به طور کلی وقتی قصد مهاجرت داشته باشید قطعا باید مشخص کنید چه هدفی دارید و برای چه کشوری مشخص را انتخاب کنید. به طور کلی مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری از دسته گزینه های بسیار مهم و ضروری محسوب می شود امروز قصد داریم قوانین جدید در خصوص رفتن را مورد بررسی قرار دهیم و همینطور اصول این مهاجرتی را از چندین حیث مورد بررسی قرار دهیم.
مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری
به طور کلی بر اساس آمارهای مشخص شده این طور به نظر می رسد که مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری از سریع ترین و مناسب ترین روش های پیش روی افراد است و در کمترین زمان ممکن سبب می شود تا بتوانید اخذ اقامت دائم استرالیا کسب کنید.
در نظر داشته باشید که قطعا دانستن مبلغ مورد نیزا برای رفتن به استرالیا از طریق سرمایه گذاری و همینطور شرایط مختلف این مهاجرت می تواند در تصیمیم گیری شما تاثیر گذار باشد.
استرالیا از دسته کشورهایی است که از نظر جغرافیایی و همینطور اقتصاد در وضعیت بسیار مناسبی قرار دارد. زیرساخت های پایدار و قوی و همینطور موقعیت کاری در این کشور سبب شده است تا افراد مختلفی علاقمند به سفر به استرالیا باشند. در این کشور ریسک سرمایه گذاری بسیار کم است و این موضوع خود دلیلی بر مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری خواهد بود. رفتن به استرالیا از طریق سرمایه گذاری دشوار نیست.
انواع مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری
به طور کلی پروشه مالیات بستگی به نوع بیزنس پلن دارد و مبلغ قید شده متغیر است. بیزنس ها باید در هر سه ماه با اداره های دولیت به طور کامل تسویه داشته باشند. دقت کنید که ادارات مالیاتی در این کشور در خصوص میزان درآمد و هزینه ها بسیار دقیق هستند. به طور کلی شرکت های بین المللی در استرالیا باید بتوانند در وضعیت عادی 30 درصد از سود خود را به عنوان مالیات در نظر بگیرند.
مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری به صورت کارآفرینی
یکی از روش هایی که می تواند رفتن به استرالیا از طریق سرمایه گذاری را میسر سازد استفاده از ویزای کارآفرینی است. این ویزا به صورت 4 ساله عرضه می شود و در صورتی که فرد بتواند تمامی اصول و قوانین را رعایت کند در نهایت می تواند مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری به صورت دائم داشته باشد.
از نام این ویزا مشخص است که قرار است کاری در میان باشد و فرد و یا افرادی نیز به شغل برسند. در این روش در ابتدا باید فرد متقاضی بتواند تاییدیه از یکی از استان های استرالیا دریافت کند. و البته باید این تاییدیه در استرالیا اخذ شود به این معنی که فرد در ایران نمی تواند برای اخذ تاییدیه کارآفرینی در استرالیا اقدام کند. پس از تاییدیه به او ویزای 4 ساله کارآفرینی داده می شود و فرد باید در این زمان تعیین شده تمامی تعهدات در این مسیر را به درستی فراهم سازد. در صورتی که او نتواند به تعهداتش عمل خود تمدید ویزای او به 2 سال کاهش می یاید.
شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری به صورت کارآفرینی
در این شرایط متقاضی می تواند همسر و فرزندان خود را نیز به استرالیا ببرد. سن فرد متقاضی نباید از 55 سال بیشتر باشد البته یک سری از ایالت های استرالیا به صورت محدود سن بالای 55 سال را نیز می پذیرد.
مورد بعدی در خصوص اخذ اسپانسر شیپ است فرد باید برای دریافت این گواهی از امتیاز مناسبی برخوردار باشد و به نوعی باید حداقل امتیاز در این زمینه را داشته باشد. حداقل امتیاز در این مسیر 65 است. در نظر داشته باشید که برای دریافت ویزای سرمایه گذاری یک سری موارد باید بررسی شود.
به طور کای سن، سابقه مدیریت اجرایی فرد، سرمایه شخص درخواست کننده و همینطور میزان وضعیت مالی او بسیار مهم است و باید مورد بررسی قرار بگیرد. برای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری و دریافت ویزای کارآ،رینی باید فرد متقاضی گردش حساب خود را ارائه دهد. در واقع او باید در حساب خود حداقل 500 هزار دلار داشته باشد. این سرمایه می تواند منقول و یا غیر منقول باشد.
مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری معمولی
روش دیگر برای رفتن به استرالیا از طریق سرمایه گذاری معمولی است. در این روش فرد نیاز به گردش مالی ندارد و باید حداقل 2 میلیون دلار سرمایه داشته باشد و البته سابقه مدیریتی وی بسیار بالا باشد. در واقع باید ده درصد از یک بیزنس در سال اخیر به نام او باشد. او باید سرمایه خود را با میزان یک و نیم میلیون دلار در یکی از استان های استرالیا داشته باشد.
این نوع مهاجرتی به استرالیا از طریق سرمایه گذاری می تواند در وضعیت گسترده تر نیز دنبال شود به این معنی که فرد سرمایه گذار دارای هزینه 5 میلیون دلاری باشد اما نیاز به گردش حساب نبوده و می تواند طبق تعهدی مشخص به مدت 4 سال در این شرایط مهاجرت به استرالیا داشته باشد.
به این روش مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری بالا گفته می شود و این گزینه نیز طبق امتیاز بندی دنبال می شود. در نظر داشته باشید که در این نوع ویزا مدرک زبان نیاز نیست و می تواند در قبال این مدرک هزینه آن را پرداخت کند. در واقع این هزینه سبب می شود تا فرد پس از ورود به استرالیا از کلاس های رایگان استفاده کند.
مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری با خرید ملک
به طور کلی رفتن به استرالیا از طریق سرمایه گذاری با خرید ملک در سیدنی و یا ملبورن به هر حال شدنی است اما قطعا هزینه ها و همینطور شرایط خرید ملک در این مسیر در هر استان و شهر بسیار متفاوت است.
به طور مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری با خرید ملک به دلیل گران بوده هزینه ملک و یا خانه به صورت دیگری دنبال می شود در واقع فرد می توانید با اجاره خانه اغاز کند. در این روش شما می توانید سوییت، خانه شهری ، آپارتمان و یا داپلکس اجاره کنید. برای اینکه بتوانید در این کشور خرید ملک داشته باشید در ابتدا باید بررسی کنید که آیا بودجه کافی خرید ملک دارید یا خیر.
سپس باید پس اندازهای مورد نیاز برای امرار معاش را در نظر بگیرید. زندگی در استرالیا بسیار هزینه بر است و این کشور به دلیل توریستی بودن در خرید ملک نیز با هزینه های بالایی همراه است. در نظر داشته باشید که سیدنی و یا ملبورن از دسته شهرهای بسیار پرهزینه در استرالیا محسوب می شود به این ترتیب برای خرید ملک در این شهرها باید یک سری قوانین رعایت شود.
قوانین مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری با خرید ملک
در صورتی که بخواهید در سیدنی و یا ملبورن خانه ای خریداری کنید و مقیم این کشور نباشید و یا به نوعی از تبعه استرالیا نباشید باید در ابتدا و قبل از خرید ملک از سوی هیئت مدیره سرمایه گذاری خراجی استرالیا نامه ای دریافت کنید.
پس از دریافت این نامه به طور طبیعی 40 روز زمان نیاز است تا درخواست شما از سوی هیئت مدیره مورد بررسی قرار بگیرد. افرادی که قصد خرید و فروش ملک دارند باید در این مسیر از وکیل استفاده کنند. فراموش نکنید که برای فروش ملک نیز نیاز به نامه از هیئت مدیره سرمایه گذاری است.
از سمت دیگر رفتن به استرالیا از طریق سرمایه گذاری با خرید ملک شامل یک سری مالیات ها می شود که بهتر است قبل از خرید خود گزینه مناسب را به درستی انتخاب کنید. وضعیت مالیات در استرالیا به این صورت است که 5درصد از ارزش کل خانه به عنوان مالیات در نظر گرفته می شود. هزینه خرید ملک در استرالیا با توجه به نوع ملک، مکان و همینطور سایر شرایط بسیار متفاوت است.
مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری با ویزای ساب کلاس 132
یکی از ویزاهای سرمایه گذاری به استرالیا ویزای ساب کلاس 132 نام دارد، این ویزا مختص مدیران و همینطور صاحبان شرکت های بسیار بزرگ است. این ویزای برای سرمایه گذاری های بسیار کلان محسوب می شود. افرادی که به سراغ این نوع ویزا می روند باید بتوانند یک سری تعهدات ارائه دهند. یکی از گزینه های بسیار مثبت در این ویزا این است که فرد متقاضی می تواند همسر و فرزند خود را در همانی ابتدای مسیر با خود همراه کند و برای آنها نیز اقامت دائم بگیرد. مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری با ویزای ساب کلاس 132 قطعا شما را به اقامت دائم خواهند رساند.
در این نوع ویزا فرد باید کمتر از 55 سال سن داشته باشد . او باید سرمایه 40000 دلاری استرالیا را دارا باشد. فرد باید در خصوص میزان اموال خود ثابت کند که از وضعیت مالی استانداردی برخوردار است و می تواند به سادگی اموال خود را به استرالیا انتقال دهد. او باید اثبات کند که گردش مالی در حدود 3 میلیون دلار دارد. او باید بتواند حداقل 51 درصدر از بیزنس را برای خود فراهم سازد.
مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری با ویزای ساب کلاس 188
نوع دیگری از رفتن به استرالیا از طریق سرمایه گذاری با ویزای ساب کلاس 188 صورت می گیرد. این ویزا نیز دارای یک سری شرایط مخصوص به خود است که بهتر است به طور دقیق بررسی شود. برای این نوع ویزا نیز سن فرد باید کمتر از 55 سال باشد. سرمایه فرد متقاضی باید حداقل 800000 دلار استرالیا باشد و او باشد بتواند این سرمایه را منتقل کند.
فرد متقاضی باشد باید هزینه ای در حدود 500000 دلار استرالیا به صورت گردش مالی داشته باشد. او باید طبق یک سری مدارک ثابت کند که توانایی مدیریت یک تجارت متوسط در استرالیا را دارد. در رفتن به استرالیا از طریق سرمایه گذاری با ویزای ساب کلاس 188 امتیاز بندی بسیار مهم است. به طوری که سن دارای 30 امتیاز ، سابقه کار 15 امتیاز، مدرک زبان 10 امتیاز، تمکن مالی 35 امتیاز و و همطنرو نامه گردش مالی او نیز 35 امتیاز را شامل می شود.
ویزای ساب کلاس 188 به این صورت است که شرایط فرد در ابتدا از سوی دولت استرالیا بررسی می شود، پس از جذب اسپانسر از سوی یکی از ایالت های این کشور به او امکان رفتن به استرالیا از طریق سرمایه گذاری داده می شود و فرد می تواند طبق زمان تعیین شده در استرالیا اقامت داشته باشد.
مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری با ثبت شرکت
رفتن به استرالیا از طریق سرمایه گذاری با ثبت شرکت از دسته انتخاب های بسیار حساس است که قطعا قبل از هرگونه سرمایه گذاری بهتر است که اطلاعات خود در این زمینه را تکمیل کنید. در نظر داشته باشید که به طور کلی ثبت شرکت در استرالیا نیاز به رعایت حقوق بین الملل خصوصی دارد.
در این مسیر فرد متقاضی در ابتدا باید شرح حالی از طرح تجاری خود باید به سفارت ارائه دهد، بهرحال باید به طور نیمه شفاف مشخص شود که شرکت قرار است در چه مسیری فعالیت کند. بیزنس پلن باید طبق نیاز بازار و اقتصاد استرالیا تعیین شود و قطعا در این مسیر ایده های سلیقه ای جایگاه خوبی ندارد.
قدم بعدی در خصوص انتخاب نام شرکت است و باید نام شرکت باید در اتاق بازرگانی استرالیا به ثبت برسد. در واقع فرد باید بتواند نمامی شرایط در این زمینه را به درستی رعایت کند. در اتاق بازرگانی به طور کلی ایده هایی که با تقاضای مردم همخوانی دارد و سودآور است تایید می شود.
در ابتدا باید طرح شرکت و همینطور مزایا و میزان سوددهی و از طرفی مشکلات احتمالی مورد بررسی قرار بگیرد. مدیریت شرکت باید به یک فرد سپرده شود و قطعا صلاحین مدیر به دقت بررسی می شود. مدیر شرکت مسئول انجام یک سری تعهدات است بنابراین او باید از تمکن مالی کافی برخوردار باشد. فرم های مشخص شده برای به درستی تکمیل شود و قطعا در بخش مخصوص فرم باید شرکت به طور کامل معرفی شود.
باید موقعیت فیزیکی و آدرس مکان شرکت به درستی مشخص شود. فرد متقاضی که صبت شرکت را انجام داده است با مدارکی برای معرفی کامل اعضای خانواده خود ارائه دهد و همینطور مدارک هویتی نیز باید به درستی بررسی شود. به طور کلی مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری با ثبت شرکت ممکن است که بیشتر از یک سال زمان ببرد. در نظر داشته باشید که طبق قانون باید بتوانید دو نفر را استخدام دائم کنید. باید بیمه و مالیات افراد نیز به صورت سالانه پرداخت شود. گردش حساب فرد باید در سال اول 300 هطار دلار استرالیا برآورد می شود.
چه افرادی نمی توانند ثبت شرکت داشته باشند؟
به طور کلی امکان ثبت شرکت در استرالیا برای تمامی افراد واجد شرایط آزاد است. اما یک سری افراد در این دسته جای نمی گیرند. افرادی که در ایران تجارتشان در وضعیت ورشکستگی قرار دارد و یا از قبل ورشکستی آن ها به مرحله تایید رسیده است نمی توانند در استرالیا شرکت ثبت کنند.
افرادی که در ایران دارای جرم های کیفری هستند و جرم آنها به شکلی است که صلاحیت مدیریت را از بین می برد در دایره گروه ثبت شرکت در استرالیا قرار نمی گیرند. در صورتی که طرح فعالیت افراد در اتاق بازرگانی رد شود و یا مورد تایید قطعی قرار نگیرد و از طرفی فرد دارای نوع ویژه از جرایم در کشور مبدا خود باشد نیز نمی توانند ثبت شرکت در استرالیا داشته باشند.