مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل

پست – بالا

استرالیا کشوری است که چند سالی است علاوه بر جذب گردشگر به جذب دانشجو می پردازد و از این افراد تعداد زیادی خواهان مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل هستند. مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل شرایط خاص خود را دارد و هر فردی نمی تواند ویزای تحصیلی اخذ نماید ولی فردی که موفق به اخذ ویزای تحصلی و مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل شود می تواند تا هر مقطعی که بخواهد در این کشور تحصیل نماید و البته از امکانات رفاهی و تحصیلی خاصی هم برخوردار شود. مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل شرایط را برای تحصیل در تمامی مقاطع فراهم می کند.

شرایط تحصیل و مهاجرت تحصیلی

امروزه افراد زیادی خواهان ادامه تحصیل در دانشگاه های برتر هستند. یکی از کشورهایی که دانشجویان زیادی را برای دانشگاه های خود از سر تا سر جهان می پذیرد کشور استرالیا است. کشور استرالیا از سطح علمی بالایی برخوردار است و اغلب دانشگاه ها و مراکر علمی آن دارای برترین رتبه های علمی و تجربی در سطح جهان هستند. البته برخی افراد توانسته اند بورسیه تحصیلی کشور استرالیا را بدست بیاورند و به صورت رایگان در آنجا تحصیل نمایند. پس پر رونق ترین راه برای مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل می باشد.

مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل مخصوصا برای افرادی که خواهان تحصیل در زبان انگلیسی هستند بسیار مناسب است. استرالیا کشوری مناسب جهت مهاجرت از طریق تحصیل می باشد. به گونه ای که دانش آموزانی که سال 9 را به پایان می رسانند می توانند خواهان مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل شوند. در این بین استرالیا بسیار دانشگاه های معتبری دارد که فرصت های تحصیلی زیادی را برای افراد خارج از استرالیا فراهم می آورد این بدان معنی است که مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل برای تمام مقاطع از دبیرستان تا دکترا مهیا است.

شرایط تحصیل و مهاجرت تحصیلی

مزایا تحصیل در استرالیا و اخذ ویزای این کشور

1-شماهرگز تنها نخواهید بود: به محض ورود به استرالیا افراد به سرعت احساس غریبگی خود را از دست می دهند. استرالیا پس از انگلستان و آمریکا با حداقل 200،000 دانشجو در طی چند سال اخیر از بهترین دانشگاه های مهمان پذیر جهان بوده است.

2-گزینه های تحصیلی دانشگاه های استرالیا فراوان است: مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل سبب می شود که افراد از بین 43 دانشگاه موجود در استرالیا بتوانند یکی را انتخاب کنند. یک دانشجو می تواند صدها فرصت داشته باشد. اغلب دانشجویان در استرالیا دانشگاه های بزرگ را انتخاب می کنند.

3- بورسیه تحصیلی فراوان برای دانشجویان خارجی: مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل در استرالیا یکی از مزایایش ارائه بورسیه تحصیلی به اکثر دانشجویان است. این بورسیه هم شامل حال دانشجویانی می شود که بوکی استرالیا هستند و هم دانشجویان خارجی که وارد استرالیا می شوند.

4- با ویزای تحصیلی اجاره کاز هم خواهید داشت: اغلب افرادی که خواهان مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل هستند با استفاده از ویزایی که برای تحصیل اخذ می نمایند می توانند در استرالیا کار هم انجام دهند و این امر کمک شایانی به پرداخت هزینه های تحصیلی می شود.

شرایط سنی مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیلی

برای مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل در هر مقطعی سن دانشجویان متفاوت است. مسلما در مقطع کاردانی سن دانشجویان پایین است شرایط سنی برای هر مقطع به شرح زیر می باشد.

1- برای دوره کاردانی بین 18 تا 21 سال تمام.

2- برای دوره کارشناسی بین 18 تا 24 سال تمام.

3- برای دوره کارشناسی ارشد بین 28تا 33 سال تمام.

4- برای دوره دکترا بین 38 تا 45 سال تمام.

همان طور که ملاحظه شد کمترین سن 18 و بیشترین سن 45 سال می باشد که البته در هر دوره ای اگر سن شما از حداقل سن باشد، مشکلی ندارد و مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل به افراد واجد شرایط تعلق می گیرد. البته شرایط سنی گفته شده مربوط به ورود به دانشگاه می باشد در حالی که افراد با اتمام سال نهم می توانند خواهان مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل به استرالیا باشند.

شرایط سنی مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیلی

مهاجرت به استرالیا از طریق مدارک مختلف

مهاجرت به استرالیا از طریق مدرک دیپلم

کشور استرالیا کشوری است مهاجر پذیر و یکی از روش های مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل است. اما در حال حاظر شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل دشوار تر شده است. یک از شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق مدرک دیپلم این است که شخص متقاضی حداقل 10 تا 12 سال سابقه کار در حیطه رشته و کار خود داشته باشد. البته اگر فرد در زمینه کامپیوتر تخصص داشته باشد مهاجرتش بسیار راحت صورت می گیرد چرا که استرالیا به دنبال نیروی کار کامپیوتر می باشد و البته این شرط پس از شرایط سنی است که متقاضی نباید سنش زیاد باشد در اصل سن و سابقه کار باید در تعادل با یکدیگر باشد.

مهاجرت به استرالیا از طریق مقطع کاردانی

یکی از مقاطع تحصیل در استرالیا فوق دیپلم است که منجر به مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل می شود. دوره های فوق دیپلم اصولا توسط کالج ها تامین می شود هرچند برخی از دانشگاه ها دوره فوق دیپلم را برگزار می کنند. این دوره 2 سال طول می کشد و شهریه آن بین 14000 تا 26000 دلار در سال است.

مهاجرت به استرالیا از طریق مقطع لیسانس

یکی از روش های مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل  در مقطع کارشناسی یا همان لیسانس است. بسیاری از دانشگاه های استرالیا در مقطع لیسانس دانشچو می پذیرد که سبب مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل می گردد. بیشترین رشته های محبوب رشته های پزشکی و مهندسی هستند. دوره لیسانس در استرالیا 3 سال است که  دانشجویان می توانند نهایتا آن را 4 ساله به اتمام برسانند که سال چهارم جهت تحقیق بر روی پایان نامه می باشد. شهریه دانشگاه های استرالیا در مقطع لیسانس به مراتب پایین تر از سایر مقاطع تحصیلی می باشد اما دریافت بورسیه تحصیلی در این مقطع پایین تر می باشد و البته خوابگاه دانشجویی برای دوره لیسانس به خاطر جوان تر بودن افراد تعدادش بیشتر است.

مهاجرت به استرالیا از طریق مقطع فوق لیسانس

مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل در مقطع فوق لیسانس به دو دسته تحصیلی و تحقیقاتی تقسیم بندی می شود در واقع مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد بعد از کارشناسی بیشترین متقاضی را دارد. این دوره بین 1 تا 3 سال زمان می برد. دوره های تحقیقاتی در دوره تحصیلی و دوره کارشناسی ارشد 2 گانه می باشد که چون متقاضی کارشناسی ارشد 2 گانه با به اتمام رساندن این مقطع تحصیلی در مدت زمان 2 سال 2 مدرک کارشناسی ارشد دریافت می کنند که در آینده کاری و رزومه تحصلی اش نقش بسیار زیادی دارد. در دوره کارشناسی ارشد مانند دوره کارشناسی کلاس آموزشی برگزار می شود، با این تفاوت که در انتهای دوره نیازی به ارائه پایان نامه به مراتب مهم تر و الزامی تر است.

مهاجرت به استرالیا از طریق مقطع دکترا

بهترین مقطع برای مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل دکترا می باشد. تحصیل در مقطع دکترا در کشور استرالیا برابر با برخورداری از کیفیت و امکانات عالی تحقیقاتی است. مدرک دکترای کشور استرالیا به فردی اعطاء می شود که یک رساله تحقیقاتی در رشته خود انجام داده باشد. لازم است بدانید که مدرک دوره دکترا به عنوان یک رشته تخصصی دیده می شود و داشتن یک پیشنهاد تحقیقاتی خوب و جالب برای اخذ پذیرش در این مقطع بسیار ضرروری می باشد و هر دانشجو باید یک پیشنهاد تحقیقاتی مناسب برای ارائه به دانشگاه در اختیار داشته باشد. نکته مهم در مورد تحصیل در استرالیا و مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل، این است که در مقطع دکترا نسبت به سایر مقاطع بیشترین بورسیه را دارد.

اخذ مدرک دکترا در استرالیا نیازمند ارائه پایان نامه می باشد. در واقع دانشجو باید بتواند استاد خود را متقاعد نماید که تمامی مفاهیم تخصصی رشته خود را آموخته است. دوره دکترا به طور کامل 3 سال زمان می برد. در مقطع دکترا در دانشگاه های استرالیا باید حداقل 15 و داشتن مدرک کارشناسی ارشد الزامی می باشد. به طور کلی پیشنهاد تحققاتی در مقطع کارشناسی و دکترا با یکدیگر بسیار متفاوت است و این تفاوت در اصل در نگارش و شیوه نوشتاری نمی باشد بلکه در مقطع دکترا پیشنهاد تحقیقاتی باید در جهت ارائه مفاهیم نو و خدمتی به علم تحقیقی باشد.

مهاجرت به استرالیا از طریق مدارک مختلف

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تحصیلی استرالیا

برای آشنایی با شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل یک سری مدارکی لازم است، مدارک لازم جهت اخذ ویزا تحصیلی استرالیا که عبارت است:

1-پاسپورت و یا ترجمه رسمی شناسنامه

2- ترجمه رسمی و اصل مدارک تحصیلی و ریز نمرات بسته به مقطع تحصیلی

3- نامه سوابق شغلی ویا رزومه تحصیلی

4- متقاضیان دوره ارشد و دکترا باید پیشنهاد تحقیقاتی داشته باشند.

شرایط اخذ ویزای تحصیلی استرالیا

برای آشنایی با شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل یک سری مدارک جهت اخذ ویزای تحصیلی مورد نیاز است مانند:

1-تهیه فیش سفارت

2- اصل و کپی پاسپورت

3- اصل و ترجمه شناسنامه

4- اصل مدرک آیلتس

5- نامه پذیرش تحصیلی

6- گواهی الکترونیکی ثبت نام

7- ترجمه ریز نمرات و دانشنامه

8- عکس پاسپورتی 4 عدد

9-گواهی سابق کاری

10-ترجمه کارت پایان خدمت برای پسران

11- ترجمه سند ازدواج برای متاهلان

12- تکمیل فرم های مربوطه

هزینه های زندگی دانشجویی در استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل هزینه های خودش را هم خواهد داشت. البته اغلب دانشگاه های این کشور به دانشجویان بورسیه می دهند که این بورسیه سبب می شود تا حدی نسبت به هزینه خیال دانشجو راحت باشد و البته دانشجویان می توانند با ویزای گرفته کار کنند و نیازهای مالی خود را رفع نمایند.

قوانین کار برای دانشجویان و محصلان در استرالیا

قوانین کار برای دانشجویان و محصلان در استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل مخارج خود را دارد که در اکثر مواقع به دانشجویان وام تعلق می گیرد و یا بورسیه می شوند با این حال در استرالیا دانشجویان اجازه کار در زمان تحصیلشان را دارند، که این کار هم باعث می شود فرد تا حدی هزینه های زندگیش را تامین کند و هم تجربه مفیدی برای آینده و بدست آوردن کار باشد.

متقاضانی مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل که خواهان داشتن کار در حین تحصیل هستند باید بدانند که داشتن کار خود مستلزم شرایط و قوانینی است. مثلا دانشجویان پس از ورود به استرالیا و انجام کارهای ثبت نام در دانشگاه، می توانند دنبال کار نیمه وقت باشند و تا قبل از شروع ترم اجازه کار کردن را ندارند، نکته دیگر این است که دانشجویانی که کلاس های حضوری دارند تنها می توانند 40 ساعت در 2 هفته کار کنند که البته اگر واحد کارآموزی داشته باشند جزء آن 40 ساعت محسوب نمی شود و اگر ترم آن ها غیر حضوری باشد می توانند تا هر ساعتی که می خواهند کار کنند.

آشنایی با دانشگاه های برتر استرالیا

افرادی که قصد مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل دارند لازم است با برخی از دانشگاه های استرالیا آشنا شوند. دانشگاه های برتر استرالیا عبارت است از: دانشگاه ملبورن، دانشگاه وایکاتو،دانشگاه ولونگونگ، دانشگاه مک کوئر، داننشگاه اوتاگو و دانشگاه ملی استرالیا می باشد. هر یک از این دانشگاه ها دانشجویان زیادی در رشته های مختلف جذب می کند و حتی پس از اتمام دوره مورد نظر آنان را برای دوره بعدی آماده می کند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.