ویزای هلند

پست – بالا

فایل صوتی سفارت هلند

  • مدارک مهم ویزای هلند
  • نکات ضروری ویزای هلند
  • بهترین راه گرفتن ویزا
  • روشهای دریافت ویزا

شاید شما از جمله افرادی هستید که علاقه به مسافرت های خارج و یا انجام اموری نظیر تحصیل، کار و مواردی از این دست در یک کشور خارجی را داشته باشید. کشورهایی نظیر هلند یکی از بهترین انتخاب هاست که باید از قبل ویزای هلند خود را اخذ کرده باشید. این کشور زیبا که پایه های مستحکم اقتصادی دارد و نیازهای شما را برای داشتن یک زندگی خوب و توام با آرامش فراهم می کند، گزینه مناسبی برای مهاجرت به هلند و یا سفرهای گردشگری محسوب می شود. حال ما با توضیحات کامل، شما را با هلند وانواع ویزای آن آشنا می کنیم.

راهنمای سفر به هلند

هلند یک کشور کوچک در قاره اروپا محسوب می گردد. این کشور با جمعیتی شانزده و نیم میلیونی یکی از کشور های کم جمعیت اروپا به حساب می آید. پایتخت این کشور شهر آمستردام می باشد و شهر بزرگ دیگر در هلند روتردام می باشد که به واسطه داشتن بندرگاه ها و اسکله های بزرگ لقب بزرگترین بندر اروپا را از آن خود کرده است. هلند کشوری پاک است و تعداد دوچرخه و افرادی که هر روز به جای استفاده از خودرو از دوچرخه برای امور مختلف استفاده می کنند، بسیار زیاد است.

به خاطر شرایط آب و هوایی خوب و مناسب در هلند انواع گل ها به خصوص انواع لاله را می توانید مشاهده کنید و به همین خاطر به کشور لاله ها مشهور است. یکی از محصولات صادراتی مهم این کشور انواع مختلف گل می باشد. حال با تمام ویژگی هایی که این کشور دارد اگر قصد سفر به این کشور به عنوان یک توریست،یا قصد ادامه تحصیل و یا پیدا کردن شغل دارید می توانید این نوشتار را تا انتها مطالعه نموده تا از شرایط اخذ ویزای هلند برای هدف مدنظر خود مطلع شوید.

راهنمای سفر به هلند

سفارت هلند در ایران

  • آدرس سفارت هلند در تهران: فرمانیه، خیابان سنبل، خیابان ارغوان غربی، پلاک ۶۰
  • ساعت کار: یکشنبه تا چهارشنبه، 16-7:30 و پنج‌شنبه 13:30-7:30

مدارک لازم برای صدور ویزای هلند

  1. مدارک لازم جهت اخذ ویزای هلند
  2. فرم درخواست ویزا
  3. شناسنامه و کپی از آن
  4. گذرنامه دارای اعتبار حداقل ۶ ماهه: اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای تضمینی هلند درخواستی باشد. همچنین، گذرنامه باید دست کم دو صفحه خالی برای ویزا داشته باشد. کپی سایر صفحه‌های دارای ویزا نیز الزامی است.
  5.  دو قطعه عکس زمینه سفید در قطع پاسپورتی
  6. کپی بلیط رفت و برگشت
  7. محل اقامت متقاضی در طول سفر
  8. مشخصات کامل متقاضی شامل وضعیت تأهل، شناسنامه فرزندان، گواهی مرگ همسر
  9. بیمه مسافرتی معتبر: بیمه با اعتبار 30000 دلار با پوشش کشور هلند و سایر کشورهای حوزه شینگن، این بیمه باید هزینه‌ های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌ های پزشکی، هزینه‌ های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌ های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد.
  10. کارت کمک هزینه اجتماعی (در صورت وجود)
  11. گواهی تمکن مالی به همراه پرینت گردش سه ماهه آخر حساب (این مدارک باید از بانک تهیه شوند)
  12. همچنین برای هر نوع شغل خود باید این مدارک را ارائه دهید.
  13. نامه ‌ای که در آن هدف و برنامه سفر به صورت کامل تشریح داده باشید.

مدارک لازم برای صدور ویزای هلند

تمام مدارکی که در بالا برای اخذ هرکدام از ویزاها گفته شد و شما ملزم به ارائه آن ها هستید حتماً باید ترجمه شده به زبان انگلیسی باشد. برای این کار شما می توانید به دارالترجمه های معتبر در سراسر کشور مراجعه نموده و جهت ترجمه مدارک خود را به آن ها تحویل دهید. این موضوع برای اخذ ویزای فوری هلند ضروری می باشد و اگر یکی از مدارک شما نقصی و یا عدم شفافیت داشته باشد شما باید دوباره از ابتدا مراحل اخذ ویزای هلند و مراجعه به سفارت را انجام دهید.

انواع ویزای هلند

ویزا ها بر اساس هدف شخص سفر کننده به کشور مقصد دسته بندی شده و شما نیز اگر قصد گرفتن هرکدام را دارید باید اطلاعات کاملی در خصوص نوع آن و شرایط اخذ آن داشته باشید.

اخذ ویزای توریستی هلند

ویزای هلند آن هم از نوع توریستی زمانی به شما تعلق می گیرد که قصد بازدید از این کشور را داشته باشید و شما باید قبل از تمام شدن تاریخ ویزای خود کشور هلند را ترک کرده باشید. برای اخذ ویزای کشور هلند همان مدارکی که در قسمت اخذ ویزای شنگن توضیح داده می شود را احتیاج دارید. مدت اعتبار آن 15 روز الی 6 ماه می باشد و همانطور که از اسمش مشخص است برای اهداف گردشگری و اقامت کوتاه مدت در کشور مقصد ارائه می گردد.

اخذ ویزای توریستی هلند

ویزای تحصیلی هلند

هلند از لحاظ مراکز آموزشی و تحقیقاتی صاحب امتیاز و برتر می باشد که یکسری از آن ها قابل قبول توسط وزارت علوم در ایران می باشند. شما می توانید از طریق ویزای تحصیلی هلند اقدام نموده و درهلند قصد ادامه تحصیل نمایید با این کار می توانید پس از مدتی تابیعت این کشور را نیز اخذ کنید. این ویزا به دانشجویان کشور های مختلف تعلق می گردد و بسته به مدت تحصیل شما در کشور مقصد مدت اعتبار آن نیز متغیر می باشد.

اگر می‌ خواهید در مقطع لیسانس به دانشگاه های هلند بروید این نکات را مدنظر داشته باشید. شما باید برای اخذ ویزای تحصیلی هلند معدل کتبی دیپلم بالای 12 داشته باشید همچنین مدرک زبان انگلیسی شما باید آیلتس 6 باشد. شما می توانید داوطلب شرکت در کلاس های انگلیسی در هلند شوید که این کار دشوار می باشد ولی اگر مدرک زبان خود را در ایران گرفته و سپس برای اخذ ویزای هلند اقدام کنید روند کار سریع تر پیش می رود. بدون داشتن مدرک زبان انگلیسی شما به هیچ عنوان قادر به گرفتن ویزای تحصیلی هلند نیستید.

دوره تحصیلی لیسانس در هلند همانند ایران 4 سال به طول می انجامد و زبانی که در این دوره دروس با آن به شما یاد داده می شود زبان آلمانی می باشد از این رو باید مدرک زبان آلمانی B1 یا  B2 را داشته باشید تا ویزای تحصیلی هلند برای شما صادر گردد. شهریه دانشگاه ها در دوره لیسانس مبلغی در حدود 7000 تا 11000 یورو می باشد که شما با گرفتن ویزای دانشجویی می توانید در حدود ده ساعت در کشور هلند مشغول به کار شوید و تا 100 یورو در هفته درآمد داشته باشید.

اگر خواهان تحصیل در مقطع فوق لیسانس و یا دکترا هستید، همانند ایران مقطع فوق لیسانس در هلند 2 سال می باشد و با ویزای تحصیلی هلند خود می توانید در هفته حدود 20 ساعت کار کنید و 200دلار درآمد داشته باشید. دوره ی دکترا نیز چهار سال طول می کشد و از این قاعده مستثنی نیست. البته شما می توانید در مقطع دکترا به دو روش هزینه دانشگاه خود را پرداخت کنید. روش اول این است که خود به صورت نقدی مبلغی در حدود 11000 تا 15000 را بپردازید. روش دیگر گرفتن بورسیه تحصیلی در این مقطع می باشد که اگر موفق به اخذ آن شوید می توانید 2000 دلار در ماه حقوق دریافت کنید. به خاطر همین شرایط مناسب درخواست برای بورسیه در مقطع دکترا در دانشگاه های هلند بسیار زیاد است و رقابت سختی نیز بین متقاضیان صورت می گیرد.

نکته مهم دیگر نیز این است که شما باید حتماً مدرک زبان انگلیسی و آیلتس 6 داشته باشید تا ویزای هلند برای شما صادر گردد.

ویزای تحصیلی هلند

نکاتی جهت دریافت ویزای تحصیلی هلند

شما اگر قصد گرفتن ویزای هلند را دارید باید یکسری مبالغ و هزینه ها را جلوتر به حساب دانشگاه مقصد خود واریز نمایید. هزینه هایی از قبیل شهریه یک ترم و یا یک سال تحصیلی کامل. مبلغ اجاره اتاق برای یک تا سه ماه. بیمه پزشکی (500 یورو برای یک سال), هزینه صدور اقامت (500 یورو برای یک سال) در این حالت ویزای تحصیلی هلند به آسانی برای شما صادر می گردد و نیازی به مدارک جهت ثابت نمودن بضاعت مالی خود جهت گرفتن ویزا ندارید.

اخذ ویزای ازدواج هلند

اگر قصد دارید از طریق ازدواج تابعیت کشور هلند را دریافت کنید باید مدارکی که در ادامه گفته می شود را به دفتر سفارت جهت صدور ویزای هلند تحویل دهید

  1. پاسپورت
  2. عقدنامه که به امضای هر دو نفر رسیده باشد.
  3. اثبات صداقت در رویه ازدواج (صوری نبودن ازدواج)
  4. ارائه مدرک شفاف سازی مالی و اینکه همسر می تواند در صورت اقامت در هلند برای مدت 12 ماه هزینه ها را پرداخت نموده و از اوضاع مالی خوب برخوردار باشد.
  5. سن 21 سال به بالا

فردی که برای مدت کوتاه به هلند رفته است نمی تواند از این شرایط استفاده نمایند و همسر شما برای اینکه بتواند اقامت شما را در هلند بگیرد حداقل باید یک سال اقامت داشته باشد و یا شهروند هلند باشد. پس از طی تمام مراحل و ارائه کامل مدارک شما می توانید اجازه اقامت همسر خود را در هلند گرفته و ویزای ازدواج هلند برای وی صادر می شود.

اخذ ویزای ازدواج هلند

اخذ ویزای کاری هلند

اگر قصد رفتن به هلند برای مقاصد کاری را دارید راه های مختلفی پیش روی شما قرار می گیرد. هلند کشوری است که از اقتصاد قوی برخوردار است. همین امر سبب شده است سرمایه های زیاد در گردش داشته باشد و شرکت های زیادی در آن به فعالیت های اقتصادی دست بزنند. مشاغل زیادی با حقوق های بسیار خوب و ساعات کاری متناسب با کار در هلند وجود دارد؛ و این کشور در رده های بالای اشتغال در اتحادیه اروپا می باشد.

اخذ ویزای هلند از طریق کار امری متداول محسوب می شود؛ و شما به چند طریق می توانید ویزای کاری هلند خود را دریافت کنید شما برای اخذ ویزا باید و جهت کار کردن در این کشور به مجوز اقامت که ewerkstellingsvergunning or TWV  خوانده می شود احتیاج دارید.

راه اول این است که شما یک دعوتنامه هلند که رسمیت از طرف یک شرکت معتبر در هلند داشته باشید. کارفرما شما باید شخصی در هلند باشد و برای شرکت خود نیاز به حرفه شما داشته باشد. شما برای پیدا کردن یک شغل در هلند می توانید از سایت های استخدامی و کاریابی در هلند استفاده کنید و ویزای کاری هلند خود را از این طریق بگیرید.

یک راه دیگر این است که شما یک ویزا که به نام orientation year visa شناخته می شود دریافت کنید این ویزا به شما این امکان را می دهد که یک سال در هلند به قصد یافتن کار اقامت داشته باشید. البته اخذ این ویزای هلند منوط به این شرط است که شما مدارکی دال بر وضعیت خوب مالی خود ارائه کنید و بتوانید در طول مدت این یک سال از پس هزینه های خود به طور کامل بربیایید.

راه دیگری نیز که با آن می توانید ویزای کاری هلند دریافت کنید ارائه مدارک مبنی بر تمکن مالی و علاقه به راه اندازی کسب و کار در هلند می باشد؛ که البته از نظر ریسک پذیری، درصد ریسک بالایی دارد. و همچنین راه های دیگری نیز وجود دارد مثلاً از ویزای هلند دانشجویی استفاده نموده و در هلند مشغول به کار شوید.

اخذ ویزای کاری هلند

اخذ ویزای خویشاوندی هلند

این ویزا جهت دیدار با بستگان درجه یک و دو به شخص اعطا می گردد و مدت اعتبار آن در حدود 2 تا 6 ماه می باشد.

اخذ ویزای پزشکی هلند

از جمله ویزای فوری هلند ویزای پزشکی هلند می باشد. این کشور با دارا بودن بیمارستان های فوق پیشرفته و بهره گیری از پزشکان مطرح و موفق در عرصه جهانی سالانه بیماران زیادی را از سراسر جهان تحت معالجه و درمان قرار می دهد. شما نیز اگر خود بیماری خاص و یا یکی از اعضای خانواده تان دچار بیماری خاصی است و نیاز دارد توسط پزشکان خبره در خارج از کشور معالجه شود با ارائه مدارکی از جمله پرونده پزشکی بیمار و مدارک دال بر وضع مالی خوب شما که می توانید در هلند از پس مخارج بیمارستان بربیایید، می توانید ویزای هلند را دریافت کنید.

اخذ ویزای پزشکی هلندانواع ویزا از نظر دفعات ورود به کشور هلند

ویزاهای سینگل هلند

شما با اخذ این ویزا تنها می توانید یک بار به کشور مقصد سفر کرده و برگردید. بعد از ورود و خروج از کشور مورد نظر اعتبار ویزای شما باطل می شود.

ویزای دابل هلند

شما می توانید با این ویزا البته تا مدتی که هنوز اعتبار دارد دو بار به کشور مقصد سفر کنید.

ویزای چندباره یا مولتیپل هلند

با این ویزا تا مدتی که اعتبار دارد می توانید به دفعات به کشور مورد نظر خود سفر کنید.

تمدید ویزای هلند

اگر قصد تمدید ویزای هلند خود را دارید می توانید با مراجعه به سفارت این کار را انجام دهید. حتماً قبل از مراجعه در وبسایت سفارت هلند در ایران مدارک لازمه را بررسی کرده و بدون هیچ کم و کاستی برای تمدید ویزای کشور هلند خود اقدام کنید.

تمدید ویزای هلند

نکات مهم درباره تعیین وقت سفارت هلند

حتماً از قبل برای دریافت ویزای تضمینی، وقت سفارت هلند را تعیین کنید. که این کار از طریق اینترنتی و مراجعه به سایت سفارت امکان پذیر می باشد. سر زمان تعیین شده خود حاضر شوید زیرا اگر تأخیر کرده و یا به سفارت نروید نوبت شما کنسل می شود که باید برای دریافت مجدد نوبت جهت گرفتن ویزای تضمینی هلند تمام مراحل را از ابتدا انجام دهید.

تمام مدارک را همراه خود داشته باشید زیرا اگر مدارک شما کم و یا ناقص باشند ویزا برای شما صادر نشده و مجدداً باید کار را از ابتدا شروع کنید. امیدواریم اگر ویزای هلند اخذ کردید و برای هر هدف و کاری به این کشور زیبا، پیشرفته و امن سفر نمودید، سفری خوش و اقامتی دلنشین را تجربه کنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.