل، زمان فرستادن درخواست ویزا و زمان سفر به برزیل است. در واقع برای دریافت فوری ویزای برزیل مبلغ بیشتری باید پرداخت کرد. البته باید به این نکته اشاره کرد که هزینه ی صدور ویزای برزیل به صورت عادی حدود هشتاد دلار می باشد و باید بصورت نقدی پرداخت گردد. همچنین مدت زمان میانگین جهت بررسی مدارک آپلود شده توسط درخواست کننده ویزای تضمینی برزیل و صدور ویزا در بازه ی یک تا دو هفته ای متغیر است.

هزینه دریافت ویزای برزیل

تمدید ویزای برزیل

بر طبق مصوبه ای که بر اساس آن کنسولگری برزیل به صدور ویزاهای این کشور اقدام می کند، هر فرد می تواند با دریافت ویزای برزیل برای مدت نود روز یعنی سه ماه در این کشور مشغول به انجام فعالیت باشد. از طرفی دیگر فردی که به این کشور سفر کرده است، نمی تواند ویزای فوری برزیل را در این کشور تمدید کند. لذا چنانچه قصد اقامتی بیش از سه ماه در برزیل دارید، توصیه می گردد در هنگام مراجعه به کنسولگری برزیل جهت تحویل مدارک حتماً با مسئولین کنسولگری برزیل جهت فرآیند تمدید ویزای این کشور صحبت هایی انجام دهید. در واقع گزارش هایی مبنی بر همکاری این کنسولگری مبنی بر تمدید روادید برزیل از طریق سفارت داخل ایران برای فردی که در برزیل اقامت دارد ،منتشر شده است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.