مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی

عناوین مهم این نوشته

شماره تماس مستقیم :

02191096120

آخرین نوشته های مهاجرت :

تماس با کارشناسان ( تماس - واتساپ ) :

مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی

با توجه به این موضوع که راههای مهاجرت به کشور آمریکا متعدد است اما برخی از افراد مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی را در نظر می گیرند، می توان گفت که مهاجرت یکی از اشتباه ترین روش های مهاجرت به آمریکا است .راههای دیگری نیز برای مهاجرت وجود دارند مثل: اقامت تحصیلی آمریکا، اخذ اقامت کاری آمریکا، اخذ ویزای سرمایه گذاری آمریکاو…

مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی

افرادی که به دلائل مختلفی مانند : اعتقادی ، دینی ، نژادی ، ملیتی و یا فعالیت در گروه های سیاسی در کشور خود محاکمه شده و یا در صورت بازگشت مجدد به کشور خود مورد بازخواست و یا آزار قرار می گیرند. می‌توانند با تحویل دلائل و مدارک و اثبات دلائل به دولت آمریکا درخواست پناهندگی کنند.

شخص متقاضی 1 سال از هنگام ورود به آمریکا زمان دارد که برای پناهندگی اقدام کند، در غیر این صورت باید دلائلی ارائه دهد که شرایط بعد از 1 سال تغییر کرده و در صورت بازگشت به کشورخود، مورد آزار و اذیت و یا بازخواست قرار می گیرد.بعد از اقدام برای مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی ، شخص متقاضی با نماینده اداره مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی آمریکا مصاحبه ای حضوری خواهد داشت تا مدارک و دلائل خود را که به این اداره ارائه داده است  حضورا مورد بررسی قرار گیرد.

دلائل کافی  باید وجود داشته باشد تا پرونده پذیرفته شود در غیر این صورت پرونده متقاضی رد خواهد شد. 5 ماه بعد از اقدام برای مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی شخص متقاضی می‌تواند از دولت آمریکا تقاضای اجازه کار کند و این در صورت دریافت نکردن جواب پرونده است

در صورت دریافت پناهندگی، شخص می‌تواند در صورتی که قبلا در کشور خود ازدواج کرده باشد برای همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال خود نیز درخواست اقامت و ورود به آمریکا کند. حدوده 1 سال بعد از پذیرفته شدن درخواست مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی ، شخص می‌تواند درخواست گرین کارت کند.

قابل توجه است که بازگشت پناهندگان به کشور خود در طول اقامت در کشور آمریکا، خلاف ادعای مطرح شده در مدارک ارائه شده  و فرم پناهندگی است و در صورت اطلاع یافتن  اداره مهاجرت آمریکا از این سفر، شخص پناهنده ممکن است مورد بازخواست قرار گیرد و در بعضی موارد موجب گرفتن کارت سبز از فرد  می‌شود.

باید توجه داشت که برای تقاضای الحاق همسر شخص پناهنده باید پیش از ورود به ایالت  متحده امریکا  با وی ازدواج کرده باشد و همچنین برای فرزندان باید شرایط عمومی را دارا باشند یا  قبل از ورود به ایالت متحده امریکا به دنیا آمده باشند ویا در زمان  ورود مادرش او را باردار باشد.

مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی

قوانین پناهندگی آمریکا

پلیس مهاجرت آمریکا سالیانه حدود 500،000 نفر را به علت مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی و اقامت غیر قانونی در خاک این کشور اخراج  می کند. کشور ایالات متحده ی آمریکا شرایط خاص مانند حق آزادی مذاهب و اعتقادات، حق زیست و اشتغال برای نژاد‌ های گوناگون، آزادی بیان، وضعیت اقتصادی و … را دارد و از این رو بیشتر افراد قصد مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی را دارند تا کشوری حامی و پشتیبان خود را پیدا کنند.

البته باید در نظر گرفت که هر خطر و تهدیدی نمی ‌تواند برای مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی و تمسک به عهد نامه ‌ها و سازمان‌ های مرتبط با این موضوع  کافی باشد. به عنوان مثال شخصی در کشور خود سرقت انجام داده و به همین جهت تحت تعقیب پلیس قرار می گیرد نمی تواند به این دلیل درخواست مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی را داشته باشد.

به طور کلی افراد متهم به جرایم علیه اشخاص و اموال چون قتل ، سرقت ، کلاهبرداری و امثال این ها  نمی ‌توانند برای فرار از مجازات‌ های در نظر گرفته شده پناهندگی را انتخاب نمایند . اما متهمانی که در کشور  خویش به دلیل ارتکاب جرایم سیاسی مورد شکنجه و آزار هستند یا در این خصوص نسبت به آن ها تهدید بالقوه وجود دارد می ‌توانند درخواست مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی را داشته باشند.

طبق تعریف کنوانسیون پناهندگان به کسی که ازکشور خود فرار کردند و نمی توانند برگردند گفته می شود زیرا ترس از رویارویی با مسئولین و ترس موجه از آزار و اذیت براساس مذهب، نژاد، ملیت، عقیده سیاسی یا عضویت در یک گروه اجتماعی خاص دارند . اولین قدم  برای پناهندگی ثبت نام در کمیساریای  عالی سازمان ملل متحد است که اجرای بندهای کنوانسیون وحمایت از پناهندگان بین الملی را مسئول می باشد

مراحل مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی

گرفتن پناهندگی در هر کشوری پروسه و تشریفات خاصی داشته و ایالات متحده‌ی آمریکا از این امر جدا نیست.بعد از مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی وارد خاک آمریکا این کشور پهناور می‌ شوید باید در مدت زمان 1 سال تقاضای خود برای پناهندگی را به مقامات و مراجع صالح تقدیم کنید. لازم به ذکر است که این مدت در شرایط خاصی قابل تمدید می باشد؛ برای مثال چنانچه فرد بتواند تغییر شرایط خود را در 1 سال گذشته برای مقامات مرتبط با امر پناهندگی ثابت کند و نشان دهد که در صورت بازگشت به کشورش مورد اذیت و آزار قرار می ‌گیرد، این مدت تمدید می شود.

مراحل مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی

انواع مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی

براساس آخرین آمار کمیساریای عالی پناهندگان  حدود ۱۵٫۴ ملیون پناهنده  در جهان وجود دارد که اکثر آن ها  از کشور خود فرار کرده اند  و ایالت متحده امریکا بیش از نیمی از این پناهندگان را قبول می کند. مهمترین بخش در درخواست مهاجرت و پناهندگی به آمریکا داشتن یک پرونده ی قوی  و مناسب است و این پرونده باید نشان دهد  که جان و امنیت فرد در کشور خود در خطر است.

  1. پناهندگانی که از طریق نهاد ‌های حقوق بشری چون کمیساریای عالی سازمان ملل متحد برای پناهندگان (UNHCR) به سوی این کشور رفته اند که به آن ها REFUGEE گفته می ‌شود. کمیساریای عالی سازمان ملل متحد برای پناهندگان که پس از جنگ جهانی دوم در سال 1950 میلادی تأسیس شد. وظیفه ی آن این است که از پناهندگان در جهت بازگشت به کشور اصلی خود و یا اخذ پناهندگی کشوری دیگر تلاش کند در این بین حق‌ های اساسی و سلامتی آن ها را تأمین و حامی و پشتیبان آن ها نیز باشد.
  2. اولین اقدام ثبت نام در این کمیسیون است که پناهندگان پس از فرار از کشور خود  به دلیل ترس از آزار و اذیت و شکنجه به دلایل مذهبی و نژادی و … باید انجام ‌دهند. این آژانس که زیرمجوعه‌ی سازمان ملل متحد می باشد،کمک های شایانی در راستای حمایت از پناهندگان کرده و در ساماندهی و پشتیبانی از آن ها بسیار مؤثر و آشکار بوده است.
  3. مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی برای تحصیل ، آن است که افرادی که در کشور اصلی محل اقامت خود به دلایل پیش گفته مورد آزار و اذیت قرار گرفته باشند، با رساندن خود به آمریکا، درخواست پناهندگی می‌ کنند که آن ها را ASYLUM می نامند.( مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی )

پناهندگی از طریق تغییر دین

تغییر دین در ایران کار خطرناکی است و افراد مجبور هستند به کشور های همسایه رفته تا در آنجا اعلام  به تغییر دین کنند اما برای گرفتن  پناهندگی فرد مجبور است که دوباره به ایران  برگردد و بعد از یافتن  مشکل خطر جانی  و نشان دادن اینکه در کشور خود مورد اذیت و آزار  قرار گرفته و مورد باز خواست هستند از کشور فرارکنند. اما تنها داشتن مدرک تغییر مذهب دلیل بر گرفتن پناهندگی نمی شود زیرا شرط اصلی پذیرش پناهنده داشتن خطر جانی می باشد.

در برخی از کشور های پناهنده پذیر  مانند کانادا همزمان با درخواست مهاجرت از آن کشور اجازه کار دارند  ولی در اکثر کشورها به طور قانونی  اجازه کار ندارند. مگر در شرایط خاص سازمان رسیدگی کننده به پرونده پناهندگی  این اجازه را برای شخص پناهنده صادر کند. اکثر پناهندگان پس از شروع درخواست پناهندگی از حقوق حمایت مالی ،سرپناه، پوشاک وخوراک برخوردار می شوند. البته قابل توجه است که افرادی که مرتکب اعمال جنایی شده اند و یا جرائم مربوط  به نقض حقوق بشر داشته اند مشمول حقوق واقع در کنوانسیون پناهندگی نخواهند شد.

میزان مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی

هر ساله تعداد زیادی از اشخاصی که خواستار پناهندگی هستند چه در داخل خاک آمریکا برای آن درخواست داده باشند و یا از خارج این کشور، می‌ توانند به هدف خود برسند. در این مورد نکته‌ی جالب این است که پناهندگان فقط تقریباً یک دهم جمعیتی را که هر سال به ایالات متحده‌ی آمریکا سفر می‌ کنند، را تشکیل می دهند.

تعداد پناهندگان آمریکایی از سال 1990 میلادی به بعد، حدود 2 میلیون نفر است که اکثر آن ها توانسته‌اند برای خود خانه و شغلی به دست آورند. میزان افرادی که می ‌توانند هر سال وارد آمریکا شده و  پناهندگی را کسب کنند طبق پیشنهادی است که رییس جمهور قانونی آمریکا هر سال به کنگره ارائه می دهد و در آن حداکثر تعداد مجاز پذیرش پناهندگان مورد بررسی قرار می ‌گیرد که عموماً نیز کنگره آن را تایید می کند.

میزان مهاجرت به آمریکا از طریق پناهندگی

قبولی درخواست پناهندگی آمریکا

همه‌ی افرادی که در خواست پناهندگی را دارند نمی توانند به پناهندگی آمریکا دست یابند و برای رسیدن به این هدف مشکلات و موانع زیادی در راهشان وجود دارد. برای اشخاصی که داخل خاک آمریکا هستند دو راه برای رسیدن به پناهندگی آمریکا وجود دارد. زمانی که شخص پناهنده به دلایلی مختلفی وارد پروسه‌ی اخراج از خاک آمریکا باشد وی می ‌تواند از قاضی طریق پناهندگی درخواست کند.

ولی اگر در این پروسه قرار نگرفته باشد، می ‌تواند بدون در نظر گرفتن وضعیت قانونی خود در آمریکا، فرم درخواست پناهندگی خویش را به سازمان «خدمات رسانی به مهاجران و شهروندان آمریکا» برساند. اگر پناهجو در وضعیت مجاز مهاجرتی قرار گرفته باشد و سازمان درخواست وی را  قبول نکرد، او را حذف قانونی قرار می دهند که در این حالت پرونده‌ی وی در نزد قاضی مطرح خواهد شد و در مورد امکان قبولی آن شخص برای پناهندگی آمریکا تصمیم خواهد گرفت. درخواست مهاجرت  باید در مدت 1 سال از زمان ورود فرد به آمریکا مطرح شود.

سایر نوشته های مهاجرت :

مهاجرت از طریق کارافرینی به اتریش

مهاجرت به اتریش

بسیاری از افراد برای ادامه زندگی خود کشور های دیگری را بر می گزینند. این امر در تمامی کشور ها مرسوم است. در این بین

مطالعه »
مهاجرت به دومنیکا از طریق کارافرینی

مهاجرت به دومنیکا

امروزه افراد زیادی به دنبال گزینه مهاجرت به دومنیکا هستند. افراد متقاضی برای گرفتن پاسپورت دومنیکا و حق شهروندی، روش های مختلفی مانند مهاجرت از

مطالعه »
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام کارشناس :
آتنا الوند
نام کارشناس :
فرهان مسعودی
نام کارشناس :
رها قلاوند