مهاجرت به استرالیا

فایل صوتی مهاجرت به استرالیا
  • چگونه مهاجرت کنیم ؟
  • سریعترین راه مهاجرت چیست ؟
  • بهترین راه مهاجرت برای ایرانیان
  • مدارک لازم برای مهاجرت
ویزای استرالیا

قبل از مهاجرت این مطالب را حتما بخوانید.

  • دانستنی های مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی
  • آنچه که باید درباره تور استرالیا بدانید
  • قیمت بلیط هواپیمای سیدنی
  • قیمت بلیط هواپیمای ملبورن

این روز ها زیاد واژه ی مهاجرت به استرالیا، اروپا و سایر نقاط جهان را در اطرافمان می شنویم و شاید حتی گاهی به طور جدی به آن فکر می کنیم. واقعیت این است که مهاجرت مسئله ی جدیدی نیست و احتمالاً برای صد ها هزار سال قدمت دارد. افراد مهاجرت می کنند تا آینده ی بهتری را رقم بزنند، پیشرفت داشته باشند یا ماجراجویی کنند. مهاجرت می تواند روش های مختلفی داشته باشد و هر فرد بسته به شرایط مالی یا توانایی ها و استعداد های خود می تواند یکی از راه های مهاجرت را به کار بگیرد.

شرایط مهاجرت به استرالیا

در دهه های اخیر، اقدام به مهاجرت رشد چشمگیری داشته است. طبیعتا با افزایش استقبال از مهاجرت، قوانین و شرایط کشورها برای پذیرش مهاجران سخت تر و پیچیده تر شده است. اگر در فکر مهاجرت هستید باید ابتدایی ترین شرایط آن را بدانید و حداقل ویژگی هایی که مهاجران باید واجد آن باشند را شناسایی کنید. در غیر این صورت ممکن است در روند مهاجرت با مشکلات زیادی روبرو شوید. راه ها و دلایل مهاجرت بسیار متنوع و متفاوت اند. قوانین مهاجرت هم در هر کشور با بقیه کشور ها متفاوت است و ممکن است قوانین مهاجرتی به فاصله ای کوتاه تغییر یابند و شما را در پروسه ی مهاجرت دچار سردرگمی کنند. به روز بودن و باخبر بودن از شرایط و قوانین مهاجرت می تواند به شما در رسیدن به هدفتان کمک کند.

استرالیا یکی از اعضای اتحادیه ی همسود، کشوری توسعه یافته در نمیکره ی جنوبی زمین است که سرزمین اصلی قاره اقیانوسیه محسوب می شود. استرالیا یکی از وسیع ترین کشورهای دنیاست و حدود ۲۰ میلیون نفر جمعیت دارد. خط و زبان رایج در استرالیا انگلیسی با گویش استرالیایی است. استرالیا دارای جاذبه های گردشگری و طبیعی فراوانی است و سالانه توریست های زیادی برای گذراندن تعطیلات به این کشور سفر می کنند.

مهاجرت به استرالیا

دلایل مهاجرت به کشور استرالیا

در طول تاریخ انسان ها همواره به دلایل متعددی مهاجرت کرده اند. این مهاجرت ها گاهی خود خواسته بوده اند و گاهی اجباری. برای قرن های متمادی قحطی، جنگ های فراوان، بیماری، ناامنی و حتی تکفیرهای سیاسی و دینی دلایل اصلی مهاجرت مردم بودند اما حتی در زندگی مدرن انسان قرن بیستم و در مهاجرت های امروز بشر هم ردپای همین دلایل دیده می شود. عمده دلایل مهاجرت عبارت اند از: جنگ ها، ناامنی، محدودیت های سیاسی و اجتماعی، ادامه ی تحصیل، جستجوی موقعیت کاری بهتر، پیشرفت و رفاه بیشتر در زندگی.

برای مثال اگر در کشوری سطح بیکاری بسیار بالا باشد، امکانات رفاهی چندانی وجود نداشته باشد و حاکمیت دچار مسئله و مناقشه باشد، به احتمال زیاد مردم به فکر مهاجرت خواهند افتاد. البته قبل از مهاجرت فرد باید از آینده ی پیش روی خود تصویری واقع گرایانه داشته باشد تا بعد از مهاجرت دچار مشکل نشود. دل کندن از وطن، خانواده، دوستان و آشنایان به ویژه برای ما ایرانیان کار چندان راحتی نیست پس قبل از اقدام برای مهاجرت حسابی به این موارد فکر کنید. در پروسه ی مهاجرت تنها چیزی که می توانید به آن اتکا کنید خودتان هستید. اگر تصمیم تان برای مهاجرت جدی است، عزم تان را جزم کنید و با پشتکار جلو بروید. یک توصیه را از ما به خاطر بسپارید: تا نهایی و قطعی شدن تصمیم به مهاجرت و اقدام برای آن، آن را با کسی از آشنایان و دوستان مطرح نکنید تا از بحث ها و درام های معمول در امان باشید!

در سال های اخیر به دلیل بازار کار خوب، شرایط اقتصادی مناسب و سطح رفاه بالا، مهاجرت به استرالیا با استقبال چشمیگری روبرو شده است. مهاجرت به کشور استرالیا مزایای زیادی دارد. برای مثال از بدو مهاجرت مانند یک استرالیایی از تمام حقوق و مزایای شهروندی به طور کامل برخوردار خواهید شد. امکان سرمایه گذاری برای شما فراهم خواهد شد و شامل بیمه درمانی رایگان می شوید. بعد از مهاجرت به این کشور به طور نامحدود می توانید به تحصیل و اشتغال بپردازید، از تخفیف های ویژه ای برای شهریه های دانشگاهی برخوردار شوید و کمک هزینه تحصیلی بگیرید. همچنین در صورت داشتن اقامت دائم در استرالیا از حقوق بیکاری و بازنشستگی بهره مند می شوید و سایر اعضای خانواده تان نیز از همه ی این حقوق بهره مند خواهند شد.

دلایل مهاجرت به کشور استرالیا

انواع مهاجرت به کشور استرالیا

مهاجرت انواع مختلفی دارد اما یکی از تقسیم بندی های اصلی آن شامل دو نوع مهاجرت می شود: مهاجرت قانونی و مهاجرت غیر قانونی

یکی از نمونه های مهاجرت غیر قانونی، پناهندگی است. این نوع مهاجرت، انتخاب افرادی است که در کشورشان دچار آزار و اذیت می شوند یا در مسائل سیاسی و مذهبی دچار مشکلات بسیار جدی اند و یا در جنگ به سر می برند. با این حال مسیر غیر قانونی مهاجرت یعنی پناهنده شدن هرگز پیشنهاد نمی شود چون با پناهنده شدن، دیگر نه در وطن خود پذیرفته می شوید و نه در مقصد جایی خواهید داشت. ممکن است افرادی که به دنبال مهاجرت راحت و بی زحمتی هستند و نمی خواهند هزینه ای بدهند راه های غیر قانونی را انتخاب کنند اما مهاجرت غیر قانونی معایب و خطرات جدی و زیادی دارد. امنیت جانی و مالی فرد در مهاجرت غیر قانونی ابدا تضمین شده نیست و این نوع مهاجرت نوعی قانون شکنی به حساب می آید و آینده ی تاریکی برای فرد و خانواده و فرزندانش رقم خواهد زد. در این نوع مهاجرت رسیدن به مقصد تنها هدف و مزیت آن است اما آینده ای به دنبال نخواهد داشت.

انواع مهاجرت به کشور استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج

برای مهاجرت روش های متنوعی وجود دارد. یکی از آنها مهاجرت به کشور استرالیا از طریق همسر است. این ویزا به آن دسته از افرادی تعلق می گیرد که با یکی از شهروندان استرالیا و یا کسی که اقامت دائم استرالیا دارد ازدواج کرده اند یا قرار است با چنین کسی ازدواج کنند. ازدواج با نیوزلندی های واجد شرایط زندگی در استرالیا هم در همین دسته قرار می گیرد. کسانی که می توانند برای مهاجرت به استرالیا از این نوع ویزا استفاده کنند عبارت اند از:

  1. مهاجرت به کشور استرالیا از طریق همسران (که قبلا ازدواج کرده اند)
  2. مهاجرت به کشور استرالیا از طریق افرادی که با هم زندگی می کنند اما ازدواج نکرده اند (زوج های دیفاکتو)
  3. مهاجرت به کشور استرالیا برای نامزدها (کسانی که در آستانه ی ازدواج هستند)

مهاجرت از طریق ازدواج های قریب الوقوع

مورد آخر برای مهاجرت به استرالیا از طریق خویشاوندان مربوط است به نامزدها و کسانی که تصمیم به شروع یک زندگی مشترک گرفته اند. مهاجرت به این کشور در این مورد تنها ۹ ماه اعتبار دارد. این ویزا مخصوص کسانی است که با یکی از شهروندان استرالیایی یا مقیمان استرالیا یا نیوزلندی های واجد شرایط زندگی در استرالیا نامزد کرده اند و قرار است به زودی ازدواج کنند. در استفاده از چنین ویزایی فرد ظرف ۹ ماه از تاریخ صدور ویزا باید وارد خاک استرالیا شود و با نامزدش ازدواج کند و نامزدش تامین مالی او را بر عهده بگیرد. بعد از اینکه ازدواج سر گرفت، فرد متقاضی باید برای ویزای همسر تقاضایی ارائه دهد تا طبق روال از ویزای اقامت دائمی استرالیا برخوردار شود.

مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج

مهاجرت تحصیلی به استرالیا

این روش مهاجرتی به استرالیا یکی از سریع ترین و بهترین راه های ممکن است. استرالیا بعد از انگلیس و آمریکا، سومین کشور جذب دانشجو در جهان است و از ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا، هشت تای آن در استرالیا واقع شده است. کیفیت آموزش  در استرالیا بسیار بالاست و برای مهاجرت تحصیلی به استرالیا، محدودیت سنی خاصی وجود ندارد و در تمام مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشجو می پذیرد. همچنین برای دانشجویان خارجی امکان ۱۰ تا ۲۰ ساعت کار پاره وقت در هفته و حتی کار تمام وقت در تعطیلات وجود دارد و پس از پایان تحصیلات امکان اقدام برای اشتغال و اقامت دائم میسر است. برای تحصیل در استرالیا باید این را مد نظر داشته باشید که حداقل نمره ی ۶ در مدرک زبان آیلتس می تواند باعث آسان تر شدن پروسه ی اخذ ویزای تحصیلی شود. حتما توجه داشته باشید که مدرک آیلتس باید حداکثر تا یک ماه قبل از ارسال مدارک دیگر ارائه شود. حواستان باشد قبل از فرستادن درخواست تحصیل در استرالیا اول با نزدیک ترین دفتر ویزای استرالیا یا با وزارت مهاجرت و حفاظت مرزی استرالیا تماس بگیرید تا از شرایط و مدارک درخواستی و نحوه ارائه درخواست و سایر ملزومات مطمئن شوید. برای دریافت ویزای دانشجویی باید استطاعت مالی شما برای پرداخت بلیط هواپیما و شهریه و سایر هزینه های زندگی ثابت شود.

تحصیل در مقطع کارشناسی

طول دوره ی کارشناسی در استرالیا ۴ سال است، گرفتن پذیرش برای مقطع کارشناسی نیاز به داشتن مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی با نمراتی قابل قبول دارد. یکی از مزایای تحصیل در استرالیا این است که تمام رشته های تحصیلی در مقطع کارشناسی به زبان انگلیسی ارائه می شوند.

تحصیل در مقطع ارشد

ادامه تحصیل در استرالیا در مقطع ارشد ۲ سال طول می کشد و برای پذیرش در این مقطع هم باید مدارک چهارسال کارشناسی خود را بفرستید و البته نمره ی زبان شما باید بین ۶.۵ تا ۷ باشد. مزیت تحصیل در مقطع ارشد در استرالیا این است که امکان پذیرش در تمام رشته ها در مقطع کارشناسی ارشد وجود دارد.

تحصیل در مقطع دکترا

دکترا در استرالیا ۳ سال به طول می انجامد و دانشجویان فارغ التحصیل ارشد تنها در صورت ارائه رزومه علمی، مقالات بین المللی،‌معدل بالا و تایید اساتید راهنما می توانند برای دکترا پذیرش بگیرند. نمره ی زبان برای پذیرش در مقطع دکترا ۷ به بالا است.

مهاجرت تحصیلی به استرالیا

مهاجرت از طریق خرید ملک به استرالیا

حتما شما هم شنیده اید که در بعضی کشورهای توسعه یافته، با خرید ملک می توان امتیاز اقامت دائم را به دست آورد. در مورد مهاجرت به استرالیا قضیه به همین سادگی نیست و نمی شود صرفا از طریق خرید املاک اقامت دائم بگیرید، اما خرید ملک امتیازی است که تحت شرایطی می تواند به کسب اقامت دائم شما برای مهاجرت به کشور استرالیا کمک کند.

نقش خرید ملک در اخذ ویزای سرمایه گذاری

مثلا اگر شما متقاضی ویزای سرمایه گذاری دائم در استرالیا باشید می توانید با کمک مشاوران و آژانس های املاک و از طریق خرید ملک که کم ریسک ترین و امن ترین نوع سرمایه گذاری است، برای مهاجرت به این کشور اقدام کنید. حداقل سرمایه ی مورد نیاز برای این مقصود که باید به استرالیا انتقال پیدا کند ۶۰۰ هزار دلار استرالیا است.

نقش خرید ملک در مهاجرت به استرالیا از طریق همسر

هنگام مهاجرت، مورد دیگری که خرید ملک در آن نقش کاتالیزور را خواهد داشت، اقامت از طریق همسر است. اگر با همسر یا نامزدتان که اقامت استرالیا را دارد یک ملک مشترک در استرالیا بخرید می تواند شانس شما را برای گرفتن اقامت دائم افزایش بدهد. پس خرید ملک به خودی خود نمی تواند اقامت دائم را برای شما به ارمغان بیاورد اما نقشی بسیار تسریع کننده در روند مهاجرت به استرالیا دارد.

مهاجرت از طریق خرید ملک به استرالیا

مهاجرت از طریق کارآفرینی به استرالیا

مهاجرت به این کشور از طریق ویزای کارآفرینی یا سرمایه گذاری یکی از بهترین و سریع ترین روش های گرفتن اقامت دائم است که البته ملزم به داشتن سرمایه و اطلاع از قوانین و شرایط در خصوص سرمایه گذاری در استرالیا است. استرالیا از نظر اقتصادی وضعیت پیشرفته ای دارد، صادرات از منابع اصلی اخذ درآمد استرالیا محسوب می شود ودرصد امید به زندگی و خدمات رفاهی آن بالاست. تعجبی ندارد که با داشتن ۱۵ هزار شرکت بین المللی توجه سرمایه گذاران را به خود جلب نماید. به همین دلیل مهاجرت به استرالیا برای سرمایه گذاری انتخاب هوشمندانه ای به شمار می آید. مهاجرت به کشور استرالیا از طریق سرمایه گذاری انواع مختلفی دارد که یکی از آنها ویزای کار آفرینی است که ۴ سال اعتبار دارد و متقاضی با رعایت شرایط و قوانین مربوطه می تواند آن را به اقامت دائم در استرالیا تبدیل کند.

شرایط اخذ ویزای کارافرینی

اما شرایط و ملزومات ویزای کارآفرینی برای مهاجرت چیست؟ اولین شرط  سن زیر ۵۵ سال است (البته بعضی ایالت ها بالاتر از ۵۵ سال را هم قبول می کنند). شرط دیگر برای مهاجرت به کشور استرالیا با چنین ویزایی، داشتن اسپانسرشیپ از یکی از ایالت های استرالیا است. شما باید از طریق یکی از استان های این کشور اقدام کنید و تاییدیه بگیرید. عوامل تاثیر گذار در مهاجرت به کشور استرالیا از طریق ویزای کارآفرینی عبارت اند از: مهارت و سطح زبان شما، گردش مالی (حداقل ۵۰۰ هزاردلار در ۲ سال از ۴ سال)، سابقه ی کاری و میزان سرمایه ای که به استرالیا منتقل می کنید.

مهاجرت از طریق کارآفرینی به استرالیا

مهاجرت کاری به استرالیا

مهاجرت کاری به استرالیا از طریق ویزای کار یا اخذ نیروی کار، یکی از پرطرفدار ترین راه های مهاجرتی به استرالیا است چون هم شغل و منبع درآمدی برای فرد ایجاد می شود و هم با اقامت در مدت معین و پرداخت مالیات می تواند نسبت به اخذ اقامت دائم اقدام کند. این نوع ویزا مخصوص افرادی با مهارت و دانش بالا است که به دنبال ماجرت به استرالیا هستند و معمولا هر ایالتی مطابق نیاز ها و استاندارد های خود،‌سطح دانش و مهارت مورد نظر را تعیین می کند. عوامل تاثیر گذار در کسب امتیاز سابقه کاری، سن، سطح مهارت زبان و میزان تحصیلات است و کسب امتیاز بیشتر برابر است با شانس بیشتر برای به دست آوردن ویزای کار برای مهاجرت به استرالیا. البته نکته ی قابل توجهی که در این نوع ویزا وجود دارد این است که یک نفر که تابعیت استرالیا را دارد باید از شما به صورت مالی حمایت کند و برای شما دعوتنامه استرالیا بفرستد.

مهاجرت کاری به استرالیا

مهاجرت به کشور استرالیا از طریق تخصص

شاید به جرات بتوان گفت مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص یا اسکیل ورکر بهترین روش گرفتن اقامت در استرالیا است و کسانی که چنین ویزایی می گیرند می توانند به راحتی به سایر نقاط جهان سفر کنند. استرالیا با اینکه اقتصاد پیشرفته ای دارد اما چون بیشتر مبتنی بر بازرگانی و کشاورزی است، بعضی مشاغل نیازمند جذب نیروی متخصص است و اداره مهاجرت استرالیا برنامه ای بر مبنای همین نیاز به نیروی متخصص در زمینه های مختلف ارائه شده است تا در فیلد های مورد نیاز به جذب متخصصان بپردازد. این ویزا بر اساس امتیاز بندی بر مبنای جدول امتیاز بندی ویزای اسکیل ورکر استرالیا به متقاضیان واجد شرایط تعلق می گیرد. از مزایای این نوع ویزا می توان به اقامت دائم بعد از آن اشاره کرد. البته ویزای اسکیل ورکر استرالیا کلاس های مختلفی دارد و ممکن است بعضی کلاس ها اقامت دائم را به صورت پیش فرض در برنامه ی خود نداشته باشند اما جای نگرانی وجود ندارد. چرا که بعد از چند سال اقامت در استرالیا متقاضیان می توانند از این امتیازات برخوردار شوند.

مهاجرت به کشور استرالیا از طریق تخصص

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر

مهاجرت به کشور استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر به سه کلاس تقسیم می شود:

ویزای اسکیل ورکر کلاس ۱۸۹

برای مهاجرت به این کشور، در این نوع ویزا باید مجموعا ۶۰ امتیاز داشته باشید که شرایط آن به این صورت است که سن تان بیشتر از ۴۴ سال نباشد، مدرک معتبر تحصیلی داشته باشید، در یک زمینه کاری دارای سابقه باشید و گواهی دال بر سابقه شما باید دارای جزییاتی مثل میزان حقوق، طول مدت استخدام و طرح وظایف شما باشد و حتما باید از یک محل کار معتبر صادر شده باشد. البته طول سابقه ی کاری بسته به رشته و حرفه ی مورد نظر متغییر است. (‌مثلا برای رشته های دانشگاهی معمولا ۳ سال و برای فنی حرفه ای حداقل ۵ سال سابقه لازم است). مورد دیگری که به کسب امتیاز ۶۰ کمک می کند، نمره ی آیلتس ۶ یا ۷ است.

ویزای اسکیل ورکر کلاس ۱۹۰

این ویزا مخصوص کسانی است که به دنبال مهاجرت هستند ولی چون امتیازشان به ۶۰ نمی رسد، با حمایت ایالتی اقدام به اخذ ویزا می کنند. عمده ی دلیل عدم کسب ۶۰ امتیاز در این افراد سن بالا، دارا نبودن سابقه کار کافی و پایین بودن سطح مهارت زبان انگلیسی آنان است. کسانی که ۵۵ امتیاز را به صورت مستقل کسب کرده باشند می توانند ۵ امتیاز دیگر از ایالت حامی شان دریافت کنند و یک اقامت دائم پنج ساله بگیرند که بعدا به اقامت مادام العمر تبدیل خواهد شد، اما شرط برخورداری از پنج امتیاز اهدایی ایالت اسپانسر این است که از بدو مهاجرت به استرالیا به مدت دو سال در آن ایالت اقامت داشته باشید و کار کنید. بعد از اتمام دو سال محدودیتی برای محل اقامت شما وجود ندارد و می توانید به هر نقطه از استرالیا نقل مکان کنید. از جمله شرایط ضروری برای اخذ چنین ویزایی سن زیر ۵۰ سال، نمره ۶ در آزمون آیلتس و نتیجه ی مثبت ارزشیابی شغلی است. همچنین شغل و تحصیلات شما باید جزو لیست نیازهای ایالت مورد نظر باشد. از مزایای مهم این ویزا این است که افرادی که اسپانسر دارند زود تر کار مطابق با رشته شان را پیدا می کنند. ایالت مورد نظر همچنین خدمات متنوعی در مورد پیدا کردن محل سکونت، تقویت زبان انگلیسی فرد و مدرسه برای فرزندانش ارائه می دهد و به فرد مهاجر برای تطبیق با شرایط زندگی جدید کمک می کند. به همین دلیل این نوع ویزا از محبوبیت زیادی برخوردار است.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر

ویزای اسکیل ورکر کلاس ۴۸۹

این ویزا مخصوص کسانی است که برای مهاجرت به کشور استرالیا نتوانستند امتیازات لازم را کسب کنند و ویزای تخصصی مستقل بگیرند. این ویزا یک اقامت موقت را برای فرد در خاک استرالیا ممکن می سازد. اقامت چهار ساله ای که شرایط و قوانین خاصی دارد. در این نوع مهاجرت به استرالیا،‌یک ایالت یا یکی از اقوام در جه یک باید از شما حمایت کند. شروط این ویزا مشابه شروط ویزای ۱۹۰ است که از بدو ورود به خاک استرالیا باید دو سال در منطقه یا اایالت اسپانسر اقامت داشته باشید و یک سال از آن دو سال را به صورت تمام وقت در آن ایالت کار کنید. اگر یکی از اقوام درجه یک شما در ایالت مورد نظر اقامت داشته باشند می توانند با اضافه کردن ۱۰ امتیاز به امتیاز شما، به نوعی شما را حمایت کنند و اسپانسر شما بشوند تا روند اخذ اقامت دائم شما را تسریع ببخشند. این ۱۰ امتیاز برای کسانی که ۵۰ امیتاز را خودشان کسب کرده باشند کمک بزرگی محسوب می شود.

مزایای ویزای ۴۸۹ استرالیا

برای مهاجرت به استرالیا، مزیت ویزای ۴۸۹ این است که فرد پس از دو سال اقامت در ایالت اسپانسر می تواند از طریق ویزای ۸۸۷ برای اخذ اقامت دائم اقدام کند. همچنین افراد طی استفاده از این ویزا ملزم به زندگی در مناطق کم جمعیت اند که این خود باعث می شود هزینه های کمتری برای اجاره و سایر احتیاجات بپردازند. به دلیل اینکه در این نوع ویزا شرایط ساده تری وجود دارند و نمره ی بالا برای آیلتس مورد نیاز نیست، پروسه ی مهاجرت به کشور استرالیا با این نوع ویزا راحت تر و سریع تر صوت می گیرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.