مهاجرت به فرانسه از طریق پناهندگی

عناوین مهم این نوشته

شماره تماس مستقیم :

02191096120

آخرین نوشته های مهاجرت :

تماس با کارشناسان ( تماس - واتساپ ) :

مهاجرت به فرانسه از طریق پناهندگی

آیا می دانید یکی از روش های مهاجرت به فرانسه از طریق پناهندگی است؟می دانیم که پناهندگی از روش های دشوار، خطرناک و پیچیده ای است که گاه سبب می شود افراد دچار یک سری مشکلات شده و در نهایت ضررهای مالی و جانی برای افراد به دنبال دارد. البته پناهندگی از سال 2015 کمی بهتر و آسانتر شده است اما باز هم باید تمامی جوانب را در نظر گرفت امروز قصد داریم مراحل مهاجرت به فرانسه از طریق پناهندگی را به طور دقیق بررسی کنیم و مشخص سازیم که چه افرادی می توانند پناهندگی داشته باشند با ما همراه باشید.

مهاجرت به فرانسه از طریق پناهندگی

به طور کلی اگر بخواهیم خلاصه ای از مراحل مهاجرت به فرانسه از طریق پناهندگی را بگوییم، به این شکل است که در ابتدا لازم است که به بخش پذیرش پناهندگان PADA بروید، شما اجازه مراجعه مستقیم به اداره پناهندگی فرانسه ندارید. اگر فرد هرچه سریعتر خود را به بخش پذیرش معرفی کند و اعلام کند که بیش از 4 ماه است که در داخل فرانسه اقامت دارند روند مهاجرت به فرانسه از طریق پناهندگی کمی سریعتر می شود. به طور کلی مسیر های پر پیچ و خمی در خصوص پناهندگی دیده می شود که یک به یک بررسی می کنیم.

مهاجرت به فرانسه از طریق پناهندگی

دلایل مهاجرت به فرانسه از طریق پناهندگی

به طور کلی وقتی می توانید مهاجرت به فرانسه از طریق پناهندگی نرمال و استاندارد داشته باشید که دلایل قابل قبولی ارائه دهید. یکی از دلایلی که به آن ترتیب اثر داده می شود قومیت است، در واقع فرد باید ثابت کند که در قومی قرار دارد که مورد اذیت و ازار از سوی قومی دیگر قرار می گیرد، موضوع مذهب از دیگر مسائلی است که منجر به مهاجرت به فرانسه از طریق پناهندگی می شود، البته اغلب مسائل مذهبی با سیاستی ترکیب شده است و سبب می شود که وی در کشور مبدا دچار تهدید شود.

افرادی که از سوی فرد و یا ارگانی تهدید به مرگ می شوند نیز می توانند از پناهندگی بهرمند شوند در نظر داشته باشید که گاه ناامنی های سلامتی نیز سبب می شود که مهاجرت به فرانسه از طریق پناهندگی صورت پذیرد، در بعضی از کشورها یک سری بیماری ها رواج پیدا می کند و افرادی که هنوز به بیماری مبتلا نشده اند می توانند با پشت سر گذاشتن یکسری آزمایش ها به سادگی در لیست پناهندگی باشند .

به طور دقیقتر مهاجرت به فرانسه از طریق پناهندگی نرمال در حال حاضر برای کشورهای جنگ زده بیشتر از سایر افراد ترتیب اثر داده می شود و مشخص است که در چنین کشورهایی افراد دچار خطرات و ناامنی های بسیار زیادی هستند.

روش های مهاجرت به فرانسه از طریق پناهندگی

به طور کلی دو روش برای پناهندگی دیده می شود. روش های معمولی و نرمال و روش های با الویت و یا تسریع شد.. روش نرمال بهترین و تضمین شده ترین روشی است که فرد می تواند انتخاب کند.

روش با الویت برای افرادی که برای پناهندگی در مرکز درخواست می دهند و یا برای کسانی که تصمیم به ترک خاک فرانسه دارند بهترین روش محسوب می شود و با ضمانت کمتری همراه است. در این روش اگر یک پناهندگی منطبق با دوبلین دوم صورت پذیرد مقاوم مسئول در فرانسه نمی تواند آن را رد کند، این موضوع گاه در صورتی که متقاضی در مرکز نگهداری بازداشت شده است نیز صورت می پذیرد.

دفتر فرانسه برای حمایت از پناهندگان سعی می کند که در ظرف 15 روز پاسخگوی متقاضیان باشد. در صورتی که مشخص شود کشور مبدا فرد متقاضی امن است فرصتی برای متقاضی در نظر گرفته می شود که خاک فرانسه را ترک کند در نظر داشته باشید که چنین افرادی واجد شرایط اقامت و پناهندگی در فرانسه نیستند. تا زمانی که بررسی ها صورت پذیرد به افراد فضای خواب داده می شود و مشکلی در این خصوص وجود نخواهد داشت.

وظیفه بخش پذیرش PADA

این بخش در ابتدای امر موظف است که اطلاعات لازم در خصوص مهاجرت به فرانسه از طریق پناهندگی را ارائه دهد. سپس برگه هایی در اختیار شما قرار گرفته می شود که توسط سازمان مهاجرت فرانسه که یک ارگان کاملا دولتی تهیه شده است.

این بخش وظیفه دارد به شما در خصوص پر کردن برگه ها کمک کند. در این فرم ها از فرد متقاضی مشخصات شخصی، مسیر سفر از کشور مبدا، طریقه ورود به فرانسه و همینطور سایر اطلاعات مورد نیاز را می خواهد.درخواست ها مورد بررسی قرار می گیرد و در نهایت به همراه قطعه عکس به اداره پناهندگی فرانسه ارسال خواهد شد.

مراحل مهاجرت به فرانسه از طریق پناهندگی

به طور کلی در ابتدا فرد متقاضی باید از سوی استانداری تایید و انتخاب شود، این روند به طور کلی در وضعیت معمولی است و در نهایت در بعضی شرایط خاص در لاین تسریع شده صورت می پذیرد. در استاندارد از فرد متقاضی انگشت نگاری می شود، انگشت نگاری بخش مهمی است و باید مشخص شود که آیا اسم شما در فهرست یوروداک ثبت شده است یا خیر به این ترتیب در صورت ثبت شدن اسم شما یک تاییدیه درخواست پناهندگی به شما ارسال می شود.

وظایف سازمان مهاجرت فرانسه OFII

سازمان مهاجرت فرانسه یک ارگان دولتی است و وظیفه دارد که پناهجو را از حقوقش آگاه کند، این سازمان به طور روتین فرآیند سکونت و همینطور کمک مالی فرد را نیز به عهده می گیرد. سازمان مهاجرت اغلب به افراد پیشنهاد می کند که اگر تمایل به بهرمندی از مسکن و همینطور کمک های مالی دارند فرم مربوطه را امضا کنند. سپس فرم مورد بررسی قرار می گیرد و در نهایت فرد پناهجو می تواند از امکانات موجود استفاده کند. در نظر داشته باشید که اگر یک سری شرایط از سمت شما اتفاق بیافتد به طور خودکار کمک های مالی قطع خواهد شد.

  • اگر فرد پیشنهاد مسکن از سوی سازمان را بدون هیچ دلیل موجهی رد کند.
  • اگر فرد یک یا چندین وقت ملاقات را در استانداری از دست داده باشد و حضور به عمل نیاورده باشد.
  • اگر مسکنی که از سوی سازمان به شما داده شده است را بدون هیچ گونه دلیل قابل قبولی به مدت 5 شبانه روز ترک کرده باشید.

در این سه حالت شما از لیست کمک های مالی خط می خورید این عمل به صورت خودکار صورت می پذیرد و حتی به شما اعلام نخوهد شد ،بنابراین دقت لازم را مبذول نمایید.

روند دوبلین بر روی پرونده های پناهندگی

به طور دقیق روند قانونی برای دوبلین ممکن است که چند ماه طول بکشد. تا زمانی که نتیجه اعلام نشده است شما نمی توانید از فرانسه درخواست پناهندگی کنید. استانداری گواهی به شما ارائه می دهند که بر روی روند قانون دوبلین تایید شده است.

پناهندگان به فرانسه همگی از حقوق یکسانی برخوردار هستند و هیچ تفاوتی بین افراد وجود نخواهد داشت. به هرحال اگر فردی بتواند پناهندگی داشته باشد از کمک های مالی، بیمه درمانی و … بهرمند می شود. اجازه سکونت در کمپین به افراد داده نخواهد شد. یکی دیگر از مسائلی که در این لاین وجود دارد به این صورت است که احتمال خانه نشین شدن افراد به مدت 6 ماه وجود دارد و یکبار قابل تمدید است.

تحویل درخواست به سازمان پناهندگی

در مسیر پناهندگی شما باید پس از وقت ملاقات در استانداری فرم های درخواست پناهندگی را به زبان فرانسوی تکمیل کرده و به سازمان مذکور ارائه دهید. در فرم بخشی برای امضا قرار داده شده است که باید پر شود، شما تنها 21 روز زمان دارید که فرم مربوطه را ارسال کنید البته در صورتی که خودتان زمان و موقعیت داشته باشید نیاز به ارسال پستی نبوده و خود می توانید مدارک را تسلیم سازمان نمایید.

در صورتی که پرونده شما کامل باشد از سوی سازمان پناهندگی می توانید ثبت درخواست را دریافت کنید. در ماه های ابتدایی درخواست پناهندگی ، نمی توانید در فرانسه کار کنید. اما 9 ماه پس از تسلیم تقاضای پناهندگی این امکان به فرد داده می شود که کاری برای خود فراهم سازد. البته تنها در صورتی اجازه کار دارید که هنوز سازمان پناهندگی فرانسه در مورد پرونده شنا تصمیمگیری نکرده باشد و همینطور در CNDA داده ملی حقوق پناهندگی درخواست تجدید نظر کرده باشید.

اعضای خانواده فرد متقاضی در مهاجرت به فرانسه از طریق پناهندگی

اگر فرد متقاضی مهاجرت به فرانسه از طریق پناهندگی توانسته باشد پناهنده شود اعضای خانواده او نیز می توانند طبق شرایط خاص کارت اقامت 10 ساله دریافت کنند. موضوع دیگر در خصوص افرادی است که تحت حمایت یارانه ای هستند به این ترتیب اعضای خانواده این افراد در شرایط خاص می توانند کارت اقامت 1 ساله دریافت کنند و در نهایت به مدت دو سال می توانند تمدید داشته باشند. در خصوص تحصیل نیز شرایط به این صورت است که تا زمانی که شما درخواست پناهندگی داده اید فرزند شما می توانید در نزدیکترین مدرسه به تحصیل مشغول شود.

امتناع درخواست مهاجرت به فرانسه از طریق پناهندگی

دوبلین دارای یک سری قوانین مخصوص به خود است به این ترتیب یک پناهجو می تواند فقط در اولین کشور اروپایی که قدم به آن گذاشته است و از او اثر انگشت گرفته شده در خواست پناهندگی دهد. افرادی که اثر انگشتشان در پایگاه داده یوروداک ثبت شده است و قبل از اینکه به فرانسه برسند نامه ای دریافت می کنند که در نامه قید شده این افراد نسبت به کشور فرانسه دیپورت می شوند، البته این موضوع گاه در بین مقامات جدال ایجاد می کند.

تحویل درخواست به سازمان پناهندگی

معایب مهاجرت به فرانسه از طریق پناهندگی

وقتی صحبت از معایب است قطعا پناهندگی از نوع غیر قانونی مد نظر است، شما در روز مصاحبه برای اینکه ثابت کنید دیگر نمی توانید در کشور مبدا زندگی کنید راه پیچیده ای دارید و این موضوع سبب می شود که افراد بخواهند مهاجرت به فرانسه از طریق پناهندگی را از روش های غیر قانونی دنبال کنند.

در نظر داشته باشید که همیشه افراد سودجو در این مسیر پیش روی شما قرار دارند و سعی می کنند که با وعده های پوچ به نوعی ارزان شما را فریب دهند که در نهایت سبب می شود که جان و مال شما به خطر بیفتد سعی کنید هرگز به سراغ روش های غیرقانونی پناهندگی نروید، راه های دریایی بدترین روشی هستند که بارها موجب غرق شدن پناهندگان می شوند. در این مسیر خدمات درمانی وجود ندارد و فرزندان شما قطعا دچار مشکل خواهند شد.

مدارک دروغین برای مهاجرت به فرانسه از طریق پناهندگی

متاسفانه دیده شده است که یک سری از افراد با فراهم ساختن یک سری مدارک دروغین سعی می کنند که در روز مصاحبه فرد مصاحبه کننده را مجاب کنند، مدارک شما پس از روز مصاحبه بارها مورد بررسی قرار می گیرد و یقین داشته باشید که دروغهایتان مشخص می شود این موضوع سبب می شود که کشور فرانسه هرگز به شما اجازه ورود را ندهد و نام شما در لیست بلوکه قرار می گیرد.

سایر نوشته های مهاجرت :

انواع روش های مهاجرت به لهستان

مهاجرت به لهستان

لهستان یک کشور ایده آل، ارزان و مناسب برای زندگی است. به همین سبب افراد زیادی از کشور های جهان از جمله ایران تصمیم به

مطالعه »
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام کارشناس :
آتنا الوند
نام کارشناس :
فرهان مسعودی
نام کارشناس :
رها قلاوند