آموزش و راهنمای گرفتن وقت سفارت هلند

برای سفر کردن به کشور هلند باید ویزای شینگن هلند تهیه کنید. اخذ ویزا روند مشخصی دارد که اولین گام آن تعیین وقت سفارت هلند است. دریافت وقت سفارت کار آسانی نبوده بدین منظور ما میتوانیم شما را در این مسیر همراهی کنیم و برای شما در کمترین زمان وقت سفارت تضمینی دریافت کنیم. تیم حرفه ای ما در جهت هماهنگی و تعیین وقت سفارت هلند در تمام ساعات تلاش دارند تا روند اخذ ویزا را برای شما کوتاه و سریع کنند. این اطمینان را به شما می دهیم که همراهان خوبی خواهیم بود.

مراحل دریافت و درخواست وقت سفارت هلند

  • تکمیل فرم درخواست وقت سفارت هلند
  • ارسال فرم برای سفارت هلند
  • پس از درخواست وقت سفارت هلند، بلافاصله یک ایمیل تأییدیه برای شما ارسال می شود.
  • یک ایمیل تایید دوم به جهت تایید روز تعیین شده برای شخص متقاضی ارسال خواهد شد.
  • شما باید به هنگام روز مصاحبه سفارت هلند این تاییدیه دوم را چاپ و همراه خود داشته باشید.
  • اگر در صورتی که ایمیل تاییدیه دوم را دریافت نکردید حتما با شرکتی که برای شما وقت سفارت را تعیین کرده است تماس بگیرید و اعلام کنید که نامه تاییدیه را دریافت نکرده اید.
  • شما مجاز به تعویض و جابجایی تا دو بار هستید و این جابجایی حداکثر 2 روز کاری قبل از تاریخ تعیین شده خودتان هست. اما اگر به تغییر زمان بیشتری نیاز دارید باید درخواست مجدد ارسال کنید تا یک تاریخ جدید برای شما ثبت شود.
  • تکمیل مدارک درخواستی سفارت هلند
  • حضور به موقع در روز مصاحبه

مراحل دریافت و درخواست وقت سفارت هلندآموزش گرفتن وقت سفارت هلند با توجه به نوع سفر

سفرهایی که به مقصد انجام می شوند هرکدم دارای هدف مشخصی هستند. هر سفر با هر منظوری که انجام می شود نیازمند به لیست مدارک وقت سفارت هلند هستند که شما می توانید با تکمیل و ارائه آنها به سفارت ویزای مورد نظر خود را دریافت کنید.

آموزش گرفتن وقت سفارت هلند برای سفرهای تحصیلی

تحصیل برای اشخاص خارجی در هر دوره و قطعی در کشور هلند امکان پذیر است. اگر میخواهید در خارج از کشور تحصیل کنید، کشور هلند یک انتخاب عالی و پسندانه است. شروع سال تحصیلی در کشور هلند معمولا از ابتدای ماه سپتامبر می باشد. اما دانشجویان خارجی جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های هلند می بایست از ماه ها قبل اقدام به درخواست پذیرش وارائه مدارک کنند. افرادی که قصد تحصیل در دانشگاه های هلند را دارند باید حداقل مدرک دیپلم داشته باشند و یا حداقل 21 سال سن داشته باشند تا بتوانندد در آزمون های ورودی شرکت کنند. شما برای تحصیل در هلند باید ویزا و مجوز اقامت در این کشور را داشته باشید. اگر شما قصد تحصیل در هلند را دارید باید ویزای طولانی مدت بگیرید، این ویزا نیاز به دعوتنامه هلند از سوی دانشگاهی که می خواهید حضور داشته باشید، دارید.

مدارک مورد نیاز برای سفرهای تحصیلی در وقت سفارت هلند

  • اصل گذرنامه با حداقل دو صفحه خالی
  • کپی صفحه مشخصات گذرنامه
  • فرم درخواست ویزا به صورت کامل به همراه عکس و امضاء درخواست کننده
  • عکس با پس زمینه سفید 4*6 که با عکس گذرنامه یکی نباشد
  • بیمه مسافرتی
  • شناسنامه، کارت ملی
  • کپی تمامی ویزاهای دریافت شده در طی پنج سال گذشته
  • بلیط هواپیما و یا رزرو پرواز ( رفت و برگشت )
  • واچر هتل
  • دعوتنامه تحصیلی
  • مدارک دانشگاهی گرفته شده در ایران
  • ترجمه تمامی مدارک

آموزش گرفتن وقت سفارت هلند برای سفرهای توریستی

هلند کشوری اس که با  نام های لاله و آسیاب های بادی آوازه بلندی دارد. هلند سرشار از تاریخ کهن و زیبایی است. اگر می خواهید از هلند به عنوان توریست بازدید کنید، باید اطلاعات کافی در این زمینه داشته باشید. به عنوان مثال، آیا شما به ویزا نیاز دارید و یا چه مدارکی در این راستا نیاز دارید.

مدارک مورد نیاز برای سفرهای توریستی در وقت سفارت هلند

  • اصل گذرنامه با حداقل دو صفحه خالی
  • کپی صفحه مشخصات گذرنامه
  • فرم درخواست ویزا به صورت کامل به همراه عکس و امضاء درخواست کننده
  • عکس با پس زمینه سفید 4*6 که با عکس گذرنامه یکی نباشد
  • بیمه مسافرتی
  • پرینت بیانیه های بانکی طی سه ماه گذشته
  • سند ملکی
  • شناسنامه، کارت ملی
  • گواهی بیمه نامه ( تامین اجتماعی، خدمات درمانی و.. )
  • گواهی اشتغال به تحصیل ( دانش آموزان و دانشجویان )
  • کپی تمامی ویزاهای دریافت شده در طی پنج سال گذشته
  • بلیط هواپیما و یا رزرو پرواز ( رفت و برگشت )
  • واچر هتل
  • ترجمه تمامی مدارک

آموزش گرفتن وقت سفارت هلند برای سفرهای توریستیآموزش گرفتن وقت سفارت هلند برای سفرهای کاری و تجاری

هلند یک مقصد جذاب برای افرادی است که به دنبال زندگی و کار در یک کشور پر جنب و جوش و جهانگردی هستند. اقتصاد پیشرفته  و حضور بسیاری از شرکت های جهانی در هلند باعث شده است که فرصت های زیادی برای کارگران خارجی ایجاد شود. اگر در حال سفر به هلند یا تور لحظه آخری اروپا برای یک کسب و کار جدید هستید، قبل از سوار شدن به هواپیما، شما نیاز به ویزای کاری دارید. درحالیکه دریافت وقت سفارت هلند برای ویزای کاری کمی زمان بر است بنابراین لازم است که صبوری کنید.

مدارک مورد نیاز برای سفرهای کاری و تجاری در وقت سفارت هلند

  • اصل گذرنامه با حداقل دو صفحه خالی
  • کپی از تمام صفحات گذرنامه
  • فرم درخواست ویزا به صورت کامل و صحیح به همراه عکس و امضاء درخواست کننده
  • عکس با پس زمینه سفید 4*6 که با عکس گذرنامه یکی نباشد و جدید باشد.
  • بیمه مسافرتی
  • کپی تمامی ویزاهای دریافت شده در طی پنج سال گذشته
  • بلیط هواپیما و یا رزرو پرواز
  • واچر هتل
  • پرینت بیانیه های بانکی طی سه ماه گذشته
  • سند ملکی
  • شناسنامه، کارت ملی
  • قراردادکار به همراه فیش های حقوقی سه ماه گذشته
  • گواهی بیمه نامه ( تامین اجتماعی، خدمات درمانی و.. )
  • دعوتنامه تجاری
  • مدارک مبنی بر مکاتبات با شرکت دعوت کننده
  • ترجمه تمامی مدارک

بهترین زمان تعیین وقت سفارت هلند

شما باید 3 ماه قبل از تاریخ سفرتان درهواست وقت سفارت کنید، در این صورت تاریخ روز مصاحبه خود را باید حداقل 15 روز کاری قبل از سفر خود تعیین کنید تا مدت زمان کافی برای صدور ویزا داشته باشید. البته توجه داشته باشید که سفارت هلند در اکثر مواقع تا 15 روز مشخص میکند که درخواست ویزای هلند شما رد یا تایید شده است اما گاهی اوقات ممکن است بعد 30 روز کاری نتیجه ویزای شما را اعلام کنند.

بهترین زمان تعیین وقت سفارت هلندهزینه تعیین وقت سفارت هلند

هنگام مصاحبه سفارت هلند جهت درخواست ویزا، باید هزینه ای پرداخت کنید. اگر شما وقت سفارت خود را از طریق شرکت های متخصص دریافت کرده اید باید هزینه اندک دیگری هم پرداخت کنید.

مدارک عمومی برای وقت سفارت هلند

  • شناسنامه و کارت ملی
  • گذرنامه با مدت اعتبار بیش از 6 ماه و حداقل 2 صفحه خالی داشته باشد.
  • عکس با شرایط مورد قبول سفارت هلند
  • فرم درخواست ویزای هلند (هر شخص باید فرم های جداگانه داشته باشند و فرم های کودکان زیر 18 سال باید توسط یک والد یا سرپرست امضا شود.)
  • بیانیه های حساب بانکی به مدت 3 ماه
  • رضایت نامه پدر و مادر (اگر شما زیر 18 سال دارید و بدون یک یا هر دو والدین یا سرپرست خود سفر می کنید، از آنها بخواهید که یک فرم رضایت نامه امضا کنند. )
  • هنگامی که درخواست خود را ارسال می کنید اثر انگشت خود را گرفته اید. این 5 سال باقی خواهد ماند. برخی از متقاضیان، مانند کودکان زیر 12 سال، نیازی به داشتن اثر انگشت خود ندارند.
  • پرداخت هزینه ویزا (برای درخواست ویزا شما باید هزینه ای پرداخت کنید.)
  • ترجمه تمامی مدارک

سفارت کشور هلند در تهران

  • آدرس: یابان دیباجی شمالی غربی شماره 60 سفارت هلند
  • تلفن: 021 2366 0000
  • ساعت کاری: شنبه، دوشنبه و جمعه: تعطیل – یکشنبه، سه شنبه و چهارشنبه: 16 – 7:30 – پنجشنبه: 13:30 – 7:30

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.