مهاجرت به ارمنستان

عناوین مهم این نوشته

شماره تماس مستقیم :

02191096120

آخرین نوشته های مهاجرت :

تماس با کارشناسان ( تماس - واتساپ ) :

مهاجرت به ارمنستان

مهاجرت به ارمنستان یکی از آسان ترین و مناسب ترین راه ها برای مهاجرت به اروپا است. با توجه به شرایط اقتصادی نسبتاً مناسب در ارمنستان و آسان تر بودن مهاجرت به ارمنستان، افراد زیادی علاقه مند به مهاجرت هستند. ارمنستان از لحاظ آب و هوایی نیز دارای شرایط مناسبی است که همین موضوع علاقه مندان را بیشتر و بیشتر می کند. برای آشنایی با راه های مهاجرت به ارمنستان و آشنایی با نحوه رفتن در این مقاله همراه ما باشید.

کشور ارمنستان

ارمنستان یکی از کشورهایی است که با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی مستقل شد و به فعالیت خود ادامه داد. پایتخت ارمنستان ایروان است و این کشور از لحاظ آب و هوایی کشوری عالی است و همین موضوع مهاجران و گردشگران زیادی را به سمت این کشور جذب می کند. ارمنستان از مرزهای خود با کشورهای ترکیه، گرجستان، ایران و جمهوری آرتساخ همسایه است.

نکته جالب دیگر در مورد کشور ارمنستان این است که این کشور مردمان مهمان نوازی دارد و معمولاً با افراد خارجی در این کشور خیلی خوب رفتار می شود. در این کشور امنیت بسیار بالاست و از آنجایی که هزینه ها نیز نسبتاً پایین است، کشور مناسبی برای زندگی به شمار می آید.

با توجه به اینکه ارمنستان در شمال منطقه معتدل قرار گرفته است، دارای آب و هوای خشک می باشد. میزان بارندگی در این کشور پایین است که همین موضوع در گرم و خشک بودن آب و هوای این کشور مؤثر است. تابستان های ارمنستان معمولاً بسیار آفتابی و گرم است، البته به جز ارتفاعات که دارای هوای نسبتاً خنک تری هستند. در زمستان ها نیز هوای این کشور خیلی سرد نیست و هرچند وقت یک بار بارش برف زمین را یکپارچه سفید می کند. دمای هوا در زمستان ها بین منفی 5 و مثبت 5 درجه سانتی گراد است که هوای چندان سردی به شمار نمی آید.

مهاجرت به ارمنستان

مهاجرت به ارمنستان

اگر بخواهیم یکی از آسان ترین راه های رفتن به اروپا را به شما معرفی کنیم، مطمئناً مهاجرت است. برخلاف اکثر کشورهای اروپایی مهاجرت به ارمنستان و گرفتن تابعیت ارمنستان کار زیاد سختی نیست. برای این کار شما نیازی به ثبت شرکت، سرمایه گذاری بزرگ، اثبات درآمد یا کار هایی از این قبیل ندارید و به راحتی می توانید به این کشور مهاجرت کنید.

همچنین شرایط کار در ارمنستان با سایر کشورهای اروپایی متفاوت است و کارفرمایان این کشور برای انتخاب کارمند فرقی بین افراد محلی و خارجی ها قائل نیستند. به همین دلیل با مهاجرت به ارمنستان به راحتی می توان در این کشور کار پیدا کرد.

راه های مهاجرت به ارمنستان

سهولت کارهای مهاجرت به ارمنستان و نزدیک بودن ارمنستان به کشور ما جزو دلایلی است که باعث علاقه مندی افراد زیادی به مهاجرت به این کشور می شود. برای مهاجرت راه های متفاوتی وجود دارد که ما به معرفی این راه ها می پردازیم:

  • ثبت شرکت و خرید ملک در کشور ارمنستان
  • ادامه ی تحصیل در کشور ارمنستان و درخواست اقامت دائم این کشور پس از تحصیل
  • دریافت دعوتنامه کاری از سوی کارفرمای حاضر در ارمنستان

این سه مورد مهم ترین راه های مهاجرت به ارمنستان هستند که در ادامه به توضیح هر یک از آن ها می پردازیم.

مهاجرت به ارمنستان از طریق ثبت شرکت

یکی از راه های مهاجرت به ارمنستان ثبت شرکت در این کشور است. به طور کلی برای ثبت شرکت در ارمنستان می توانید از دو طریق اقدام کنید. راه اول این است که مدیرعامل و سایر اعضای شرکت به این کشور سفر کنند و به صورت حضوری نسبت به ثبت شرکت اقدام کنند و راه دوم این است که هیچ یک از اعضای شرکت در ارمنستان حضور نمی یابد و تمام مراحل ثبت شرکت توسط وکالتی که در ارمنستان تنظیم شده انجام می شود.

البته ثبت شرکت نیز خود دو نوع است. نوع اول ثبت شرکت، شرکت با مسئولیت محدود و نوع دوم آن شرکت تضامنی است. هدف از ثبت شرکت در ارمنستان می تواند گرفتن اقامت این کشور یا راه اندازی کسب و کار و دریافت مجوز کار باشد.

مدارک لازم برای ثبت شرکت در ارمنستان

برای ثبت شرکت جهت مهاجرت به ارمنستان به مدارک زیر نیاز است:

  • اعلام موضوع فعالیت شرکت مربوطه
  • اعلام حداقل سه نام برای نام شرکت
  • اسکن پاسپورت اعضای شرکت
  • معرفی مشخصات آدرس و تماس اعضای شرکت در ایران و ایمیل اعضای شرکت
  •  معرفی اعضای شرکت و میزان سهام آن ها (ثبت شرکت به نام یک نفر نیز مقدور است و شخص صاحب سهام 100 درصدی شرکت خواهد بود)

مهاجرت به ارمنستان از طریق تحصیل

تحصیل، یکی دیگر از راه های مهاجرت به شمار می رود و فرد می تواند با ادامه ی تحصیل در این کشور و داشتن شرایط لازم به این طریق به ارمنستان مهاجرت کند. مهاجرت به ارمنستان از طریق تحصیل به این صورت است که فرد با توجه به اینکه در حال تحصیل اقامت موقت این کشور را دارد، نیازی نیست پس از اتمام تحصیل سریعاً از کشور خارج شود و می تواند درخواست اقامت دائم این کشور را بدهد.

در واقع دانشجو پس از اتمام تحصیلات خود در این کشور ابتدا درخواست اقامت موقت می کند. پس از باید برای گرفتن اقامت دائم ارمنستان دلیل خوبی بیاورد و اثبات کند که دلیل خوبی برای ماندن در این کشور دارد. اقامت موقت به دانشجویانی که تحصیل خود را اتمام کرده اند برای یک سال داده می شود که برای یک سال دیگر نیز قابل تمدید است. در این مدت شخص می تواند با راه های مختلفی اثبات کند که دلیل خوبی برای ماندن در این کشور دارد و از این طریق اقامت دائم ارمنستان را بگیرد.

مهاجرت به ارمنستان از طریق تحصیل

اقامت دائم برای دانشجویانی که تحصیل خود را در این کشور تمام کرده اند برای 5 سال صادر می شود که برای 5 سال دیگر نیز قابل تمدید است. پس از آن شخص درخواست پاسپورت ارمنستان را می کند که شرایط زیر را دارد:

  • برای حداقل سه سال اقامت دائم این کشور را داشته باشد.
  • با زبان ارمنی آشنایی خوبی داشته باشد.
  • با قانون اساسی ارمنستان آشنایی لازم را داشته باشد.
  • با جامعه ارمنی آشنایی داشته باشد.

در نهایت و پس از گرفتن پاسپورت ارمنی، شخص می تواند خانواده خود را به این کشور بیاورد و برای آن ها نیز اقامت دائم ارمنستان را بگیرد. هزینه ی تحصیل در ارمنستان رایگان نیست و شما باید برای تحصیل در دانشگاه های معتبر این کشور هزینه بپردازید. به عنوان مثال برای تحصیل در دانشگاه دولتی ایروان که معتبرترین دانشگاه این کشور است و دانشکده های زیادی نیز دارد، باید چیزی حدود 1900 دلار به صورت سالیانه پرداخت کنید. هزینه ی تحصیل در سایر دانشگاه های ارمنستان نیز چیزی در همین حدود است.

هزینه ی زندگی دانشجویی در این کشور نیز بستگی به انتخاب محل زندگی و مواردی از این قبیل دارد. برای زندگی در خوابگاه های دانشجویی باید حدود 90 دلار به صورت ماهیانه بپردازید. البته می توانید به صورت گروهی آپارتمانی را اجاره کنید که همان‌طور که گفتیم هزینه ای بین 300 تا 700 دلار دارد. هزینه ی خورد و خوراک نیز چیزی بین 150 تا 200 دلار است.

مهاجرت به ارمنستان از طریق کار

مهاجرت از طریق کار یکی دیگر از راه های مهاجرت به ارمنستان می باشد. شما برای مهاجرت می توانید از طریق دریافت ویزای کار و کار کردن در این کشور اقدام کنید. طریقه دریافت ویزای کار نیز به این گونه است که یک کارفرما که در ارمنستان مشغول کار است یک دعوتنامه کاری برای شخصی که خارج از ارمنستان است می فرستد و این شخص با بردن این دعوتنامه به سفارت ارمنستان و ارائه مدارک لازم می تواند وارد ارمنستان شود.

مهاجرت به ارمنستان از طریق کسب و کار یک روش سریع برای گرفتن اقامت این کشور است و دولت این کشور سهمیه یا محدودیت خاصی برای متقاضیان خارجی کسب و کار در این کشور در نظر نگرفته است. البته کارفرماهای ارمنستانی بیشتر ترجیح می دهند که از نیروی کار ارمنی استفاده کنند و علاقه چندانی به استفاده از نیروی کار خارجی ندارند.

کسانی که خواستار مهاجرت به ارمنستان از طریق کار هستند باید به این نکته توجه داشته باشند که شرایط کار در کشور ارمنستان خیلی عالی نیست و به راحتی نمی توان در این کشور کار پیدا کرد. البته در حال حاضر اقتصاد کشور ارمنستان تا حد زیادی به سرمایه گذاری های خارجی وابسته است. ارمنستان در شرایط کنونی سرعت پیشرفت خوبی در موارد مختلف دارد و رفته رفته اوضاع اشتغال در این کشور مناسب تر نیز می شود.

البته برای کار در این کشور نیازی نیست حتماً یک کارفرما شما را استخدام کند و شما می توانید با کمی هزینه کسب و کار خود را راه بیاندازید و از این طریق به درآمد خوبی برسید.

هزینه های زندگی در ارمنستان

قبل از مهاجرت به ارمنستان شما باید با هزینه های زندگی در این کشور آشنا شوید تا بتوانید برنامه ریزی مناسبی برای مهاجرت به ارمنستان داشته باشید هزینه های زندگی در ارمنستان نیز مانند سایر کشورها به این موضوع بستگی دارد که شما در چه جایی اقامت داشته باشید، برای خورد و خوراک به رستوران بروید یا خودتان آشپزی کنید و مواردی از این قبیل. البته به طور کلی هزینه ی زندگی در ارمنستان بالا نیست و با داشتن شغل خوب و درآمد مناسب به راحتی می توان هزینه های زندگی در این کشور را تأمین کرده و زندگی خوبی برای خود تدارک دید.

هزینه ی اجاره ی یک آپارتمان برای زندگی چیزی بین 300 تا 700 دلار است و هزینه ی خورد خوراک نیز در رستوران 6 دلار برای هر وعده ی غذایی و در منزل 3 دلار برای هر وعده است که هزینه ی چندان بالایی نیست.

مهاجرت به ارمنستان از طریق کار

مزایای مهاجرت به ارمنستان

مهاجرت به ارمنستان مزایای زیادی دارد که ما به برخی از آن ها در این قسمت اشاره می کنیم:

  • ارمنستان از لحاظ امنیت کشور فوق العاده ای است، به طوری که نرخ خلاف و دزدی در این کشور بسیار پایین است.
  • از لحاظ آب و هوایی کشور مناسبی برای زندگی است و اگر به دنبال آب هوای مطلوب هستید ارمنستان کشور مناسبی است.
  • هزینه های زندگی در ارمنستان نسبت به سایر کشورها پایین تر است و این خود مزیت بزرگی است.
  • کشور ارمنستان نزدیک‌ترین کشور اروپایی به ایران است و راه های مهاجرت نیز چندان سخت نیست.
  • مردم ارمنستان برخورد مناسبی با مسافران و اتباع خارجی دارند و با مردم ایران نیز برخورد گرمتری دارند.
  • ارمنستان در سال های اخیر پیشرفت خوبی داشته و در حال حاضر نیز سرعت پیشرفت مناسبی دارد.
  • آسان تر بودن راه های ثبت شرکت و کارهای اقامتی در ارمنستان یکی دیگر از مزایای مهاجرت به شمار می رود.

سایر نوشته های مهاجرت :

دلایل مهاجرت به پرتغال

مهاجرت به پرتغال

سالانه مردم زیادی به کشورهای مختلف مهاجرت می‌کنند. کشور پرتغال با جمعیتی حدود 11 میلیون نفر از دو سو دارای مرز آبی است و یکی

مطالعه »
مهاجرت به قبرس

مهاجرت به قبرس

قطعاً برای مهاجرت به قبرس یک سری سؤالات در ذهنتان نقش بسته است که شاید بهتر باشد به سادگی مورد بررسی قرار بگیرد مهاجرت به

مطالعه »
مهاجرت به دومنیکا از طریق کارافرینی

مهاجرت به دومنیکا

امروزه افراد زیادی به دنبال گزینه مهاجرت به دومنیکا هستند. افراد متقاضی برای گرفتن پاسپورت دومنیکا و حق شهروندی، روش های مختلفی مانند مهاجرت از

مطالعه »
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام کارشناس :
آتنا الوند
نام کارشناس :
فرهان مسعودی
نام کارشناس :
رها قلاوند