ویزای تحصیلی آلمان

عناوین مهم این نوشته

آخرین نوشته در مورد ویزا

ادامه تحصیل در آلمان

در مقاله پیش رو راجع به ویزای تحصیلی آلمان و مدارک لازم برای  اخذ آن صحبت می کنیم. قبل از هر چیز بدانید که این کشور از سطح کیفی بالایی در آموزش برخوردار است و به نسبت امکاناتی که به دانشجویان ارائه می دهد هزینه بسیار ناچیزی دریافت می کند. افراد می توانند پس از اتمام تحصیلات شان بهترین آینده شغلی را برای خود رقم بزنند. در ادامه ما را همراهی نمایید و اطلاعات خود را در این خصوص افزایش دهید.

ادامه تحصیل در آلمان

شرایط اخذ ویزای تحصیلی آلمان برای هر مقطع تحصیلی متفاوت است که در ادامه به تفکیک هر کدام را مورد بررسی قرار می دهیم. به طور کل کلاس های درس در این کشور به دو زبان آلمانی و انگلیسی برگزار می شود بنابراین شما ملزم به ارائه مدارک زبان خود نیز هستید و باید مدرک یکی از دو زبان ذکر شده را با نمره خوبی دریافت کرده باشید. از دیگر شرایط عمومی نیز رنج سنی ست که برای هر مقطع متفاوت است و در بخش قبل نیز مورد بررسی قرار گرفت. برای هر مقطع نیز ملزم به ارائه مدارکی خاص هستید که در این خصوص نیز اطلاعات جامعی کسب می کنید.

برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان بدون مدرک زبان با مشکلات بسیاری رو به رو می شوید، در ابتدا بدانید که استفاده از ویزای توریستی برای اخذ ویزا اشتباه است و کسانی که قصد ادامه تحصیل دارند نمی توانند با استفاده از ویزای توریستی وارد آلمان شوند و باید ویزای شان را به تحصیلی تغییر دهند، این امر سبب بروز مشکل خواهد شد. در این شرایط از دو نوع ویزای ذکر شده در بخش ابتدایی مقاله بهره بگیرید: ویزای دانشجویان متقاضی و ویزای دانشجویی. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص با مشاوران ما در ارتباط باشید. هر دانشجوی بین المللی بدون مدرک زبان می تواند از برنامه مسیر دانشگاه آلمان برای تحصیل در این کشور استفاده نماید.

ادامه تحصیل در آلمان

شرایط اخذ ویزای تحصیلی آلمان

در این بخش نیز یکی دیگر از مهم ترین سوالاتی که ممکن است در ذهن تان به وجود آمده باشد را مورد بررسی قرار می دهیم، در این جا به شما خواهیم گفت که محدودیت سنی برای تحصیل در آلمان وجود دارد یا خیر! در این خصوص بدانید که کشورهای بسیاری به خصوص آلمان برای مقاطع تحصیلی مختلف محدودیت تعیین می کنند و این محدودیت با برآورد مفید بودن شما برای آن جامعه صورت می پذیرد چرا که حدود 90 درصد افرادی که در این کشور تحصیل می کنند دیگر به کشور خود بازنگشته و ترجیحا در آلمان مشغول به کار می شوند.

این موضوع را با یک مثال توضیح می دهیم: در آلمان افراد از سن 18 سالگی می توانند در شرکت ها کار خود را آغاز نمایند و این کار با بیمه نیز همراه است بنابراین اگر فرد 30 ساله برای کارشناسی اقدام کند پس از پایان تحصیلات 34 ساله خواهد بود و این سن به معنای از دست دادن بخش زیادی از عمرش است پس این محدودیت در جهت بهبود نیروی کار اعمال شده است.

اگر می خواهید برای تحصیل در کالج اقدام نمایید سن شما نباید بیش از 23 سال باشد، برای ادامه تحصیل در مقطع لیسانس نیز حداکثر سن تعیین شده 25 سال است. کسانی که قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد را دارند نیز نباید بیش از 28 سال سن داشته باشند. برای مقطع دکترا نیز محدودیت سنی تا 40 سال تعیین شده است و افرادی که کمتر از 40 سال سن داشته باشند می توانند پذیرش دانشگاه مورد نظرشان را دریافت نمایند.

برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان شرط معدل تعیین شده است که بسته به دانشگاه و رشته مورد نظر متفاوت است و هیچ اطلاعیه کلی در این خصوص صادر نشده است. به طور کلی برخورداری از معدل بالای 15 الزامی ست. اما امکان اخذ پذیرش با معدل های پایین تر هم وجود دارد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان نیز بسته به مقطع تحصیلی متفاوت است که در این بخش لیست مدارک عمومی و همچنین لیست مدارک لازم برای مقاطع مختلف ضمیمه می گردد:

  1. مدرک دیپلم به همراه ریز نمرات و ترجمه
  2. مدارک شناسایی از جمله شناسنامه، کارت ملی و پاسپورت.
  3. عکس 6*4، 12 قطعه
  4. مدرک زبان مطابق با مقطع تحصیلی که به طور معمول سطح B1 اعلام می شود.
  5. مدارک دال بر قبولی در کنکور سراسری (الزامی نیست)
  6. ارائه مقالات بین المللی چاپ شده برای اخذ پذیرش در مقطع دکترا الزامی است.
  7. مدارکی که متناسب بودن سن شما با مقطع تحصیلی را نشان دهد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان

انواع ویزای تحصیلی آلمان

در این بخش انواع مختلف ویزای تحصیلی آلمان یا همان ویزای دانشجویی را مورد بررسی قرار می دهیم، این نوع ویزا در انواع مختلفی صادر می شود که در ادامه آن ها را نام برده و راجع به هر کدام توضیحات مختصری ارائه می دهیم:

ویزای تحصیلی آلمان با مدرک دیپلم

برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان با مدرک دیپلم و یا پیش دانشگاهی باید از طریق کالج ها اقدام نمایید، فردی که در این شرایط قرار دارد باید دو ترم از مراحل تحصیل خود را در کالج بگذراند و تحقق این امر حدود یک سال زمان نیاز دارد. البته ناگفته نماند که برای گذراندن مدت زمان ذکر شده در کالج باید بر زبان آلمانی مسلط باشید چرا که همه کلاس ها به این زبان برگزار می شود. کالج رشته های تجربی و رشته های فنی مهندسی از یکدیگر جدا هستند و باید بنابر مدرک دیپلم خود یکی از آن ها را برگزینید.

ویزای تحصیلی آلمان در مقطع کاردانی

اگر قصد دارید با مدرک کاردانی برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان اقدام نمایید این بخش را مطالعه کنید، در این بخش توضیحات لازم در این خصوص ارائه شده است. در ابتدا بدانید که در این کشور مدرکی با عنوان کاردانی شناخته شده نیست و باید از طرق دیگری برای ادامه تحصیل اقدام نمایید. بنابراین افراد دارای مدرت کاردانی را به دو دسته تقسیم می کنیم که می توانید خود را در یکی از این دسته ها جای داده و برای اخذ ویزا اقدام نمایید. دسته اول متقاضیانی هستند که مدرک پیش دانشگاهی خود را اخذ نموده اند این دسته می توانند با انتخاب رشته مناسب که نزدیکی فراوانی به رشته تحصیلی مدرک کاردانی شان داشته باشد از روش تطابق واحد استفاده کرده و تحصیلات خود را در مقطع لیسانس آغاز نمایند. درست است که این مدرک در آلمان ارزش خاصی ندارد اما انگیزه و پیگیری شما برای ادامه تحصیل را نشان می دهد بنابراین دلیلی برای رد شدن درخواست تان وجود ندارد.  دسته دوم متقاضیانی هستند که دارای مدرک پیش دانشگاهی نیستند، این افراد می توانند مدرک کاردانی خود را به جای مدرک پیش دانشگاهی ارائه دهند و از دانشگاه درخواست تحصیل در مقاطع لیسانس را داشته باشند. درخواست این دسته از افراد نیز توسط دانشگاه های مد نظر بررسی و نتایج به آن ها اعلام خواهد شد.

ویزای تحصیلی آلمان در مقطع لیسانس

در این بخش مراحل لازم برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان با مدرک لیسانس مورد بررسی قرار می گیرد. برای تحصیل در این مقطع باید مدرک زبان آلمانی سطح b1 داشته باشید و دارا بودن مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی نیز الزامی ست.

ویزای تحصیلی آلمان در مقطع کاردانی

ویزای تحصیلی آلمان در مقطع فوق لیسانس

برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان در این مقطع باید به یکی از دو زبان آلمانی یا انگلیسی تسلط داشته باشید، رشته های فوق لیسانس که به زبان انگلیسی تدریس می شوند نیاز به معدل بالای 15 دارند و رشته هایی که به زبان آلمانی تدریس می شوند نیاز به معدل بالای 13 دارند.

ویزای تحصیلی آلمان در مقطع دکترا

برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان در این مقطع نیاز به مدارکی چون فارغ التحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد و همچنین مدرک زبان با نمره بالا دارید. ارائه پروژه های تحقیقاتی نیز الزامی است. در این مقطع قانع کردن استاد راهنمایی که در راستای پروژه شما فعالیت داشته باشد برای اخذ پذیرش الزامی است.

ویزای تحصیلی آلمان برای متاهلین

در خصوص اخذ ویزای تحصیلی آلمان برای افراد متاهل بدانید که همسر و فرزندان زیر 18 سال نیز اجازه اقامت در این کشور را پیدا می کنند و می توانند با اخذ ویزای همراه وارد خاک آلمان شوند، البته ناگفته نماند که برای زوج دارای ویزای همراه محدودیت هایی از جمله عدم اجازه برای کار و تحصیل اعمال می شود که باید آن ها را در نظر بگیرد. فرزندان نیز اجازه تحصیل در مراکز آموزشی را پیدا خواهند کرد.

ویزای پیوست یا همراه دانشجویی آلمان

ویزای همراه دانشجویی مختص افراد متاهل است، این افراد می توانند همسر و فرزندان خود را با بهره گیری از ویزای همراه به آلمان بیاورند.

تمدید ویزای دانشجویی آلمان

ویزای تحصیلی آلمان که در مرتبه اول صادر می شود حداکثر 3 ماه اعتبار دارد و پس از اتمام این مدت زمان ملزم به تمدید آن هستید در غیر این صورت حضورتان در خاک آلمان غیر قانونی خواهد بود. برای این امر به اداره امور اتباع خارجه مراجعه کنید و اقدامات لازم جهت تمدید یک الی دو ساله را به انجام برسانید.

سایر ویزاها :

ویزای عراق

ویزای عراق

شاید بسیاری از ما هنگام سفر به کشور خارجی نیازمند ویزا بوده ایم! باید گفت که درخواست ویزا برای اقامت در کشور خارجی، امری معمول

مطالعه »
ویزای اسلواکی

ویزای اسلواکی

اسلواکی یکی از کشورهای اروپایی است که عضو پیمان شینگن می باشد، برای سفر به این کشور باید ویزای اسلواکی را تهیه کرد. ویزاهای سفر

مطالعه »
ویزای فنلاند

ویزای فنلاند

فنلاند یکی ار کشورهای شمال اروپا است و پایتخت آن هلسینکی می باشد. برای ورود به این کشور با اهداف مختلف نیاز به دریافت ویزای

مطالعه »
ویزای کاری بلژیک

ویزای بلژیک

شاید شما یا یکی از آشنایانتان قصد داشته باشد در مورد نحوه دریافت ویزای بلژیک اطلاعات بیشتری کسب کند یا اینکه برای سفر به بلژیک،

مطالعه »
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام کارشناس :
آتنا الوند
نام کارشناس :
فرهان مسعودی
نام کارشناس :
رها قلاوند