مهاجرت به استرالیا

عناوین مهم این نوشته

شماره تماس مستقیم :

02191096120

آخرین نوشته های مهاجرت :

تماس با کارشناسان ( تماس - واتساپ ) :

مهاجرت به استرالیا

این روز ها زیاد واژه ی مهاجرت به استرالیا ،اروپا و سایر نقاط جهان را در اطرافمان می شنویم و شاید حتی گاهی به طور جدی به آن فکر می کنیم. واقعیت این است که مهاجرت مسئله ی جدیدی نیست و احتمالاً برای صد ها هزار سال قدمت دارد. افراد مهاجرت می کنند تا آینده ی بهتری را رقم بزنند، پیشرفت داشته باشند یا ماجراجویی کنند. مهاجرت می تواند روش های مختلفی داشته باشد و هر فرد بسته به شرایط مالی یا توانایی ها و استعداد های خود می تواند یکی از راه های مهاجرت را به کار بگیرد.

مهاجرت چیست

در دهه های اخیر، اقدام به مهاجرت رشد چشمگیری داشته است. طبیعتا با افزایش استقبال از مهاجرت، قوانین و شرایط کشورها برای پذیرش مهاجران سخت تر و پیچیده تر شده است. اگر در فکر مهاجرت هستید باید ابتدایی ترین شرایط آن را بدانید و حداقل ویژگی هایی که مهاجران باید واجد آن باشند را شناسایی کنید. در غیر این صورت ممکن است در روند مهاجرت با مشکلات زیادی روبرو شوید. راه ها و دلایل مهاجرت بسیار متنوع و متفاوت اند. قوانین مهاجرت هم در هر کشور با بقیه کشور ها متفاوت است و ممکن است قوانین مهاجرتی به فاصله ای کوتاه تغییر یابند و شما را در پروسه ی مهاجرت دچار سردرگمی کنند. به روز بودن و باخبر بودن از شرایط و قوانین مهاجرت می تواند به شما در رسیدن به هدفتان کمک کند.

مهاجرت به استرالیا

استرالیا یکی از اعضای اتحادیه ی همسود، کشوری توسعه یافته در نمیکره ی جنوبی زمین است که سرزمین اصلی قاره اقیانوسیه محسوب می شود. استرالیا یکی از وسیع ترین کشورهای دنیاست و حدود ۲۰ میلیون نفر جمعیت دارد. خط و زبان رایج در استرالیا انگلیسی با گویش استرالیایی است. استرالیا دارای جاذبه های گردشگری و طبیعی فراوانی است و سالانه توریست های زیادی برای گذراندن تعطیلات به این کشور سفر می کنند.

مهاجرت به استرالیا

دلایل مهاجرت به استرالیا

در طول تاریخ انسان ها همواره به دلایل متعددی مهاجرت کرده اند. این مهاجرت ها گاهی خود خواسته بوده اند و گاهی اجباری. برای قرن های متمادی قحطی، جنگ های فراوان، بیماری، ناامنی و حتی تکفیرهای سیاسی و دینی دلایل اصلی مهاجرت مردم بودند اما حتی در زندگی مدرن انسان قرن بیستم و در مهاجرت های امروز بشر هم ردپای همین دلایل دیده می شود. عمده دلایل مهاجرت عبارت اند از: جنگ ها، ناامنی، محدودیت های سیاسی و اجتماعی، ادامه ی تحصیل، جستجوی موقعیت کاری بهتر، پیشرفت و رفاه بیشتر در زندگی.

برای مثال اگر در کشوری سطح بیکاری بسیار بالا باشد، امکانات رفاهی چندانی وجود نداشته باشد و حاکمیت دچار مسئله و مناقشه باشد، به احتمال زیاد مردم به فکر مهاجرت خواهند افتاد. البته قبل از مهاجرت فرد باید از آینده ی پیش روی خود تصویری واقع گرایانه داشته باشد تا بعد از مهاجرت دچار مشکل نشود. دل کندن از وطن، خانواده، دوستان و آشنایان به ویژه برای ما ایرانیان کار چندان راحتی نیست پس قبل از اقدام برای مهاجرت حسابی به این موارد فکر کنید.

در پروسه ی مهاجرت تنها چیزی که می توانید به آن اتکا کنید خودتان هستید. اگر تصمیم تان برای مهاجرت جدی است، عزم تان را جزم کنید و با پشتکار جلو بروید. یک توصیه را از ما به خاطر بسپارید: تا نهایی و قطعی شدن تصمیم به مهاجرت و اقدام برای آن، آن را با کسی از آشنایان و دوستان مطرح نکنید تا از بحث ها و درام های معمول در امان باشید!

در سال های اخیر به دلیل بازار کار خوب، شرایط اقتصادی مناسب و سطح رفاه بالا، مهاجرت به استرالیا با استقبال چشمیگری روبرو شده است. مهاجرت به استرالیا مزایای زیادی دارد. برای مثال از بدو مهاجرت به استرالیا مانند یک استرالیایی از تمام حقوق و مزایای شهروندی به طور کامل برخوردار خواهید شد. امکان سرمایه گذاری برای شما فراهم خواهد شد و شامل بیمه درمانی رایگان می شوید.

بعد از مهاجرت به استرالیا به طور نامحدود می توانید به تحصیل و اشتغال بپردازید، از تخفیف های ویژه ای برای شهریه های دانشگاهی برخوردار شوید و کمک هزینه تحصیلی بگیرید. همچنین در صورت داشتن اقامت دائم در استرالیا از حقوق بیکاری و بازنشستگی بهره مند می شوید و سایر اعضای خانواده تان نیز از همه ی این حقوق بهره مند خواهند شد.

انواع مهاجرت به استرالیا

مهاجرت انواع مختلفی دارد اما یکی از تقسیم بندی های اصلی آن شامل دو نوع مهاجرت می شود: مهاجرت قانونی و مهاجرت غیر قانونی

یکی از نمونه های مهاجرت غیر قانونی، پناهندگی است. این نوع مهاجرت، انتخاب افرادی است که در کشورشان دچار آزار و اذیت می شوند یا در مسائل سیاسی و مذهبی دچار مشکلات بسیار جدی اند و یا در جنگ به سر می برند. با این حال مسیر غیر قانونی مهاجرت یعنی پناهنده شدن هرگز پیشنهاد نمی شود چون با پناهنده شدن، دیگر نه در وطن خود پذیرفته می شوید و نه در مقصد جایی خواهید داشت.

ممکن است افرادی که به دنبال مهاجرت راحت و بی زحمتی هستند و نمی خواهند هزینه ای بدهند راه های غیر قانونی را انتخاب کنند اما مهاجرت غیر قانونی معایب و خطرات جدی و زیادی دارد. امنیت جانی و مالی فرد در مهاجرت غیر قانونی ابدا تضمین شده نیست و این نوع مهاجرت نوعی قانون شکنی به حساب می آید و آینده ی تاریکی برای فرد و خانواده و فرزندانش رقم خواهد زد. در این نوع مهاجرت رسیدن به مقصد تنها هدف و مزیت آن است اما آینده ای به دنبال نخواهد داشت.

مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج

برای مهاجرت به استرالیا روش های متنوعی وجود دارد. یکی از آنها مهاجرت به استرالیا از طریق همسر است. این ویزا به آن دسته از افرادی تعلق می گیرد که با یکی از شهروندان استرالیا و یا کسی که اقامت دائم استرالیا دارد ازدواج کرده اند یا قرار است با چنین کسی ازدواج کنند. ازدواج با نیوزلندی های واجد شرایط زندگی در استرالیا هم در همین دسته قرار می گیرد. کسانی که می توانند برای مهاجرت به استرالیا از این نوع ویزا استفاده کنند عبارت اند از:

  1. مهاجرت به استرالیا از طریق همسران (که قبلا ازدواج کرده اند)
  2. مهاجرت به استرالیا از طریق افرادی که با هم زندگی می کنند اما ازدواج نکرده اند (زوج های دیفاکتو)
  3. مهاجرت به استرالیا برای نامزدها (کسانی که در آستانه ی ازدواج هستند)

مورد آخر برای مهاجرت به استرالیا از طریق خویشاوندان مربوط است به نامزدها و کسانی که تصمیم به شروع یک زندگی مشترک گرفته اند. مهاجرت به استرالیا در این مورد تنها ۹ ماه اعتبار دارد. این ویزا مخصوص کسانی است که با یکی از شهروندان استرالیایی یا مقیمان استرالیا یا نیوزلندی های واجد شرایط زندگی در استرالیا نامزد کرده اند و قرار است به زودی ازدواج کنند.

در استفاده از چنین ویزایی فرد ظرف ۹ ماه از تاریخ صدور ویزا باید وارد خاک استرالیا شود و با نامزدش ازدواج کند و نامزدش تامین مالی او را بر عهده بگیرد. بعد از اینکه ازدواج سر گرفت، فرد متقاضی باید برای ویزای همسر تقاضایی ارائه دهد تا طبق روال از ویزای اقامت دائمی استرالیا برخوردار شود.

مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل

این روش برای مهاجرت به استرالیا یکی از سریع ترین و بهترین راه های ممکن است. استرالیا بعد از انگلیس و آمریکا، سومین کشور جذب دانشجو در جهان است و از ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا، هشت تای آن در استرالیا واقع شده است. کیفیت آموزش  در استرالیا بسیار بالاست و برای مهاجرت به استرالیا برای تحصیل، محدودیت سنی خاصی وجود ندارد و در تمام مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشجو می پذیرد.

همچنین برای دانشجویان خارجی امکان ۱۰ تا ۲۰ ساعت کار پاره وقت در هفته و حتی کار تمام وقت در تعطیلات وجود دارد و پس از پایان تحصیلات امکان اقدام برای اشتغال و اقامت دائم میسر است. برای تحصیل در استرالیا باید این را مد نظر داشته باشید که حداقل نمره ی ۶ در مدرک زبان آیلتس می تواند باعث آسان تر شدن پروسه ی اخذ ویزای تحصیلی شود.

حتما توجه داشته باشید که مدرک آیلتس باید حداکثر تا یک ماه قبل از ارسال مدارک دیگر ارائه شود. حواستان باشد قبل از فرستادن درخواست تحصیل در استرالیا اول با نزدیک ترین دفتر ویزای استرالیا یا با وزارت مهاجرت و حفاظت مرزی استرالیا تماس بگیرید تا از شرایط و مدارک درخواستی و نحوه ارائه درخواست و سایر ملزومات مطمئن شوید. برای دریافت ویزای دانشجویی باید استطاعت مالی شما برای پرداخت بلیط هواپیما و شهریه و سایر هزینه های زندگی ثابت شود.

طول دوره ی کارشناسی در استرالیا ۴ سال است، گرفتن پذیرش برای مقطع کارشناسی نیاز به داشتن مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی با نمراتی قابل قبول دارد. یکی از مزایای تحصیل در استرالیا این است که تمام رشته های تحصیلی در مقطع کارشناسی به زبان انگلیسی ارائه می شوند.

ادامه تحصیل در استرالیا در مقطع ارشد ۲ سال طول می کشد و برای پذیرش در این مقطع هم باید مدارک چهارسال کارشناسی خود را بفرستید و البته نمره ی زبان شما باید بین ۶.۵ تا ۷ باشد. مزیت تحصیل در مقطع ارشد در استرالیا این است که امکان پذیرش در تمام رشته ها در مقطع کارشناسی ارشد وجود دارد. دکترا در استرالیا ۳ سال به طول می انجامد و دانشجویان فارغ التحصیل ارشد تنها در صورت ارائه رزومه علمی، مقالات بین المللی،‌معدل بالا و تایید اساتید راهنما می توانند برای دکترا پذیرش بگیرند. نمره ی زبان برای پذیرش در مقطع دکترا ۷ به بالا است.

مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل

مهاجرت به استرالیا از طریق خرید ملک

حتما شما هم شنیده اید که در بعضی کشورهای توسعه یافته، با خرید ملک می توان امتیاز اقامت دائم را به دست آورد. در مورد مهاجرت به استرالیا قضیه به همین سادگی نیست و نمی شود صرفا از طریق خرید املاک اقامت دائم بگیرید، اما خرید ملک امتیازی است که تحت شرایطی می تواند به کسب اقامت دائم شما برای مهاجرت به استرالیا کمک کند.

مثلا اگر شما متقاضی ویزای سرمایه گذاری دائم در استرالیا باشید می توانید با کمک مشاوران و آژانس های املاک و از طریق خرید ملک که کم ریسک ترین و امن ترین نوع سرمایه گذاری است، برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنید. حداقل سرمایه ی مورد نیاز برای این مقصود که باید به استرالیا انتقال پیدا کند ۶۰۰ هزار دلار استرالیا است.

هنگام مهاجرت به استرالیا، مورد دیگری که خرید ملک در آن نقش کاتالیزور را خواهد داشت، اقامت از طریق همسر است. اگر با همسر یا نامزدتان که اقامت استرالیا را دارد یک ملک مشترک در استرالیا بخرید می تواند شانس شما را برای گرفتن اقامت دائم افزایش بدهد. پس خرید ملک به خودی خود نمی تواند اقامت دائم را برای شما به ارمغان بیاورد اما نقشی بسیار تسریع کننده در روند مهاجرت به استرالیا دارد.

مهاجرت به استرالیا از طریق کارآفرینی

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کارآفرینی یا سرمایه گذاری یکی از بهترین و سریع ترین روش های گرفتن اقامت دائم است که البته ملزم به داشتن سرمایه و اطلاع از قوانین و شرایط در خصوص سرمایه گذاری در استرالیا است. استرالیا از نظر اقتصادی وضعیت پیشرفته ای دارد، صادرات از منابع اصلی اخذ درآمد استرالیا محسوب می شود ودرصد امید به زندگی و خدمات رفاهی آن بالاست.

تعجبی ندارد که با داشتن ۱۵ هزار شرکت بین المللی توجه سرمایه گذاران را به خود جلب نماید. به همین دلیل مهاجرت به استرالیا برای سرمایه گذاری انتخاب هوشمندانه ای به شمار می آید. مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری انواع مختلفی دارد که یکی از آنها ویزای کار آفرینی است که ۴ سال اعتبار دارد و متقاضی با رعایت شرایط و قوانین مربوطه می تواند آن را به اقامت دائم در استرالیا تبدیل کند.

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص یا کار

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار یا اخذ نیروی کار، یکی از پرطرفدار ترین راه های مهاجرت به استرالیا است چون هم شغل و منبع درآمدی برای فرد ایجاد می شود و هم با اقامت در مدت معین و پرداخت مالیات می تواند نسبت به اخذ اقامت دائم اقدام کند. این نوع ویزا مخصوص افرادی با مهارت و دانش بالا است که به دنبال ماجرت به استرالیا هستند و معمولا هر ایالتی مطابق نیاز ها و استاندارد های خود،‌سطح دانش و مهارت مورد نظر را تعیین می کند.

عوامل تاثیر گذار در کسب امتیاز سابقه کاری، سن، سطح مهارت زبان و میزان تحصیلات است و کسب امتیاز بیشتر برابر است با شانس بیشتر برای به دست آوردن ویزای کار برای مهاجرت به استرالیا. البته نکته ی قابل توجهی که در این نوع ویزا وجود دارد این است که یک نفر که تابعیت استرالیا را دارد باید از شما به صورت مالی حمایت کند.

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص یا کار

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

شاید به جرات بتوان گفت مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص یا اسکیل ورکر بهترین روش گرفتن اقامت در استرالیا است و کسانی که چنین ویزایی می گیرند می توانند به راحتی به سایر نقاط جهان سفر کنند. استرالیا با اینکه اقتصاد پیشرفته ای دارد اما چون بیشتر مبتنی بر بازرگانی و کشاورزی است، بعضی مشاغل نیازمند جذب نیروی متخصص است و اداره مهاجرت استرالیا برنامه ای بر مبنای همین نیاز به نیروی متخصص در زمینه های مختلف ارائه شده است تا در فیلد های مورد نیاز به جذب متخصصان بپردازد.

این ویزا بر اساس امتیاز بندی بر مبنای جدول امتیاز بندی ویزای اسکیل ورکر استرالیا به متقاضیان واجد شرایط تعلق می گیرد. از مزایای این نوع ویزا می توان به اقامت دائم بعد از آن اشاره کرد. البته ویزای اسکیل ورکر استرالیا کلاس های مختلفی دارد و ممکن است بعضی کلاس ها اقامت دائم را به صورت پیش فرض در برنامه ی خود نداشته باشند اما جای نگرانی وجود ندارد. چرا که بعد از چند سال اقامت در استرالیا متقاضیان می توانند از این امتیازات برخوردار شوند.

سایر نوشته های مهاجرت :

مهاجرت به چین

مهاجرت به چین

امروزه به دلایل مختلفی سفر به دیگر شهرها و کشورها را شاهد هستیم و افراد به دلایل و با انگیزه های گوناگونی برای گذراندن ادامه

مطالعه »
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام کارشناس :
آتنا الوند
نام کارشناس :
فرهان مسعودی
نام کارشناس :
رها قلاوند