ویزای دانمارک

عناوین مهم این نوشته

آخرین نوشته در مورد ویزا

ویزای دانمارک

شرایط صدور ویزای دانمارک چیست؟ ویزاهایی که برای دانمارک صادر می شوند، معمولاً با چه اهدافی هستند؟ اگر قصد دارید به کشور دانمارک سفر کنید، باید ابتدا شرایط اخذ ویزای دانمارک را بدانید، پس با ما همراه باشید تا اطلاعاتی مفید در این زمینه در اختیار شما قرار دهیم.

ویزا چیست؟

برای هر کسی که می خواهد به یک کشور خارجی سفر کند، علاوه بر گذرنامه معمولاً مدرک دیگری لازم است و آن همان ویزا است. ویزا مدرکی است که از سوی سفارت کشور مقصد در کشور مبدأ صادر می شود و گواه بر این است که نماینده ی دولت کشور مقصد، با تقاضای فرد مبنی بر ورود به کشور مقصد موافقت کرده است. این برگه به گذرنامه پیوست می شود و نشان دهنده ی آن است که فرد متقاضی، بنابر اطلاعاتی که در برگه ویرایش آمده و نیز بر اساس قوانین کشور مقصد برای ورود به آن کشور مشکلی ندارد.

البته لازم به ذکر است که حتی اخذ ویزای یک کشور نیز نمی تواند کاملاً تضمین کند که متقاضی ویزا با مشکلی برای ورود به کشور مقصد مواجه نخواهد شد زیرا افسران مهاجرت این اختیار را دارند که به دلایلی از ورود یک فرد به کشور ممانعت کنند. اطلاعاتی که در ویزا درج می شود، هدف مسافر از سفر، مدت اقامت او در کشور مقصد و هم چنین آخرین فرصتی است که او برای ورود به کشور دارد.

ویزای دانمارک

ویزای هر کشور به دو حالت به متقاضیان ورود داده می شود. گاهی یک کشور برای ورود مسافران خارجی درخواست ویزا می کند و گاهی کشورها بر اساس قراردادی، اتباع یکدیگر را از ویزا معاف می کنند. بنابراین اگر قصد سفر به کشوری خارجی را داشته باشید، پیش از اقدام برای اخذ ویزا باید آگاهی حاصل کنید که ورود شما به آن کشور نیارمند ویزا باشد. اما علاوه بر این دو حالت، خود ویزا نیز انواع و بر اساس دفعات ورود به کشور و هم چنین هدف از سفر انواع مختلف دارد که در ادامه به معرفی آن ها خواهیم پرداخت.

ویزای دانمارک

ویزای دانمارک از نظر تکرار اجازه ورود

ویزاهای گوناگونی که مثال زده شد، هم چنین از نظر تعداد دفعات اجازه ی ورود به کشور نیز متفاوت هستند و صدور ویزا به صورت ویزای یک بار ورود، دوبار ورود و چندبار ورود برای درخواست کننده صورت می گیرد.

ویزای یک بار ورود

این ویزا تنها اجازه می دهد که شخص در مهلت تعیین شده در ویزا یک بار به کشور مقصد سفر کند. به عنوان مثال اگر ویزای دانمارک را از نوع یک بار ورود در مدت زمان شش ماه به فردی بدهند، او پس از ورود به دانمارک اگر بخواهد قبل از شش ماه از آن کشور خارج شود دیگر نمی تواند مجدداً به دانمارک ورود داشته باشد.

ویزای دوبار ورود

این ویزا حداکثر دوبار اجازه ی ورود به کشور مقصد را در مهلت تعیین شده می دهد. با داشتن ویزای دانمارک از نوع دوبار ورود شما می توانید در طول مدت زمان معین شده در ویزا، پس از مرتبه ی اول ورود به کشور، یک بار از آن خارج شوید و مجدداً بازگردید.

ویزای چندبار ورود

این ویزا به شخص اخذ کننده ی ویزا، در بازه ی زمانی که تعیین شده است، به دفعات مجوز ورود به کشور را می دهد. مثلاً اگر شخصی ویزای دانمارک را به مدت سه ماه و از نوع چندبار ورود بگیرد، می تواند در طول این سه ماه که ویزای دانمارک را دارد، به دفعات از دانمارک خروج و مجدداً به آن ورود داشته باشد.

مراحل اخذ ویزای دانمارک

برای دریافت ویزای دانمارک باید حداقل شش هفته قبل از زمان سفر به سفارت مراجعه نمایید. ویزای شینگن دانمارک دارای اعتبار سه ماهه است و در این مدت حق کار در دانمارک را ندارید. شما باید ابتدا از سفارت یا کارگزاری آن وقت قبلی برای مصاحبه دریافت کنید و سپس مدارک لازم برای اخذ ویزا را بر اساس نوع ویزای درخواستی و مدت زمان اقامت خود فراهم نمایید و در روز تعیین شده تحویل دهید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای دانمارک

پس از کسب اطلاعات کافی، در صورت آماده بودن مدارک خود که فهرست آن ها در ادامه می آید، می توانید جهت تعیین وقت مصاحبه برای اخذ ویزای دانمارک با کارگزاری سفارت تماس بگیرید.

  • اصل گذرنامه (پاسپورت) با دست کم یک سال اعتبار، به همراه کپی از صفحات عکس دار آن به اضافه ی ویزاها و گذرنامه های قبلی
  • اصل شناسنامه، به همراه کپی از تمام صفحات آن، به همراه ترجمه ی شناسنامه.
  • اصل سند ازدواج و یا طلاق، به همراه اصل ترجمه ی سند رسمی و کپی رنگی از سند در صورتی که همسر در دانمارک است.
  • اصل مدارک جهت اثبات نسبت خانوادگی با معرف (ارسال کننده ی دعوت نامه) مثل شناسنامه های والدین به همراه کپی از آن ها.
  • فرم در خواست ویزا که به طور صحیح و دقیق تایپ شده است.
  • یک قطعه عکس رنگی جدید با زمینه ی روشن، تمام رخ، در ابعاد 5/3*5/4 که 80 درصد فضای آن چهره ی شخص باشد.
  • دعوت نامه ی جدید از سوی معرف در دانمارک، همراه با اطلاعات نام و نام خانوادگی، شماره پرسنلی، نشانی، تلفن، ایمیل؛ و هم چنین طول مدت حضور در دانمارک و تاریخ تقریبی دیدار به اضافه توضیحات در مورد ساپورت هزینه های اقامت درخواست کننده ی ویزا در دانمارک از سوی او. در ضمن اگر دعوت نامه را به صورت آنلاین دریافت کرده اید لازم است کد دعوت نامه و پرینت آن را به همراه داشته باشید.
  • کپی از کارت اقامت یا گذرنامه ی دانمارکی شخص دعوت کننده که روی آن شماره ی پرسنلی و یا شماره ی خارجی مشخص باشد. (UDL/CPR)
  • در صورتی که نام فرد دعوت کننده در دانمارک تغییر کرده است باید کپی گواهی تغییر نام او را ارائه داد.
  • افراد محصل و یا شاغل نیازمند گواهی تحصیل یا کار به زبان انگلیسی با تاریخ استخدام، سمت شغلی، مدت زمان مرخصی و تعهد بازگشت به کار هستند و بازنشستگان نیز باید اصل و کپی کارت بازنشستگی یا فیش حقوقی اخیر یا آخرین حکم بازنشستگی خود را باترجمه به انگلیسی ارائه دهند.
  • پرینت گردش حساب سه ماهه آخر همراه با مهر بانک.
  • 1درخواست کنندگانی که قبلاً به دانمارک رفته اند و یا درخواست ویزای دانمارک داشته اند در صورت پاسخ مثبت یا منفی، باید اصل گذرنامه ی پیشین را با کپی ویزای دانمارک پیشین و نامه ی سفارت ارائه دهند.
  • اصل بیمه ی مسافرتی با مدت زمان اقامت در دانمارک (یا در منطقه ی شینگن)، دارای اعتبار یک بار ورود به حوزه ی شینگن، با پوشش بیمه ای حداقل 30000یورو که در برگه ی رسید بیمه نامه قید شده باشد.
  • پاکت پستی متوسط با نام و آدرس کامل درخواست کننده در قسمت گیرنده همراه با کدپستی با تمبر الصاق شده ی کافی بر آن.

از جمله مراحلی که می بایست برای گرفتن ویزا طی کرد، تعیین وقت سفارت برای مصاحبه است. در روز مصاحبه، فرد متقاضی باید به همراه مدارک تمام مدارک لازم و معتبر به سفارت مراجعه کند. برای دریافت ویزای دانمارک، فرد می بایست مدارک ترجمه شده ی خود را به افسر سفارت تحویل دهد. برای اثبات رسمی بودن و اعتبار مدارک، فرد باید آن ها را با مهر دارالترجمه ی رسمی ارائه دهد. مدارک باید نشان بدهند که فرد درخواست کننده تصمیم به بازگشت به کشور خود را دارد. گاهی لازم است مدارک به دادگستری ارائه شود و تأییدیه و مهر دادگستری را بگیرد. برای گرفتن ویزای دانمارک باید از لزوم چنین تأییدیه ای نیز اطمینان حاصل کنید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای دانمارک

انواع روادید دانمارک

گفتیم براساس اینکه نوع سفری چیست و با چه هدف اصلی انجام می شود و هم چنین قوانین خاص هر کشور، نوع ویزا تعیین می شود. اما برخی از ویزا ها رایج تر هستند و تقریبا در تمام کشورها عمومیت دارند. این ویزاها عبارت اند از ویزای کاری، ویزای تحصیلی، ویزای پزشکی، ویزای ازدواج، ویزای توریستی و غیره. بیشتر ویزاها یک تاریخ شروع سفر، یک تاریخ پایان (اتمام مهلت حضور در کشور مقصد) و مدت زمانی برای اقامت دارند که متقاضی ویزا باید در برنامه ی سفر خود، مدیریت زمان سفر و بازگشت خود در نظر داشته باشد.

ویزای دانمارک برای تحصیل

کیفیت آموزش در کشور دانمارک بسیار بالاست و افراد بسیاری را به تحصیل در این کشورعلاقه مند می سازد. کشور دانمارک رتبه ی پنجم دنیا را از لحاظ آموزشی به خود اختصاص داده است و مدارک دانشگاه های آن اعتبار بین المللی دارد. افراد با اخذ ویزای تحصیلی دانمارک می توانند به راحتی در این کشور مشغول به تحصیل شوند.

افراد دارای ویزای تحصیلی دانمارک می توانند در زمان تحصیل اجازه ی کار به صورت پاره وقت را داشته باشند. دانشجویان مقطع کارشناسی دانمارک باید تحصیلات خود را به زبان دینش ادامه دهند. دانشجویان دارای ویزای تحصیلی می توانند هزینه های تحصیل و زندگی خود را در دانمارک از طریق کار تأمین کنند.

دانشجویان مقطع کارشناسی در صورت کسب نمرات قابل قبول امکان ورود بدون آزمون به مقطع کارشناسی ارشد را پیدا می کنند؛ در این مقطع بیشتر رشته ها به زبان انگلیسی تدریس می شوندو امکان کار در این مقطع نیز برای دانشجویان وجود دارد. البته داشتن مدرک زبان انگلیسی نیز برای ارائه ی پایان نامه لازم است.

هزینه های تحصیل در کشور دانمارک در هر مقطع متفاوت است. اما به طور متوسط، هزینه ای در حدود 10000 تا 12000 کرون در سال دارد. ذکر این نکته امید بخش است که افرادیکه به زبان دینش مسلط باشند، حق تحصیل رایگان در دانمارک دارند؛ دیگر اینکه افراد می توانند با شرط کسب نمرات مناسب و داشتن مدرک آیلتس 5/6 کمک هزینه ی تحصیلی دریافت کنند. البته گفتیم که با اخذ ویزای تحصیلی دانمارک می توان به کار پاره وقت نیز در کنار تحصیل مشغول شد و بخشی از هزینه ها را تأمین نمود.

هم چنین این مزیت برای اخذکنندگان ویزای دانمارک از نوع تحصیلی وجود دارد که می توانند از این طریق به اقامت و تابعیت دانمارک دست یابند. اشخاص متقاضی ویزای دانمارک از نوع تحصیلی می توانند برای هر مقطع تحصیلی درخواست ویزای دانمارک بدهند.

ویزای کاری دانمارک

طرح گرین کارت دانمارک ازجمله طرح های اخذ ویزای کاری این کشور است. در برنامه ی گرین کارت، امکان اعطای ویزا برای کار و جست و جوی کار به درخواست کننده ی ویزای کاری داده می شود.  یعنی اگر مجوز اقامت تحت طرح گرین کارت وجود داشته باشد، فرد نیازی به اخذ ویزای کاری به صورت مجزا ندارد.  با داشتن اقامت از طریق این نوع ویزای دانمارک، می توان هرگونه کار با دستمزد یا بی دستمزد را انجام داد اما اجازه ی کار به صورت خویش فرما نخواهد بود.

طرح گرین کارت دارای امتیازبندی است. بسته به این که متقاضی مناسب برای دریافت شغل های سطح بالای دانمارک را داشته باشد یا نداشته باشد به او امتیاز داده می شود. ضمناً اخذ گرین کارت تضمین داشتن شغل در دانمارک نیست بلکه متقاضی باید خود به دنبال شغل مناسب باشد ضمن اینکه یکی از مهم ترین شرایط موفقیت در دانمارک جهت داشتن کار، آشنایی خوب با زبان دانمارکی و داشتن مهارت های زبانی است.

ویزای پزشکی دانمارک

در زمینهٔ ی ویزای پزشکی برخی دیگر از کشورهای اروپایی نظیر آلمان، انگلیس و سوئد، به دلیل داشتن امکانات بالای پزشکی و درمانی و داشتن پزشکان و جراحان متخصص و خبره در درمان بیماری های صعب العلاج مشهورتر هستند و کمتر اتفاق می افتد که ویزای دانمارک به صورت ویزای پزشکی صادر شود؛ با این حال اگر متقاضی برای ویزای پزشکی دانمارک باشد، این کشور نیز مانند سایر کشورهای حوزه ی شینگن عمل می کند.

هر بیمار با ارائه ی مدارک پزشکی خود که ثابت کند درمان او در کشور خود با مشکل مواجه است و نیازمند درمان تحت نظر پزشک ها و استفاده از تجهیزات درمانی دانمارک است، می تواند درخواست ویزای پزشکی کند.

برای دریافت این ویزا لازم است نامه ای از سوی بیمارستان و پزشک درمانگر در دانمارک که دارای اطلاعاتی در خصوص تاریخ آغاز و طول درمان است و ضرورت درمان در دانمارک را اثبات می کند، ارائه شود. هم چنین بیمار باید در طول مدت لازم برای درمانش، زیر پوشش بیمه ی درمانی مسافرتی که حداقل مبلغی برای آن تعیین می شود باشد.

ویزای ازدواج دانمارک

برای دریافت ویزای ازدواج، ارائه ی مدارکی از طرف هر دو طرف ازدواج لازم است. دریافت ویزای ازدواج که یکی از بهترین راه های دریافت مجوز اقامت است، راحت نیست. دریافت ویزای دانمارک از نوع ازدواج، نیازمند اثبات مدارک و وجود شواهدی است که نشان دهد یک شهروند دانمارک، فرد درخواست کننده را ساپورت مالی می کند. اگر شخص دعوت کننده شهروند نباشد، مدرک دیگری برای اثبات آشنایی، ارتباط و ملاقات در طول چند سال گذشته نیاز است.

متقاضی ویزای دانمارک از نوع ازدواج باید نخست فرم اولیه درخواست خود را که مبنی بر درخواست ازدواج با سیتیزن دانمارک است ارائه دهد. مهم ترین مدرک موردنیاز برای تقاضای ازدواج با یک شهروند دانمارکی، شناسنامه ی شخص و ارائه ی مدرک تجرد است. هم چنین اگر فرد قبلاً ازدواج کرده است، باید گواهی طلاق یا گواهی فوت همسرش را ارائه دهد. برای دریافت ویزای دانمارک از نوع ازدواج تفاوتی در سیتیزن بودن مرد یا زن نیست. البته با توجه به افزایش ازدواج های سوری، دریافت ویزای دانمارک از این نوع دشوارتر شده است. افراد در صورت عدم موفقیت در اخذ ویزای ازدواج می توانند از طریق ویزای تحصیلی به مراتب راحت تر وارد دانمارک شوند و سپس در طول زمان تحصیل با ازدواج با یک سیتیزن دانمارکی اقامت بگیرند.

ویزای توریستی دانمارک

دانمارک کشور زیبایی است و افراد زیادی متقاضی دریافت ویزای توریستی این کشور هستند. همانطور که پیش تر نیز گفتیم دانمارک در حوزه ی شینگن است پس اگر از هر کدام از کشورهای حوزه ی شینگن ویزا دریافت کرده باشید می توانید در طول مدت ویزای شینگن خود، ویزای دانمارک را هم داشته باشید؛ هم چنین با اخذ ویزای دانمارک می توانید به سایر کشورهای حوزه ی شینگن هم سفر کنید. البته ذکر این نکته ضروری است که اگر ویزای شما از سوی سفارت دانمارک صادر شده است، اولین منطقه ی ورود شما به اروپا باید کشور دانمارک باشد و سپس می توانید به سایر کشورهای حوزه ی شینگن هم وارد شوید.

ویزای دانمارک از نوع توریستی کوتاه مدت است و مدت زمان آن از 14 روز تا حداکثر 90 روز صادر می شود و پیش از اتمام مدت زمان ویزای دانمارک باید از آن کشور خارج شد.

هزینه درخواست ویزای دانمارک

هزینه ی در خواست ویزای دانمارک برای بزرگسالان هفتاد دلار، برای کودکان 6 تا 11 ساله چهل دلار و برای کودکان زیر 6 سال رایگان است.

هزینه درخواست ویزای دانمارک

تمدید ویزای دانمارک

طول زمان اقامت به نوع ویزا بستگی دارد که صدور آن توسط سفارت خانه صورت گرفته است. اگر درخواست تمدید ویزای دانمارک را دارید، باید دلایل کافی اعم از دلایل شخصی، کاری، پزشکی و مانند آن و مدارک کافی برای اثبات آن آورد تا امکان تمدید ویزا باشد. بهتر است فرد درخواست کننده ی ویزای دانمارک، حداکثر مدت اقامت خود را هنگام درخواست در نظر داشته باشد تا کمتر نیاز به تمدید ویزا پیدا کند.

سفارت خانه دانمارک

سفارت دانمارک واقع در خیابان دکتر شریعتی، بعد از پل صدر، کوچه ی هدایت، کوچه ی دشتی، پلاک 10 است. روزها و ساعات مراجعه به سفارت از دوشنبه تا چهارشنبه ساعت 9صبح تا 12 و زمان پاسخ گویی به تماس های تلفنی از یکشنبه تا پنجشنبه در ساعات فوق الذکر است.

لازم به ذکر است درخواست ها و امورمربوط به ویزا توسط کارگزاری سفارت دانمارک صورت می گیرد.کارگزاری واقع در خیابان شهید بهشتی، بعد از تقاطع سهروردی، پلاک 145، ساختمان نگین پرواز است. پیش از مراجعه به کارگزاری لازم است وقت بگیرید.

تلفن:88178829

دورنگار:88750745

سایر ویزاها :

ویزای چین

ویزای چین

چین یک کشور زیبا و توریستی است. علاوه بر این می تواند یک مقصد مناسب برای کار و تجارت یا تحصیل نیز باشد. اگر شما

مطالعه »
ویزای توریستی مجارستان

ویزای مجارستان

مجارستان همانند دیگر کشورهای عضو شنگن از کسانی که قصد ورود به خاک این کشور را دارند می خواهد که ویزا دریافت کنند. این کشور

مطالعه »
ویزای لیتوانی از نظر تعداد دفعات اجازه ورود

ویزای لیتوانی

با دریافت ویزای لیتوانی می توانید به کشورهای عضو پیمان شینگن نیز سفر کنید، در این مقاله انواع ویزای لیتوانی و مراحل و مدارک لازم

مطالعه »
ویزای عراق

ویزای عراق

شاید بسیاری از ما هنگام سفر به کشور خارجی نیازمند ویزا بوده ایم! باید گفت که درخواست ویزا برای اقامت در کشور خارجی، امری معمول

مطالعه »
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام کارشناس :
آتنا الوند
نام کارشناس :
فرهان مسعودی
نام کارشناس :
رها قلاوند