ویزای قزاقستان

فایل صوتی سفارت قزاقستان
  • مدارک مهم ویزای قزاقستان
  • نکات ضروری ویزای قزاقستان
  • بهترین راه گرفتن ویزا
  • روشهای دریافت ویزا

قزاقستان کشوری پر وسعت و پهناور می‌باشد، این کشور از شمال به ترکمنستان، ازبکستان و از کشور چین تا دریای مازندران ادامه دارد. برای سفر به این کشور پر وسعت حتماً باید ویزای قزاقستان را دریافت نمایید. کشور قزاقستان از جمله کشورهایی هست که بین آُسیا و اروپا واقع شده است و از نظر سیاسی یکی از کشورهای مهم اروپا شناخته شده است. این کشور از پنج اقلیم آب و هوایی برخوردار است و در طول سفر خود می‌توانید از انواع دریاچه‌های واقع در دل کوه، یخچال‌های طبیعی، رودخانه‌های زیبا و جنگل دیدن نمایید. با مراجعه به سفارت خانه این کشور در تهران می‌توانید به راحتی ویزای قزاقستان را دریافت نمایید.

راهنمای سفر به قزاقستان

سفارت قزاقستان در تهران

  • آدرس: تهران خیابان دروس خیابان هدایت پلاک ۴
  • تلفن: ۲۲۵۶۵۳۷۱-۰۲۱ / ۲۲۵۶۵۹۳۳-۰۲۱
  • فکس: ۲۲۵۴۶۴۰۰-۰۲۱

ساعت کاری سفارت قزاقستان

  • یکشنبه ساعت ۱۴ الی ۱۶ مخصوص دریافت ویزا می باشد و از ساعت ۱۶ تا ۱۸ مخصوص دریافت مدارک تعیین شده است.
  • سه‌شنبه ساعت ۱۰ تا ۱۲ مخصوص دریافت ویزا می باشد و از ساعت ۱۴ الی ۱۶ مخصوص دریافت مدارک تعیین شده است.
  • چهارشنبه ساعت ۱۴ الی ۱۶ مخصوص دریافت ویزا می باشد و از ساعت ۱۶ الی ۱۸ مخصوص دریافت مدارک تعیین شده است.

مراحل اخذ ویزای قزاقستان

اولین قدم برای گرفتن ویزای قزاقستان پر کردن فرم ویزا می‌باشد. فرم ویزای کشور قزاقستان را می‌توانید هم از خود سفارت این کشور دریافت نمایید و هم از طریق سایت این سفارت دانلود و پر نمایید و درخواست نوبت دهی برای مصاحبه خود را انجام دهید. شما باید با در دست داشتن تمام مدارک خود در وقت تعیین شده به سفارت خانه قزاقستان مراجعه نمایید. تصمیم نهایی سفارت خانه قزاقستان تماماً به کامل بودن مدارک‌های شما و نحوه پاسخگویی شما در مصاحبه حضوری بستگی دارد.

مراحل اخذ ویزای قزاقستان

گرفتن انواع ویزای قزاقستان

ویزای قزاقستان انواع مختلفی دارد که در قسمت‌های دیگر به طور مفصل در موردش صحبت می‌کنیم، اما به طور کلی ویزاهای قزاقستان به دو دسته تجاری و توریستی تقسیم بندی می‌شود.

گرفتن ویزای تجاری قزاقستان

ویزای تجاری این کشور خود به 4 دسته تقسیم می شود که عبارند از: ویزای تجاری 3 ماهه فوری، ویزای تجاری 2 ماهه فوری، ویزای تجاری 1 ماهه فوری، ویزای تجاری 1 ماهه

اخذ ویزای تجاری 3 ماهه فوری قزاقستان

با این نوع ویزای قزاقستان شما می‌توانید تا سه مرتبه به کشور قزاقستان سفر نمایید. مدت زمانی که می‌توانید این ویزای تجاری را دریافت نمایید 15 روز کاری می‌باشد.

اخذ ویزای تجاری دو ماهه فوری قزاقستان

با این نوع از ویزای تجاری قزاقستان می‌توانید تا دو مرتبه به این کشور سفر نمایید. تقریباً مدت زمانی که می‌توانید این ویزای تجاری را دریافت نمایید دو هفته می‌باشد.

اخذ ویزای تجاری یک ماه فوری قزاقستان

برای دریافت ویزای تجاری یک ماه فوری قزاقستان باید حداقل یک هفته صبر نمایید. با این نوع ویزا شما می‌توانید یک نوبت به مدت 10 روز به این کشور سفر نمایید.

اخذ ویزای تجاری یک ماهه قزاقستان

برای دریافت ویزای تجاری قزاقستان به مدت یک ماه باید حداقل 15 روز صبر نمایید. با این نوع ویزا شما می‌توانید یک نوبت به مدت 10 روز به این کشور سفر نمایید.

گرفتن ویزای تجاری قزاقستان

گرفتن ویزای توریستی قزاقستان

بیشترین درخواست ویزا مربوط به ویزای توریستی، برای سفر به کشور خاطره انگیز قزاقستان به هدف گردش حتماً باید ویزای توریستی قزاقستان را دریافت نمایید. ویزای توریستی قزاقستان هم مانند ویزای قبلی خود به زیر دسته تقسیم می شوند که عبارتند از ویزای توریستی فوری، ویزای توریستی 1 ماهه قزاقستان

اخذ ویزای توریستی 1 ماهه قزاقستان

برای دریافت ویزای توریستی یک ماه باید حداقل 15 روز کاری صبر نمایید، سپس می‌توانید فقط به صورت یک مرتبه به این کشور به مدت 10 روز سفر نمایید.

اخذ ویزای توریستی یک ماهه فوری قزاقستان

با این نوع ویزای توریستی شما می‌توانید یک مرتبه به مدت 10 روز به این کشور سفر نمایید. مدت زمانی که می‌توانید این ویزای توریستی را دریافت نمایید 7 روز کاری می‌باشد.

گرفتن ویزای توریستی قزاقستان

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی قزاقستان

  1. ترجمه انگلیسی موقعیت اجتماعی خود از جمله: اشتغال به کار، پروانه کسب، گواهی تحصیلی با مهر و امضای وزارت امور خارجه و دادگستری برای دریافت ویزای قزاقستان
  2. ترجمه انگلیسی شناسنامه فردی خود و به همراه داشتن تائیدیه ی وزارت امور خارجه و دادگستری
  3. به همراه داشتن پرینت انگلیسی از گردش حساب خود در سه ماه گذشته با مهر مدیر بانک
  4. ترجمه انگلیسی رضایت نامه پدر و سرپرست خانواده برای دریافت ویزا
  5. ترجمه انگلیسی سند مالکیت خود با امضای دادگستری و امور خارجه
  6. ترجمه گواهی تولد شما
  7. رزرو بلیط هواپیما به صورت رفت و برگشت
  8. تعیین و رزرو محل اقامت خود در کشور قزاقستان
  9. اصل پاسپورت و دارا بودن حداقل 6 ماه اعتبار
  10. داشتن فتوکپی از تمامی صفحات گذرنامه
  11. در صورت موجود داشتن فتوکپی تمام ویزاهای قبلی خود
  12. پر کردن کامل فرم تقاضای ویزای تضمینی قزاقستان
  13. دو قطعه عکس 4×3 رنگی با پس زمینه سفید
  14. ارائه ضمانت بازگشت
  15. دارا بودن 2 صفحه خالی
  16. داشتن گردش مالی قابل قبول
  17. پرداخت حداقل 30000 یورو برای بیمه در خارج از کشور
  18. اعضای هر خانواده باید به صورت جداگانه هر کدام گذرنامه مخصوص خود را داشته باشند.
  19. در گواهی اشتغال خود حتماً سمت کاری خود و میزان درآمد خود را بنویسید.

اگر شما می خواهید در کشور قزاقستان سرمایه گذاری نمایید و یا به شما پیشنهاد کاری از این کشور شده است باید درخواست ویزای قزاقستان خود را از طریق سفارت خانه این کشور ارائه بدهید. چنانچه پدر و سرپرست خانواده درخواست ویزای تجاری را داده باشد، می تواند خانواده خود را به همراه خویش ببرد. بهترین حالت ممکن ارائه دعوت نامه کاری خود به سفارت خانه قزاقستان می باشد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی قزاقستان

گرفتن ویزای کاری قزاقستان

اگر قصد دارید در کشور قزاقستان سرمایه گذاری نمایید یا پیشنهاد کاری از این کشور به شما شده است، باید درخواست ویزای کاری قزاقستان خود را از طریق سفارت این کشور ارائه بدهید. اگر سرپرست خانواده درخواست ویزای تجاری را داده باشد، می تواند خانواده خود را به همراه خویش ببرد. بهترین حالت ممکن ارائه دعوت نامه کاری خود به سفارت قزاقستان می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کاری قزاقستان

  • ترجمه مدارک رسمی شما مبنی بر تأسیس شرکت و کارخانه شما در کشور قزاقستان
  • ترجمه و داشتن عدم سوء پیشینه متقاضی
  • داشتن حداقل سه ماه از اعتبار پاسپورت خود
  • تکمیل کامل فرم سفارت قزاقستان
  • 2 عدد عکس مخصوص ویزای قزاقستان
  • به همراه داشتن دعوت نامه کاری خود
  • 60 یورو هزینه سفارت قزاقستان
  • گواهی اشتغال به کار خود از جمله مسئولیت کاری، میزان حقوق، تاریخ شروع به کار و…
  • اصل سند مالکیت
  • پرینت گردش مالی حساب بانکی شما
  • اسکن و کپی مدارک تمامی افراد تحت تکفل
  • انگشت نگاری در هنگام مصاحبه حضوری
  • رزرو بلیط رفت و برگشت
  • داشتن بیمه نامه سفر

گرفتن ویزای کاری قزاقستان

گرفتن ویزای تحصیلی قزاقستان

کشور قزاقستان یکی از مقاصد بسیار مهم برای تحصیل به صورت بین المللی می باشد. این کشور بهترین دانشگاه های اروپا را به خود اختصاص داده است. قزاقستان به طور معمول 150 دانشگاه دارد که 9 دانشگاه آن از اعتبار برتر و مهمی برخوردار است. اگر شما هم جز افرادی هستید که مایل به تحصیل در این کشور هستید، در مرحله اول باید پذیرش یکی از دانشگاه های بین المللی قزاقستان را دریافت نمایید، سپس می توانید توسط این دعوتنامه ویزای قزاقستان از نوع تحصیلی خود را دریافت نمایید.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی قزاقستان

  • 6 قطعه عکس مخصوص پاسپورت
  • گواهی تعهد و اثبات توانایی پرداخت هزینه های دانشگاه توسط پدر و یا قیم
  • گواهی اشتغال به کادر پدر یا قیم
  • ترجمه جواز کسب پدر یا قیم
  • پرینت حساب انگلیسی 6 ماه اخیر پدر یا قیم
  • پرینت حساب بانکی دانشجو
  • پرداخت شهریه کالج یا ترم اول دانشگاه قبل از تکمیل پرونده سفارت

گرفتن ویزای تحصیلی قزاقستان

گرفتن ویزای پزشکی قزاقستان

ویزای پزشکی قزاقستان به افرادی تعلق می گیرد که قادر نیستند در کشور خود ادامه روند درمان خود را طی نمایند. یکی از مهمترین مسئله که باعث می شود ویزای پزشکی شما صادر بشود ثابت شدن بیماری شما به پزشک معتمد سفارت قزاقستان می باشد. در صورت ناقص بودن مدارک شما ویزای فوری قزاقستان شما صادر نمی شود و همچنین هزینه پرداختی شما قابل برگشت نمی باشد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای پزشکی قزاقستان

  • به همراه داشتن نامه پزشکی تائید شده از سوی پزشک خود جهت ادامه درمان در کشور قزاقستان
  • به همراه داشتن تمامی مدارک مالی که نشان دهنده این باشد که شما تا پایان دوره درمان، قادر به پرداخت هزینه های بیمارستان هستید.
  • به همراه داشتن نامه ی مرخصی خود از کارفرما جهت سپری کردن دوره درمان خود در قزاقستان
  • اگر خود دارای شرکت و کارخانه ای هستید باید تمام مدارک فعالیت شرکت خود را ارائه نمایید.
  • ارائه اسناد زمین یا خانه جهت گرو برای بازگشتن شما به کشورتان
  •  رزور بلیط رفت و برگشت
  • رزور هتل محل اقامت خود
  • صورت حساب بانکی خود در شش ماه گذشته

اگر زمان ویزای پزشکی قزاقستان شما رو به اتمام باشد و پزشک شما تشخیص بدهد که شما باید همچنان تحت درمان باشید با ارائه مدارک خود می توانید ویزای قزاقستان خود را تمدید نمایید.

گرفتن ویزای پزشکی قزاقستان

گرفتن ویزای ازدواج قزاقستان

ویزای قزاقستان از نوع ازدواجش به افرادی تعلق می گیرد که همسرشان شهروند و مقیم کشور قزاقستان باشد. برای دریافت این نوع از ویزای ازدواج قزاقستان ، باید تمام مدارک خود را که نشان دهنده این باشد که شما و همسرتان شهروند قزاقستان هستید را تحویل سفارت این کشور بدهید. البته موقع تشکیل پرونده به این موضوع توجه نمایید که، یک سال باید از ازدواج و زندگی مشترک شما گذشته باشد. در صورتی که بعد از دو سال شما مدارکی ارائه بدهید که زندگی مشترک شما ادامه دار است، می توانید جهت گرفتن اقامت دائم اقدام نمایید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای ازدواج قزاقستان

  • به همراه داشتن پاسپورت جدید و قدیم
  • شناسنامه
  • عقدنامه
  • عکس و فیلم های مراسم عروسی
  • پرینت تماس های زوجین
  • تکمیل Sponsorship Form پرشده و امضاء شده توسط شهروند قزاقستان، همسر خود
  • دو قطعه عکس مخصوص پاسپورت
  • مدرک زبان IELTS LIFE SKILLS
  • پرداخت هزینه بیمه

گرفتن ویزای ازدواج قزاقستان

اخذ ویزای دیپلماتیک قزاقستان

ویزاهای دیپلماتیک قزاقستان دارای انواع خاصی بوده و هرکدام در شرایط خاصی صادر می شوند. که تعدادی از آنها مانند A1 سیاسی، A2 سیاسی، A3 خدمات، A4 خدمات و…

گرفتن ویزای سیاسیА1 قزاقستان

این نوع ویزای سیاسی قزاقستان توسط دفاتر خارج از کشور قزاقستان، وزارت امور خارجه قزاقستان صادر می شود و متقاضیان آن عبارتند از:

  • سازمان های بین المللی دیپلماتیک همراه با اعضای خانواده، روسای کشور و دولت
  • اعضای پارلمان ها، سازمان های بین المللی دیپلماتیک که دارای پاسپورت سیاسی هستند، به همراه خانواده، دولت کشورهای خارجی و هیئت رسمی خارجی و همراهانی که گذرنامه سیاسی دارند.
  • کنسول افتخاری جمهوری قزاقستان به همراه خانواده خویش
  • افرادی که گذرنامه سیاسی دارند و گذرنامه های سازمان بین المللی عازم قزاقستان برای مأموریت خدمت خویش
  • پیک سیاسی که دارنده ی برگ پیک و گذرنامه سیاسی باشد.

اخذ ویزای دیپلماتیک قزاقستان

اخذ ویزای سیاسی А2 قزاقستان

این نوع ویزا توسط دفاتر خارج از کشور قزاقستان و همچنین وزارت امور خارجه قزاقستان صادر می شود و متقاضیان آن عبارتند از:

  • مأمورین دیپلماتیک و نمایندگان سیاسی خارجی
  • مقامات کنسولی و اداره های کنسولی کشورهای خارجی
  • کارمندان سازمان های بین المللی و نمایندگانی که مقیم قزاقستان هستند در جهت مأموریت کاری
  • کنسول های افتخاری کشورهای خارجی مقیم قزاقستان به همراه اعضای خانواده خود

دریافت ویزای خدمات А3 قزاقستان

این نوع ویزا توسط دفاتر خارج از کشور قزاقستان و یا وزارت امور خارجه صادر می شود و متقاضیان این نوغ ویزای قزاقستان عبارتند از:

  • اعضای هیئت رسمی خارجی به همراه اعضای خانواده
  • نمایندگان رسانه های خارجی با تائید امور خارجه قزاقستان
  • نمایندگان نظامی که صرفاً جهت مأموریت کاری عازم قزاقستان می شوند.
  • افراد تحت تکفل که خواهان ویزای از نوع А2 و А4 هستند.
  • دارندگان گذرنامه های سازمان بین المللی که برابر با مأمورین دیپلماتیک نیستند.
  • دارندگان گذرنامه های بین المللی و اعضای خانواده‌هایشان
  • دارندگان گذرنامه خدمت که صرفاً جهت مأموریت کاری در قزاقستان اقدام کرده اند.
  • پیک سیاسی که با داشتن نامه رسمی
  • افرادی که برای مأموریت به دعوت نمایندگان دیپلماتیک خارجی، اداره کنسولی، سازمان های بین المللی و نمایندگان آن ها که مقیم قزاقستان هستند.

دریافت ویزای خدمات А3 قزاقستان

گرفتن ویزای خدمات А4 قزاقستان

این نوع ویزا توسط دفاتر خارج از کشور قزاقستان و وزارت امور خارجه صادر می شود. و متقاضیان این نوغ ویزای کشور قزاقستان عبارتند از:

  • اعضای کارکنان خدمات اداری و فنی نمایندگان دیپلماتیک
  • کارمندان سازمان های بین المللی
  • کارمندان کنسولی
  • کارکنان خدماتی اداره های کنسولی کشورهای خارجی مقیم قزاقستان

اخذ ویزای کاری В1  قزاقستان

این نوع ویزای کاری قزاقستان توسط دفاتر خارج از کشور قزاقستان و وزارت امور خارجه صادر می شود. و متقاضیان این نوغ ویزای قزاقستان عبارتند از:

  • شرکت در کنفرانس ها
  • همایش ها
  • نمایشگاه ها
  • کنسرت ها
  • مراسم فرهنگی، علمی، ورزشی و …
  • همراهان کمک های بشر دوستانه
  • افرادی که جهت برگزاری سخنرانی ها و کلاس ها در مؤسسات آموزشی عازم قزاقستان هستند.

اخذ ویزای کاری B2 قزاقستان

این نوع ویزا قزاقستان توسط دفاتر خارج از کشور قزاقستان و وزارت امور خارجه صادر می شود. و متقاضیان این نوغ ویزای فوری قزاقستان عبارتند از:

  • برای افرادی که به منظور نصب، تعمیر و خدمات فنی تجهیزات عازم قزاقستان هستند.
  • برای افرادی که به منظور ارائه خدمات مشاوره و حسابرسی عازم قزاقستان هستند.

اخذ ویزای سفر کاری B2 قزاقستان

دریافت ویزای کاری B3 قزاستتان

این نوع ویزا قزاقستان توسط دفاتر خارج از کشور قزاقستان و وزارت امور خارجه صادر می شود. و متقاضیان این نوغ ویزای قزاقستان عبارتند از:

  • افرادی که به منظور برگزاری مذاکرات و انعقاد قراردادها عازم قزاقستان هستند.
  • بنیان گذاران یا هیئت مدیره

تمدید ویزای قزاقستان

برای تمدید ویزای قزاقستان خود از هر نوعی که اقدام کردید، حتماً باید یک ماه قبل از انقضای ویزای خود اقدام نمایید و همچنین باید مدارکی ارائه بدهید که قابل قبول و منطقی، برای تمدید ویزای شما باشد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.