دعوتنامه پرتغال

در این مقاله قصد داریم که به ارائه اطلاعاتی در مورد دعوتنامه پرتغال بپردازیم، اگر می خواهید به پرتغال سفری داشته باشید لازم است که دعوتنامه ی پرتغال را اخذ کنید، فرقی نمی کند که سفر شما از چه نوعی باشد، برای هر سفر دعوتنامه پرتغال متناسب با آن باید اخذ شود، پرتغال کشوری است که در سواحل اقیانوس اطلس و در جنوب غربی قاره اروپا واقع شده است و پایتخت آن شهر لیسبون است، هر ساله مسافران زیادی از گوشه و کنار دنیا به پرتغال در قالب سفرهای مختلف سفر می کنند که باید برای سفر دریافت ویزای پرتغال را اخذ کنند یکی از ضروریات اخذ ویزای پرتغال گرفتن دعوتنامه ی پرتغال است.

دعوتنامه پرتغال

اگر تصمیم گرفته اید که به کشور پرتغال سفری داشته باشید، باید با توجه به نوع سفر خود، ویزای پرتغال را تهیه کنید، برای دریافت ویزای کشور پرتغال ارائه مدارکی لازم است که باید در هنگام مراجعه به سفارت پرتغال تحویل داده شود، یکی از مهم ترین مدارک برای اخذ ویزای پرتغال، ارائه دعوتنامه پرتغال است، دعوتنامه ی پرتغال برای برخی از سفرها از ضروریات است و بدون دعوتنامه پرتغال امکان سفر وجود ندارد؛ اما برای برخی از سفرها از جمله سفر توریستی ارائه دعوتنامه ی پرتغال از نوع دعوتنامه توریستی پرتغال بیشتر به عنوان تسهیل کنند روند اخذ ویزا است و موجب می شود که شما در کمترین زمان ممکن ویزای توریستی را دریافت کنید.

دعوتنامه پرتغال

جزئیات دعوتنامه ی پرتغال

دعوتنامه پرتغال از هر نوعی که باشد، لازم است که در آن نکاتی رعایت شود و مواردی درج شود، از جمله مواردی که باید در دعوتنامه پرتغال رعایت شود موارد ذیل است:

  • نام دعوت کننده و دعوت شونده با مشخصات هویتی دیگر به دقت در دعوتنامه پرتغال ذکر شود.
  • علت و هدف مسافرت باید حتما در دعوتنامه ی پرتغال شما ذکر شود.
  • مدتی که شخص دعوت شونده در پرتغال اقامت خواهد داشت درج شود.
  • دعوت کننده باید ذکر کند که در زمان اقامت هزینه های دعوت شوند را بر عهده خواهد داشت یا خیر.
  • از کارت اقامت، پرینت حساب بانکی، پاسپورت پرتغال شخص دعوت کننده نیز کپی گرفته شود و به همراه مدارک دیگر ارائه شود.
  • در نهایت باید دعوتنامه پرتغال که برای شما فرستاده شده است توسط شخص دعوت کننده امضا شود.

انواع دعوتنامه پرتغال

در طول سال مسافران زیادی در قالب سفرهای مختلف به پرتغال می روند، برای هریک از انواع سفرها نیز باید ویزاهایی متناسب با آن سفر گرفته شود و برای ویزاهای مختلف نیز ارائه دعوتنامه پرتغال، متناسب با آن لازم است برای مثال با دعوتنامه توریستی پرتغال نمی توانید ویزای کاری بگیرید و یک سفر کاری به منظور استخدام داشته باشید، از انواع دعوتنامه پرتغال می توانیم به این دعوتنامه ها اشاره کنیم:

  • دعوتنامه توریستی پرتغال که به منظور انجام سفرهای توریستی گرفته می شود.
  • دعوتنامه کاری پرتغال که به منظور استخدام در کشور پرتغال اخذ می شود.
  • دعوتنامه تجاری پرتغال که به منظور انجام سفرهای تجاری دریافت می شود.
  • دعوتنامه نمایشگاهی پرتغال که برای شرکت در نمایشگاه های مختلف صادر می شود.

دعوتنامه توریستی پرتغال

یکی از انواع دعوتنامه پرتغال، دعوتنامه توریستی این کشور است، پرتغال یکی از کشورهای اروپایی است که از لحاظ جذب توریست و گردشگر در سطح مناسبی قرار دارد در طول سال گردشگران زیادی در قالب سفرهای توریستی از این کشور و جاذبه های آن بازدید می کنند، پرتغال عضو اتحادیه شنگن است و به منظور سفر توریستی به این کشور ضروری است که ویزای توریستی شنگن برای سفر اخذ شود، برای سفر توریستی به پرتغال و اخذ ویزای شنگن از میان انواع دعوتنامه پرتغال، شما نیارمند به داشتن دعوتنامه توریستی پرتغال هستید. دعوتنامه توریستی پرتغال ممکن است به وسیله یک شخص یا موسسه ای برای شما ارسال شود و از شما دعوت می شود که به منظور سفر توریستی در پرتغال حضور پیدا کند، دعوت نامه باید با جزئیات کامل شامل نام و مشخصات دقیق دعوت کننده و دعوت شونده به همراه مدت اقامت و هزینه ها پر شود و زبان دعوتنامه توریستی پرتغال نیز به زبان رسمی این کشور باشد.

نحوه اخذ دعوتنامه توریستی پرتغال

یکی از دعوتنامه های رایج از بین انواع دعوتنامه پرتغال، دعوتنامه توریستی است که در طول سال مسافران زیادی با استفاده ار آن به کشور پرتغال سفر می کنند، دعوتنامه توریستی پرتغال موجب افزایش شانس شما برای دریافت ویزای توریستی می شود، اگر دوست و آشنایی در پرتغال دارید که در این کشور اقامت دارند می توانند برای شما دعوتنامه توریستی پرتغال را ارسال کنند، این نوع از دعوتنامه پرتغال یعنی دعوتنامه توریستی شکل خاصی ندارد و کافی است که به زبان پرتغالی باشد و در آن مشخصات شما و مشخصات دعوت کننده به همراه مدت زمان سفر و اقامت، بر عهده گرفتن یا نگرفتن هزینه ها توسط شخص دعوت کننده ذکر شود، پس از دریافت دعوتنامه ی پرتغال برای دریافت ویزای توریستی این کشور می توانید به همراه سایر مدارک به سفارت پرتغال در ایران مراجعه کنید و مراحل اخذ ویزا را طی کنید.

همان طور که گفته شد ویزای کشور پرتغال از نوع شنگن است و برای سفر به این کشور باید ویزای شنگن دریافت شود ویزای شنگن در انواع مختلف صادر می شود، یک نوع آن ویزای نوع A می باشد که شخص متقاضی فقط با استفاده از آن می تواند در فرودگاه کشور عضو شنگن هواپیمای خود را تغییر دهد و به کشوری غیر از منطقه شنگن برود، ویزای نوع دوم ویزای عبور است که شخص دریافت کننده ویزا می تواند از منطقه شنگن به عنوان منطقه عبور زمینی استفاده کنند، ویزای نوع سوم ویزای توریستی است که بیشتر کسانی که به این کشور سفر می کنند از آن استفاده می کنند و برخلاف دو ویزای نوع اول و دوم برای دریافت آن باید دعوتنامه توریستی پرتغال ارائه شود.

افزایش شانس دریافت ویزای توریستی با دعوتنامه ی پرتغال

دعوتنامه توریستی پرتغال کاری که برای شما انجام می دهد این است که موجب می شود که روند دریافت ویزای توریستی شما تسهیل شود، دو حالت را در نظر بگیرید زمانی که شما می خواهید به پرتغال سفر توریستی داشته باشید و دعوتنامه پرتغال را دارید و زمانی که که هیچ ن.ع از دعوتنامه پرتغال را نداشته باشید، اگر دعوتنامه ی پرتغال را داشته باشید، قطعا شانس شما برای دریافت ویزای توریستی بیشتر خواهد بود، اگر یکی از اقوام درجه یک شما مثل پدر، مادر، برادر، خواهر در پرتغال ساکن هستند با ارسال دعوتنامه توریستی برای شما می توانند شانس شما را برای سفر توریستی با تور اروپا را افزایش دهند، نتیجه درخواست شما برای دریافت ویزای توریستی طی 14 الی 30 روز کاری به شما اعلام می شود و در صورتی که در طول یک ماه خبری داده نشد از طریق ایمیل check@sefarat.eu  نتیجه را پیگیری کنید.

دعوتنامه توریستی پرتغال

دعوتنامه کاری پرتغال

یکی از روش هایی که می توانید به کشور پرتغال سفر کنید و در این کشور اقامت داشته باشید، اخذ ویزای کاری این کشور است، اخذ ویزای کار پرتغال چندان آسان نیست و ضروری است که از قبل دعوتنامه کاری پرتغال را داشته باشید به همین دلیل لازم است که در این کشور کارفرمایی برای شما دعوتنامه ای صادر کند و پس از دریافت آن می توانید با اخذ ویزای کاری به این کشور سفر کنید و حتی اقامت این کشور را اخذ کنید.

شرایط ارسال دعوتنامه کاری پرتغال

دریافت دعوتنامه کاری پرتغال چندان ساده نیست چرا که استخدام و ارسال دعوتنامه به کشورهای خارج از اتحادیه اروپا تابع قوانینی است که رعایت آن الزامی است، مانند سایر کشورهای اروپا اگر کارفرمایی خواهان جذب اشخاصی باشد در ابتدا باید به مدت 3 ماه در داخل پرتغال در روزنامه و اینترنت آگهی بزند در صورتی که در طول 3 ماه شخصی برای استخدام یافت نشد باید در کل اتحادیه اروپا آگهی استخدام درج شود و در صورتی که برای شغل مورد نظر، متقاضی یافت نشد در این صورت کارفرما می تواند برای متقاضی دعوتنامه کاری ارسال کند، کارفرما موظف است که کلیه هزینه ها و مسئولیت های احتمالی شخص استخدام شونده را برعهده بگیرد و با توجه به قوانین سفت و سخت استخدام معمولا کمتر کارفرمایی حاضر می شود که به خارج از اتحادیه اروپا دعوتنامه ارسال کند.

دعوتنامه تجاری پرتغال

یکی دیگر از انواع دعوتنامه های پرتغال، دعوتنامه تجاری این کشور است، پرتغال در سال های اخیر از لحاظ اقتصادی و تجاری نسبت به کشورهای هم سطح خود، پیشرفت خوبی را داشته است به همین دلیل زمینه های داد و ستد با بخش های خصوصی سایر کشورها فراهم شده است؛ کسانی که قصد انجام کارهای تجاری از جمله سرمایه گذاری، خرید دستگاه، بستن قراردادها، گسترش همکاری های تجاری را دارند، می توانند برای سفر تجاری دعوتنامه پرتغال را اخذ کنند تا به راحتی بتوانند در این کشور حضور داشته باشند.

نحوه اخذ دعوتنامه تجاری پرتغال

در طول سال، تجار، بازرگانان و سرمایه گذاران زیادی به کشور پرتغال سفر می کنند، ساختارهای مناسب اقتصادی پرتغال زمینه را برای فعالیت های تجاری پردرآمد فراهم می کند، اگر می خواهید به پرتغال سفر تجاری داشته باشید لازم است که ویزای تجاری شنگن را اخذ کنید برای گرفتن ویزای تجاری داشتن دعوتنامه ی پرتغال و درواقع دعوتنامه تجاری پرتغال از ضروریات است و در واقع شما بدون دریافت دعوتنامه تجاری نمی توانید ویزای تجاری پرتغال را دریافت کنید در صورتی که دعوتنامه برای شما ارسال شود بدون کوچک ترین مشکلی می توانید در سفر تجاری پرتغال حضور داشته باشید.

به منظور دریافت دعوتنامه تجاری پرتغال لازم است که از راه های قانونی استفاده کنید، متاسفانه در این زمینه نیز سواستفاده هایی می شود و عده ای از راه های غیر قانونی برای دریافت دعوتنامه تجاری پرتغال اقدام می کنند، دعوتنامه های تجاری پرتغال که به طور معمول در زمینه تجارت و برای گسترش همکاری، سرمایه گذاری ها صادر می شود از سوی شرکت های بزرگ پرتغالی و با هدف گذاری های خاص صدور می شود.

دعوتنامه تجاری پرتغال

دعوتنامه خویشاوندی پرتغال

یکی دیگر از انواع دعوتنامه هایی که برای سفر به پرتغال می توانید دریافت کنید، دعوتنامه خویشاوندی است، فرض کنید در کشور پرتغال فامیل و آشنایانی دارید که می خواهید برای دیدن آن ها به کشور پرتغال سفر کنید، لازم است قبل از این که برای دریافت ویزای پرتغال اقدامی انجام داده باشید برای دریافت دعوتنامه خویشاوندی اقدام کنید، بر همین اساس از فامیل و آشنای خود درخواست دعوتنامه بکنید که در آن مشخصات کامل و دقیق دعوت کننده و دعوت شونده ذکر شود، مدت زمان اقامت، محل اقامت و هزینه هایی که شما خواهید داشت و دعوت کننده می تواند آن را بر عهده بگیرد نیز باید در دعوتنامه پرتغال خویشاوندی درج شود، این دعوتنامه لازم است که به زبان پرتغالی و توسط دعوت شوند تکمیل و امضا شود همچنین در دعوتنامه خویشاوندی لازم است که شخص دعوت کننده، نوع رابطه فامیلی خود با شخص دعوت شونده را اثبات کند و در صورت نیاز نیز مدارک لازم را ارائه دهد.

دعوتنامه نمایشگاهی پرتغال

یکی دیگر از انواع دعوتنامه های پرتغال، دعوتنامه پرتغال برای نمایشگاه است. در کشورهای اروپایی و خصوصا در پرتغال در طول سال نمایشگاه های گوناگونی با موضوعات مختلف برگزار می شود، ویژگی این نمایشگاه ها این است که در آن شرکت های معتبر جهانی حضور دارند و در آن می توانید با علم و فنون روز دنیا آشنا شوید. با حضور در نمایشگاه های کشور پرتغال می توانید با دستاوردهای روز دنیا آشنا شوید و زمینه های همکاری و ورود تکنولوژی های جدید را در کسب و کار خود فراهم کنید. برای این که بتوانید در سفر نمایشگاهی پرتغال حاضر شوید لازم است که ویزای نمایشگاهی را اخذ کنید به همین دلیل و پیش از آن دریافت دعوتنامه ی پرتغال برای نمایشگاه ضروری است. دعوتنامه هایی که از سوی مسئولان برگزاری نمایشگاه به افراد مختلف و در همه جای دنیا ارسال می شود به صورت رسمی و تشریفاتی هستند که با استفاده از آن تحت عنوان سفر نمایشگاهی می توان به کشور پرتغال سفر کرد.

نحوه اخذ دعوتنامه نمایشگاهی پرتغال

نمایشگاه هایی که در کشور پرتغال برگزار می شود در زمینه های گوناگونی است و موارد مختلفی را شامل می شود و مسئولان برگزار کننده نمایشگاه با توجه به موضوع نمایشگاه اشخاص مرتبط را با ارسال دعوتنامه جهت حضور در نمایشگاه دعوت می کنند، ممکن است یک نفر در زمینه موضوع نمایشگاه تحصیلات و تخصصی داشته باشند یا در زمینه نمایشگاه کسب و کاری داشته باشد در این صورت این افراد در اولویت دعوت برای نمایشگاه قرار می گیرند، صدور دعوتنامه نمایشگاهی پرتغال ممکن است از سوی شرکت های شرکت کنند در نمایشگاه نیزباشد.

هدف از دعوتنامه نمایشگاهی پرتغال

هدفی که از دعوتنامه نمایشگاهی پرتغال وجود دارد متفاوت و با توجه با سلیقه ها مختلف است، هر یکی از کسانی که دعوتنامه پرتغال و دعوتنامه نمایشگاهی پرتغال را دریافت کرده اند با توجه به هدف گذاری که دارند می توانند از دعوتنامه نمایشگاهی پرتغال استفاده کنند، نمایشگاه هایی که سالانه در پرتغال برگزار می شود به طور معمول به منظور آشنایی با دستاوردهای جدید در زمینه های مختلف می باشد و ممکن است هدف از حضور در نمایشگاه تنها به منظور آشنایی با دستاوردها و یافته های جدید علمی باشد و یا ممکن است هدف از حضور در نمایشگاه پرتغال به منظور آماده سازی زمینه های همکاری با شرکت های معتبر جهانی باشد.

اخذ ویزا پس از دعوتنامه نمایشگاهی پرتغال

پس از این که دعوتنامه نمایشگاهی پرتغال را دریافت کردید کار شما برای دریافت ویزای نمایشگاهی پرتغال آسان خواهد بود این بدین معنی نیست که با داشتن دعوتنامه نمایشگاهی پرتغال قطعا برای شما ویزای پرتغال صادر می شود بلکه ممکن است که بنا به دلایلی دیگر شما نتوانید ویزای این کشور را اخذ کنید، اما باید به این نکته توجه داشته باشید که برای دریافت ویزای نمایشگاهی داشتن دعوتنامه الزامی است و بدون این دعوتنامه موفق به اخذ ویزای نمایشگاهی نخواهید شد.

انواع دعوتنامه پرتغال

مدارک لازم که برای دریافت دعوتنامه پرتغال

در ادامه به مدارکی که به همراه دعوتنامه ی پرتغال برای سفرهای مختلف صادر می شود، اشاره خواهد شد، شما زمانی که در سفارت پرتغال حضور پیدا می کنید باید این مدارک را به همراه دعوتنامه ی پرتغال ارائه دهید:

  • رزرو هتل و تاییده آن ارائه شود.
  • فتوکپی از تمامی صفحات شناسنانه لازم است.
  • تکمیل فرم درخواست روادید به صورت کامل انجام بگیرد.
  • رزرو بلیط رفت به کشور پرتغال و بلیط برگشت به ایران ارائه شود.
  • یک قطعه عکس جدید، تمام رخ، رنگی که زمینه سفید داشته باشد.
  • اگر شما به عنوان نماینده شرکتی که از سوی آن دعوت شده اید هستید، لازم است که اصل قرارداد تعیین کننده نمایندگی و کپی آن را ارائه دهید.
  • گذرنامه معتبری که حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد، با کپی ارائه شود.
  • پاسپورت هایی که قبلا داشته اید و اعتبار آن ها به پایان رسیده است، نیز باید ارائه شود.
  • در پاسپورت های قدیم و یا جدید از کلیه روادیدهایی که قبلا اخذ شده است و در طول 3 سال بوده است، کپی ارائه گردد.
  • ارائه معرفی نامه ای از محل کار که به زبان انگلیسی باشد.
  • الف) روزنامه رسمی شرکت و کپی آن با درج آگهی ثبت شرکت به همراه ترجمه رسمی به زبان انگلیسی ارائه شود.
  • ب) از هر گونه تغییرات شرکت با ترجمه رسمی زبان انگلیسی و کپی ارائه شود.
  • ج) در صورتی که کارت بازرگانی دارید اصل و کپی آن ارائه شود.
  • پ) اگر در طول اقامت در پرتغال هزینه های شما توسط شرکت تامین می شود، در نامه ای قید گردد.
  • ت) مدرکی مبنی بر فعال بودن شرکت ارائه شود.
  • د) برگه رسمی که در آن اولین و آخرین دریافتی های حقوق شما درج شود.
  • ذ) برگه پرداختی شما به بیمه ارائه شود.
  • ر) نامه بانکی که در آن آخرین تراکنش حساب های شما به همراه موجودی حساب در 3 ماه اخیر درج شده است که برای اثبات تمکن مالی می باشد.
  • باید مدارکی جهت اثبات همکاری های شما در گذشته با شرکت دعوت کنند ارائه شود که این مدارک می تواند این موارد را شامل شود: بارنامه، قراردادهای احتمالی امضا شده، اثبات پرداختی و ….
  • بیمه پزشکی به منظور مسافرت به کشورهای عضو اتحادیه شنگن به همراه فتوکپی ارائه شود.

نکاتی درباره دعوتنامه توریستی پرتغال

در دعوتنامه توریستی پرتغال که برای شما صادر می شود باید مواردی رعایت شود که به آن ها اشاره می کنیم:

  •  در دعوتنامه ی پرتغال از نوع توریستی لازم است که رابطه و نسبت دعوت کننده و دعوت شونده مشخص شود و مدارک لازم ارائه شود.
  • شخصی که دعوتنامه توریستی پرتغال را برای شما ارسال می کند لازم است که اطلاعات دقیق خود را از روی پاسپورت به صورت دقیق در دعوتنامه ذکر کند.
  • تاریخی که دعوتنامه ی پرتغال ارسال خواهد شد و همچنین زمان تنظیم آن باید مشخص گردد.
  • امضا و تایید دعوت نامه توریستی پرتغال از سوی شخص دعوت کننده الزامی است.
  • مکانی که شخص دعوت شونده در سفر به پرتغال اقامت خواهد داشت و نحوه سفر و منبع هزینه های وی باید در دعوتنامه ی پرتغال او مشخص شود.

اطلاعات کلی سفارت پرتغال

به منظور اخذ ویزای پرتغال و ارائه دعوتنامه ی پرتغال و سایر مدارک می توانید به آدرس: تهران، دروس، خیابان هدایت، کوچه روزبه، پلاک ۱۶ مراجعه کنید.

تلفن تماس: ۲۲۵۸۲۷۶۰ (۰۲۱)

فکس: ۲۲۵۵۲۶۶۸ (۰۲۱)

ساعت کاری سفارت پرتغال: یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت ۹ صبح الی ۴ بعد از ظهر

ساعت دریافت و تحویل مدارک برای ترجمه و تایید: پنج شنبه ها از ساعت 12:00 است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.