مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی

عناوین مهم این نوشته

شماره تماس مستقیم :

02191096120

آخرین نوشته های مهاجرت :

تماس با کارشناسان ( تماس - واتساپ ) :

مهاجرت به کانادا

هر ساله تعداد بسیار زیادی از انسان ها، در سراسر جهان قصد مهاجرت به کشور کانادا را دارند. مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی یکی ازانواع روش های مهاجرتی است که افراد بنا به دلایل مختلفی همچون سیاسی، امنیتی و… در داخل خاک کشورشان، فرار کرده و به کشوری دیگر برای ادامه زندگی خود پناه می برند. برای اقامت قانونی در کشوری دیگر مثل کانادا، شرایطی وجود دارد که ما سعی کردیم در این مقاله توضیحاتی درباره این موضوع برای شما شرح دهیم.

کشورکانادا

کانادا دومین کشور پهناور جهان از نظر مجموع مساحت ودر شمال قاره آمریکا واقع شده است. مساحت این کشور 9.98 میلیون کیلومتر مربع و پایتخت سیاسی آن شهر اتاوا، محل مجلس فدرال کشور و خانه فرماندارکل است. این کشور همچنین به عنوان چهارمین کشور پهناورجهان، از نظر مساحت خشکی شناخته شده که از اقیانوس اطلس تا آرام را در بر می گیرد. مرز کشور کانادا با کشور ایالت متحده در قاره آمریکا بزرگترین مرز زمینی در جهان است.

مهاجرت به کانادا

 معمولا انتخاب اول هر فردی برای مهاجرت به کشوری دیگر، کانادا است. در سال های اخیر بخاطر وجود شرایط و فرصت های مناسب برای زندگی ، کار و تحصیل ، شاهد رشد چشمگیری در مهاجرت به کانادا هستیم. کانادا در سال 2018 قصد دارد که مجوز اقامت دائم را برای حدود 300 هزار نفر از مهاجرین این کشور صادر کند.

متقاضیان باید این نکته را در نظر داشته باشند که مهاجرت به هیچ کشوری راحت نبوده و باید تمام شرایط و قوانین را در نظر گرفت. به طور مثال برای مهاجرت به کانادا، احتیاج به شرایط روحی و جسمی عالی ، آشنایی و آگاهی از قوانین و فرهنگ زندگی در کانادا و مدارکی همچون ویزای کانادا، پاسپورت و گذرنامه معتبر است. مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی، یکی از انواع راه ها و روش هایی است که افراد برای مهاجرت و اقامت در این کشور اقدام می کنند. بهتر است که مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی با توجه به دلایل مطرح شده، گزینه و راه حل نهایی افراد باشد.

مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی

مهاجرت، به جابه جایی افراد بین کشورها با هدف کار، تحصیل و زندگی برای مدت زمان زیادی می گویند. دلایل مهاجرت افراد از کشوری به کشور دیگر بسیار متفاوت است و می تواند شامل فقر و تنگدستی، بیماری، مسائل سیاسی، جنگ و فقدان امنیت، بلایای طبیعی و… باشد.

بسیاری از افراد بعد از کسب آگاهی و شناخت کلی از کشور مقصد و اطمینان از انتخاب و تصمیم خود، شرایط و مدارک لازم برای این کار را باید فراهم کنند. برای هر فردی که قصد مهاجرت به کشوری دیگر را دارد، این موضوع یک تصمیم بسیار سخت و مشکل است؛ چرا که در کنارمزایای این تصمیم باید معایب و قوانین در این زمینه را در نظر داشت.

کشورهای آمریکایی و اروپایی مختلفی برای مهاجرت افراد وجود دارد که از کشورهای محبوب ایرانیان در این زمینه می توان به کشور های کانادا، استرالیا، انگلستان، آلمان، اتریش، هلند اشاره کرد.

معایب مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی

به طور کلی پروسه ثبت و تایید درخواست پناهندگی ( همچون درخواست مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی) برای  کشوری دیگر فرایندی بسیار سخت و مشکل است؛ که ممکن است، به احتمال خیلی زیاد به نتیجه نرسیده و کشورهای مقصد با درخواست مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی این افراد موافقت نکنند.

بنابراین اگر افراد صرفا به دلیل علاقه به زندگی در کانادا و عدم شرایط لازم برای پناهندگی، قصد مهاجرت به این کشور را دارند؛ توصیه اکید می شود هرگز روش مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی ، برای مهاجرت خود اتخاذ نکرده و تنها در صورتی که شرایط زندگی در کشورخود بسیار سخت و دشوار باشد، مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی را به عنوان اخرین راه حل برای خود در نظر گیرد.

علت این امر دقت و توجه زیاد ماموران پناهندگی کشورها در بررسی و تدقیق مدارک و شرایط فرد متقاضی است در هنگام مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی است و احتمال فریب آن ها از این راه برای اقامت در کانادا خیلی کم است. همچنین پناهندگان کانادا در سال اول ورود خود به این کشور به لحاظ اشتغال با محدودیت های زیادی روبه رو هستند که این امر مشکلات زیادی را در اقامت آن ها ایجاد می کند.

معایب مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی

انواع مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی

کشور کانادا از جمله کشورهایی است، به افرادی که بخاطر ترس از آزار و اذیت در کشورشان در حال فرار هستند و امیدی به نجات خود ندارند، اسکان مجدد یا پناه می دهد . پناهندگی در کانادا از نظر جامعه بین الملل امری پسندیده و قابل احترام است، به این دلیل که آن ها اقامت بلند  مدت در این کشور را را به عنوان راه حلی بلند مدت در نظر گرفته اند.

 همه ی افرادی که بنا به دلایل سیاسی، امنیتی و مذهبی به کشورهای دیگر پناه می برند،از حق و حقوقی برخوردار هستند که در صورت اطمینان از در معرض خطر قرار گرفتن بخاطر باز گشت به کشورشان ، از بازگشت آنها جلوگیری می شود و کشور پناهنده حداقل امکاناتی را برای زندگی آنها فراهم می کند. در حال حاضر 19.500.000 هزار نفر برای مهاجرت به کشورهای دیگر درخواست پناهندگی دادند که از این تعداد تنها درخواست 100.000 هزار نفر پذیرفته می شود. سهم کشور کانادا در پذیرش درخواست پناهندگی حدود یک دهم از این مقدار است که این کار را به دو طریق زیر انجام می دهد:

افراد پناهنده در کشور کانادا تا زمان موافقت با درخواست مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی در مدت زمان کمتر از 180 روز از تاریخ ارائه درخواست خود، به هیچ عنوان حق کار کردن در خاک این کشور را ندارند. اما اگر وضعیت درخواست آنها از بعد از 180 روز همچنان نامعلوم بود با کسب اجازه از مراجع این کشور می توانند که کار کنند؛ که البته سقف کمک های دولتی در این امر به آنها ، مدت یک سال است . بعد از تمکن مالی فرد و مستقل شدن در اموراتش دیگر واجد کمک های دولتی نبوده و این کمک برای او قطع می شود.

معایب مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی

شرایط لازم برای مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی

همانطور که در مطالب بالا گفته شد، برای مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی ،سیستم پناهندگی کانادا، تنها دو راه برای ثبت درخواست در نظر گرفته است که شامل :

  • درخواست در داخل خاک این کشور، در غالب برنامه رسیدگی به پناهندگان وارد شده به این کشور
  • درخواست پناهندگی در بیرون خاک این کشور، در غالب برنامه های بشر دوستانه و اسکان مجدد برای حفاظت از افراد خارج از کشور کانادا

معمولا کمک های اولیه ای از سوی دولت کانادا و حکومت فدرال، استان کبک و کمک های مالی خصوصی از سوی سازمان ها و یا گروه های مردمی به مدت یک سال تا خودکفایی افرادی که با مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی در این کشور مستقر شده اند، در نظر گرفته شده است .

در واقع این کمک ها به افراد پناهنده ای تعلق می گیرد که از توانایی لازم برای تامین نیازهای اولیه خود برخوردار نیستند. به این منظور به صورت ماهانه دولت کانادا برای حمایت پناهنده های این کشور هزینه ای را برای تامین غذا و سرپناه و عوارض اقامت در یک استان را برای هر فرد در نظر می گیرد. همچنین برنامه ای را نیز برای ارائه خدمات فوری و اساسی در چهار تا شش هفته اول ورود پناهنده ها فراهم کرده است که این خدمات شامل موارد ذکر شده در زیر است:

  • نحوه ورود و پذیرش در بندرها
  • اقامت موقت
  • کمک و راهنمایی در یافتن مکانی برای اقامت موقت افراد پناهنده
  • نیاز سنجی
  • برقراری ارتباط و برگزاری کلاس های انگلیسی و فرانسه

در کنار دولت، حامیان خصوصی در مدت اسپانسری خود و خودکفایی پناهنده ها، با حمایت های مالی و عاطفی خود برای افرادی که با مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی قصد زندگی در این کشور را دارند؛ مسئول هستند. این حمایت های مالی برای مدت یک سال و برای از پناهنده ها واجد الشرایط تا مدت 3 سال باشد.

این برنامه معمولا برای کسانی است که به دلایل مختلف و رنج و سختی های بسیار و غیر قابل تحمل، از خانه فرار کرده و به مدت چند سال مجبور به زندگی در اردوگاه های پناهندگی بوده اند. این افراد به محض ورود به کشور کانادا مورد حمایت قرار گرفته و می توانند زندگی جدیدی را در این کشور آغاز کنند.

کانادا به عنوان عضوی از جامعه بین المللی دارای ارتباطاتی با دفاتر عالی سازمان ملل متحد در زمینه امور پناهندگان است. این سازمان همراه حامیان خود، سعی در شناسایی، تشکیل پرونده و درخواست پناهندگی و کشورهای دیگر و در نهایت اسکان پناهندگان دارد.

کشور کانادا طبق قوانین پناهندگی خود،در پذیرش این افراد بسیار دقت کرده و بعد از بررسی های لازم بخاطر این که به دلیل مسائل امنیتی، جرم و جنایت و سلامتی برای مردم کشور خودش مشکلی به وجود نیاید؛ این افراد را انتخاب می کند.

سایر نوشته های مهاجرت :

مهاجرت به انگلیس

مهاجرت به انگلیس

مهاجرت به نگلیس برای اقامت دائم و یا موقت را می توانید به کارشناسان ما در سایت مذکور بسپارید. روش های مختلفی برای این نوع

مطالعه »

مهاجرت به روسیه

یکی از مباحث جنجال برانگیز دنیا از نظر مبانی و تأثیرهای مختلف آن بر کشورها مهاجرت می باشد. مهاجرت یعنی نقل مکان کردن افراد یک

مطالعه »
کشور نروژ

مهاجرت به نروژ

انسان برای موفقیت در مراحل مختلف زندگی باید جسارت تغییر داشته باشد. برخی برای تغییر در زندگی خود و رسیدن به اهدافشان، کوچ کردن به

مطالعه »
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام کارشناس :
آتنا الوند
نام کارشناس :
فرهان مسعودی
نام کارشناس :
رها قلاوند