مهاجرت به مالزی

عناوین مهم این نوشته

شماره تماس مستقیم :

02191096120

آخرین نوشته های مهاجرت :

تماس با کارشناسان ( تماس - واتساپ ) :

مهاجرت به مالزی

قطعاً مهاجرت یکی از تصمیم های دشوار و پر مسئولیت است که اگر در نگاه اول انتخاب های درستی صورت نگیرد می تواند خساراتی جبران نشدنی به همراه داشته باشد. مهاجرت به مالزی از دسته گزینه هایی است که بسیاری از افراد علاقمند به انتخاب آن هستند.

آیا از شرایط مهاجرت مطلع هستید؟ قطعاً یک سری سؤالات در خصوص مهاجرت به مالزی در ذهن شما نقش بسته است امروز قصد داریم به زبانی ساده در خصوص مهاجرت به مالزی صحبت کنیم.

مهاجرت به مالزی

قطعاً مهاجرت از دسته تصمیم هایی است که افراد به دلایل مختلف می گیرند و قطعاً باید هدفی دقیق پشت مهاجرت هر فرد وجود داشته باشد. می دانیم که برای اقامت دائم در کشورهای دیگر راه های پر پیچ و خمی وجود دارد. اما چرا افرادی علاقمند به مهاجرت به مالزی هستند؟

هزینه زندگی و همینطور تحصیل در کشور مالزی نسبت به کشورهای دیگر ارزان است. این موضوع سبب می شود که بسیاری از جوانان علاقمند به مهاجرت به مالزی باشند. افرادی که از دانشگاه های مالزی فارغ التحصیل می شوند می توانند برای ادامه تحصیل در دانشگاه های بسیار معتبر در دنیا پذیرفته شوند و این نشاندهنده پتانسیل بسیار قدرتمند تحصیل در مالزی است.

برای اینکه بتوانید مهاجرت را به صورت اصولی طی کنید باید از یک سری قوانین اطلاع کامل داشته باشید هر گونه سهل انگاری در این زمینه قطعاً مشکلساز خواهد بود. با ما همراه باشید مهاجرت سخت نخواهد بود کافیست تمامی جوانب را در نظر بگیریم.

مهاجرت به مالزی

شرایط مهاجرت به مالزی

به طور کلی برای مهاجرت به مالزی باید به دنبال ویزای مالزی باشید! اما کدام ویزا می تواند شما را به مهاجرت نزدیکتر کند؟ یکی از گزینه های بسیار رایج که اغلب افراد سعی می کنند در اولین اولویت خود قرار دهند ویزای توریستی مالزی است. می دانیم که این ویزا موقت است بنابراین بهترین گزینه برای افرادی است که در ابتدا می خواهند شرایط زندگی در مالزی را مورد بررسی قرار دهند.

برای اخذ ویزای توریستی مالزی نیازی به هیچ کاری ندارید و می توانید پس از ورود به مدت 15 روز در این کشور به تحقیق در خصوص نوع زندگی و کسب و کار افراد مشغول شوید. اگر فکر می کنید 15 روز اقامت زمان کمی محسوب می شود می توانید از ویزای اجتماعی مالزی استفاده کنید. این ویزا به طور کلی به مدت 2 الی 6 ماه برای شما فراهم شده است. ویزای تجارت تنها برای افرادی مناسب است که می توانند از سوی شرکتی مشخص در مالزی دعوت نامه ای اخذ کنند.

البته اقوام درجه یک شما در مالزی نیز می توانند در این مسیر در کنارتان باشند. یک شخص مالزیایی در صورت ارائه گردش مالی خود می تواند در این زمینه به شما کمک کند. این ویزا زمان بیشتری برای بررسی شرایط مهاجرت به مالزی در اختیار شما قرار می دهد و می توانید با دید بازتری به این کشور سفر کنید.

انواع مهاجرت به مالزی

قطعاً مهاجرت در چندین مسیر دنبال می شود. مهاجرت های خارجی بین کشورها اتفاق می افتد و در واقع افراد قصد دارند از کشوری به کشور دیگر مهاجرت کنند. عده ای مهاجرت های خارجی را به دلیل دستیابی به منابع طبیعی دنبال می کنند و به دنبال رفاه بیشتری هستند. مهاجرت با این اهداف از  دسته گزینه های اختیاری محسوب می شود. در این وضعیت عموما کشور مبدأ از یک سری مشکلات اقتصادی برخوردار است.

پناهندگی هم از دسته مهاجرت های خارجی محسوب می شود عموما این دسته از مهاجرت ها به دلیل یک سری مسائل دافعه از مبدأ صورت می گیرد. مهاجرت می تواند به دلیل اقدام به کسب و کاری بهتر باشد و یا از طریق تحصیل صورت گیرد.

عده ای مهاجرت را برای آزادی های پوشش انتخاب می کنند و عده ای دیگر به رشد اقتصادی خود فکر می کنند. به طور کلی در نظر داشته باشید که تمامی اهدافی که برای مهاجرت به مالزی وجود دارد اصولی خاص و مشخص را در بر می گیرد که باید به درستی تعیین شود.

مهاجرت به مالزی از طریق ازدواج

مهاجرت به هر کشور اگر با هدف ازدواج باشد قوانین مخصوص به خود را دارد. فرض کنید شما شخصی خارجی هستید و می خواهید با مرد و یا زنی که دارای تابعیت کشور مالزی است ازدواج کنید. در این صورت تنها در شرایطی خاص این امکان وجود دارد تا اجازه اقامت در مالزی به شما داده شود.

قطعاً این مسیر آنطور که فکر می کنید ساده نخواهد بود. گام اول به این صورت است که باید دو طرف ثابت کنند که ازدواجشان رسمی و قلبی است به این معنی که تنها به بهانه مهاجرت اقدام به ازدواج سوری نکرده اند این مرحله عموما بارها مورد بررسی قرار می گیرد و قطعاً در صورت عدم صداقت رفتار و مدرک مهاجرت به مالزی برای همیشه از دست خواهد رفت.

دومین گزینه در خصوص فردی است که دارای تابعیت مالزیایی است این فرد باید ثابت کند که از نظر مالی در وضعیت بسیار مناسبی قرار دارد. در واقع او باید تضمین کند تا زمان مشخصی می تواند زندگی شما را از نظر مالی حمایت کند. وضعیت حساب بانکی وی بارها مورد بررسی قرار می گیرد. دقت کنید در صورتی که از این زوجین فرزندی متولد شود دارای تابعیت مالزیایی است. خوشبختانه در این مسیر یک سری تبصره ها نیز دیده می شود که می تواند مهاجرت به مالزی را آسانتر کند.

گزینه دیگری که در این لاین قرار می گیرد مهاجرت به مالزی از طریق تولد فرزند است. عموما افراد تصور می کنند که اگر فرزندشان در مالزی به دنیا بیاید و تابعیت مالزی داشته باشد خودشان نیز می توانند به واسطه فرزندشان در این کشور اقامت دائم بگیرند. این تصور اشتباه است.

قوانین تابعیت در مالزی بر اساس سیستم خون اعلام شده است و شرایط به این صورت معنی می شود که والدین هر تابعیتی هستند فرزند نیز همان تابعیت را دارا خواهد بود بنابراین از طریق تولد فرزند نمی توان به مهاجرت به مالزی فکر کرد.

مهاجرت به مالزی از طریق تحصیل

خوشبختانه تحصیل در تمامی سطح ها در کشور مالزی فراهم شده است و شما می توانید با توجه به هدف و یا سلیقه خود علاوه بر دانشگاه ها در یک سری کالج های زبان نیز مشغول به تحصیل شوید. البته در ابتدای راه باید از طریق ویزای تحصیلی اقدام کنید. به جرات می توان گفت 90 درصد از دانشگاه های مالزی در سراسر دنیا دارای محبوبیت و شهرت هستند. از طرفی چون هزینه تحصیل در این کشور ارزانتر از سایر مناطق است به طور کلی سیستم مهاجرت افزایش می یابد.

در صورتی که قصد دارید این کشور را برای زندگی همیشگی خود انتخاب کنید با توجه به اینکه صنعت گردشگری بسیار گسترده ای در این منطقه دیده می شود بهتر است در رشته های گردشگری اقدام به تحصیل کنید. در نظر داشته باشید که این رشته از دسته گزینه هایی است که به شما اجازه می دهد در زمان تحصیل به کار نیز مشغول شوید به این ترتیب قطعاً درآمد خوبی خواهید داشت.

مهاجرت به مالزی از طریق کار

مهاجرت از طریق تخصص یا کار از گزینه هایی است که اگر به ثمر بنشیند تضمین می کند که برای همیشه در کشور مقصد ماندگار شوید. مالزی به پتانسیل های مالی و همینطور کاری بسیار اهمیت می دهد و قطعاً حامی افراد در این مسیر خواهد بود. به طور کلی افرادی که قصد رفتن از طریق کار دارند باید به سراغ سه روش بروند.

روش اول به این صورت است که یک کارخانه و یا شرکت در مالزی وجود دارد که با مسئولیت خود و البته از طریق یک سری ضمانت های حمایت رسمی اقدام به ارائه دعوت نامه برای شما می کند. در این شرایط به طور ملی برای شما ویزای کار صادر خواهد شد و حدود 2 سال زمان دارید تا در مالزی خود را ثابت کنید. همه چیز به خودتان باز می گردد. در صورت رضایت قطعاً دعوت نامه شما تمدید خواهد شد و می توانید از مهاجرت به مالزی برای همیشه برخوردار شوید.

مهاجرت به مالزی از طریق کار

روش دوم برای افرادی است که می خواهند از طریق ثبت شرکت به این کشور سفر کنند، البته این گزینه هم از طریق ثبت شرکت مادر و هم به صورت تأسیس نمایندگی در مالزی است به طوری که شرکت مادر در کشور مبدأ وجود دارد.  دقت کنید که ثبت شرکت در این راه اصلاً ساده نیست و پیچیدگی های مخصوص به خود را دارد. شما باید با وکیل بسیار متخصص در این زمینه هماهنگ باشید.

روش سوم که از دسته روش های ترکیبی به شمار می آید به این صورت است که فرد مورد نظر از طریق ویزای تحصیل می تواند وارد خاک مالزی شود و به تحصیل مشغول شود، یک سری کالج ها در مالزی وجود دارد که به شما کمک می کند در زمینه ای تخصص پیدا کنید به این ترتیب می توانید پس از طی شدن دوره مورد نظر اجازه کار در کشور را گرفته و مهاجرت را به تأیید برسانید.

مهاجرت به مالزی از طریق خانه دوم

شاید بارها این واژه به گوشتان خورده است که مهاجرت به مالزی از طریق خانه دوم نیز امکان پذیر است. این روش در واقع تأکید بر اقامت طولانی مدت در مالزی دارد. عموما ویزایی عرضه می شود که 10 سال اعتبار دارد اما شخص نمی تواند در این زمان در مالزی کار کند! برای اخذ چنین شرایطی باید با سرمایه ای مشخص وارد شوید،

در واقع باید تضمین کنید که می توانید هزینه های ناشی در این مسیر را به مدت ده سال پرداخت کنید. افرادی که اقدام به مهاجرت به مالزی از طریق ویزای خانه دوم می کنند می توانند فرزندان زیر 18 سال و از طرفی همسران خود را نیز به همراه ببرند. در نظر داشته باشید که عموما هزینه های در نظر گرفته شده برای افراد کمتر از 50 سال بسیار متفاوت از افرادی که در سنین پیری هستند.

این گزینه در انتهای لیست قرار می می گیرد و تنها برای افرادی مناسب است که از نظر مالی در رفاه کامل هستند. خوشبختانه شرایط مهاجرت مختلف است و می توان در این مسیر امیدوار بود.

مهاجرت به مالزی از طریق کار آفرینی

مهاجرت از طریق کارآفرینی از دیگر گزینه هایی است که جای بحث دارد. تراز اقتصادی مالزی دارای رتبه بسیار خوبی است و این موضوع سبب می شود یک عده به فکر مهاجرت به مالزی از طریق کارآفرینی باشند. به طور کلی مهاجرت از طریق کارافرینی در دو مرحله صورت می گیرد.

در مرحله اول پرونده متقاضیان در اداره مهاجرت مالزی مورد بررسی قرار می گیرد، در این مرحله باید یک سری اصول تأیید شود تا بتوانید وارد مرحله بعدی شوید. گواهی قبولی برای شما صادر می شود.

سپس برای بررسی یک سری قوانین پزشکی و همینطور سو پیشینه آماده خواهید شد، تاریخی مشخص می شود و به اداره مهاجرت فدرال مالزی روانه می شود. اگر پرونده و شرایط شما مورد تأیید قرار گرفت می توانید خود را در چند قدمی اخذ ویزای دائم و یا مهاجرت به مالزی ببینید.

البته یک سری از شهرهای مالزی هستند که در ابتدای مسیر برای شما اعتبار 2 ساله در نظر می گیرند و با توجه به شرایط کاری و مالی ایجاد شده در این دو سال سعی می کنند شرایط را بهتر پیش ببرند.

کارآفرینی در چندین لاین بررسی می شود و با توجه به گستردگی کاری که قرار است انجام شود تصمیم گیری های لازم صورت می گیرد در نظر داشته باشید که برای چنین اقدامی گاه وام هایی با بهره بسیار کم برای شما در نظر گرفته می شود.

مهاجرت به مالزی از طریق کار آفرینی

مهاجرت به مالزی از طریق خرید ملک

آیا می توان با خرید ملک در مالزی به اقامت دائم دست یافت؟ پاسخ به این سؤال دشوار است. در این مسیر برای شما حداقلی در نظر گرفته می شود که باید آن را رعایت کنید در واقع باید ملکی خریده شود که از نظر مالی و ارزش در رتبه بالا و یا حداقل متوسطی قرار داشته باشد.

ملک های تجاری شما را به مهاجرت به مالزی نزدیکتر می کنند این ملک ها در گزینه های تجاری و بیزنسی محسوب می شوند و شما می توانید از طریق سرمایه گذاری های مشخص مهاجرت را اخذ کنید.

در واقع با خرید خانه باید بتوانید اثبات کنید که از توانایی های مالی بالایی برخوردار هستید و می توانید بدون کار در این کشور هزینه های زندگی خود را تقبل کنید. خرید آپارتمان در مالزی عموما باید در متراژ مشخصی صورت گیرد. مهاجرت از طریق خرید ملک سیاست های خاص خودش را دارد.

سایر نوشته های مهاجرت :

کشور نروژ

مهاجرت به نروژ

انسان برای موفقیت در مراحل مختلف زندگی باید جسارت تغییر داشته باشد. برخی برای تغییر در زندگی خود و رسیدن به اهدافشان، کوچ کردن به

مطالعه »
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام کارشناس :
آتنا الوند
نام کارشناس :
فرهان مسعودی
نام کارشناس :
رها قلاوند