لیست مدارک وقت سفارت هلند

پست – بالا

این نکته را فراموش نکنید که می بایست در زمان مورد نظر و کاملا به موقع در سفارت هلند حضور داشته باشید. در زمان مصاحبه باید لیست مدارک وقت سفارت هلند را همراه خود داشته باشید. اگر شما از جمله افرادی هستید که برای اولین بار است که به کشور هلند سفر می کنید، بنابراین برای دریافت ویزای هلند و همچنین تعیین وقت سفارت هلند ممکن است با مشکلات مختلفی مواجه شوید. توصیه ما به شما عزیزان این است که قبل از اینکه وقت سفارت بگیرید، می‌توانید از کارشناسان و مشاورین ما استفاده نموده و از تجربیات آن‌ها برخوردار شوید.

لیست مدارک عمومی وقت سفارت هلند

  • فرم درخواست ویزای هلند ( آن را به طور کامل و درست پر کنید. شما همچنین می توانید فرم درخواست اخذ ویزای شنگن هلند را به صورت الکترونیکی پر کنید و سپس یک نسخه کپی از آن تهیه کنید.)
  • عکس با پس زمینه سفید که به تازگی گرفته شده باشد.
  • شناسنامه و کارت ملی و کپی از آنها
  • پاسپورت و تمام ویزاهای قبلی ( پاسپورت باید حداقل 3 ماه از مدت اعتبارش باقی مانده باشد و حداقل دو صفحه خالی داشته باشد.)
  • یک نسخه از رزرو بلیط برگشت از هلند. ( توصیه می شود قبل از گرفتن ویزا بلیط رزرو کنید.)
  • بیمه مسافرتی ویزا تأیید حداقل 30،000 یورو در سراسر هلند و کل منطقه شنگن
  • برنامه سفر به هلند
  • رزرو بلیط با تاریخ و شماره پرواز مشخص از ورود و خروج
  • مدارک رزرو هتل در هلند
  • اثبات وضعیت مدنی (گواهی ازدواج، گواهی تولد فرزندان، گواهی مرگ همسر)
  • ارائه مدارک بانکی از گردش حساب
  • ارائه اجازه نامه پدر و مادر برای نوجوانان بین 12 تا 18 سال
  • ارائه ترجمه تمام مدارک درمیان لیست مدارک وقت سفارت هلند

لیست مدارک وقت سفارت هلند

لیست مدارک وقت سفارت هلند با توجه به نوع سفر

اتباع هلندی که به خارج از کشور سفر می کنند نیاز به ویزا دارند. به همین ترتیب، شماهم برای سفر به کشور هلند به ویزای شینگن هلند نیاز دارید. برای تعیین وقت سفارت کشور هلند باید به فکر تکمیل لیست مدارک وقت سفارت هلند باشید تا در زمان مشخص شده تمامی آن ها را به صورت کامل به کنسولگری و سفارت خانه این کشور ارائه دهید. ناقص بودن هریک از مدارک و یا کامل نبودن آن ها باعث خواهد شد که ویزای شما صادر نشود و یا ریجکت گردد.

مدارک وقت سفارت هلند برای سفرهای توریستی

  • دعوتنامه با آدرس و شماره تلفن از طرف اعضای خانواده یا حامی مالی
  • بیانیه بانکی از 6 ماه گذشته
  • اصل پاسپورت

مدارک وقت سفارت هلند برای سفرهای تجاری

  • دعوتنامه تجاری از جانب شرکت هلندی
  • گواهینامه و مدارک کاری شما با کارفرما (اگر قبل روابط تجاری بین دو شرکت وجود داشته باشد، ارائه این مدارک الزامی است.)
  • بیانیه بانکی حساب شرکت از 6 ماه گذشته

مدارک وقت سفارت هلند برای سفرهای پزشکی

  • گزارش و مدارک پزشکی
  • گواهی پزشکی از بیمارستان یا پزشک در هلند (تایید تاریخ قرار ملاقات شما و پزشکی معالج)
  • ارائه مدارک توانایی مالی در پرداخت هزینه های پزشکی

مدارک وقت سفارت هلند برای سفرهای ورزشی و فرهنگی

  • دعوتنامه از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویدادها یا فعالیت ها و پوشش هزینه
  • نام متقاضیان شرکت در سفر
  • رزرو بلیط رفت و برگشت جهت تایید مدت زمان اقامت

مدارک وقت سفارت هلند برای سفرهای رسمی و دولتی

  • کپی از مدارک دعوت رسمی
  • مدارک شناسایی افراد متقاضی
  • شرح نامه از سفر (مذاکرات، جلسات، رویدادهای دولتی و مشاوره ای)
  • ارائه مدارک مدت زمان اقامت و محل اقامت

مدارک وقت سفارت هلند برای سفرهای تحصیلی و آموزشی

  • گواهی ثبت نام در دوره ها و مراکز آموزشی
  • گواهی دوره های مربوطه
  • ارائه مدارک مالی جهت پرداخت هزینه های آموزشی

مدارک وقت سفارت هلند برای سفرهای خویشانوندی و ازدواج

  • ارائه کارت شناسائی یا کارت کنسولی یا گواهینامه ملی شهروند هلندی
  • گواهی ازدواج با شخص هلندی
  • مدارک نسبت خانوادگی

لیست مدارک وقت سفارت هلند با توجه به نوع سفرلیست مدارک وقت سفارت هلند بر اساس مشاغل مختلف

مدارک وقت سفارت هلند برای کارمندان

  • قرارداد استخدام
  • بیانیه از حساب بانکی به مدت 6 ماه
  • اجازه نامه کارفرما
  • فرم بازپرداخت مالیات و یا گواهی مالیات

مدارک وقت سفارت هلند برای مدیران

  • معرفی نامه توسط نماینده رسمی با مهر و امضاء
  • گواهی ثبت شرکت ( اساسنامه – پروانه کسب – روزنامه رسمی )
  • گواهی تایید سمت چنانچه در آگهی روزنامه رسمی درج نشده باشد

مدارک وقت سفارت هلند برای دانش آموزان و دانشجویان

  • مدارک ثبت نام مرکز آموزشی
  • گواهی رضایت نامه مدرسه یا دانشگاه

مدارک وقت سفارت هلند برای بازنشستگان

  • ارائه مدارک بازنشستگی درمیان لیست مدارک وقت سفارت هلند
  • بیانیه بانکی از حقوق بازنشستگی به مدت 6 ماه

مدارک وقت سفارت هلند برای نوجوانان

  • مدارک وقت سفارت هلند برای فرزندن
  • اثبات درآمد منظم والدین (قرارداد کار با درآمد ماهیانه مشخص شده یا یک صورت حساب بانکی و یا مجوز کسب و کار)
  • اجازه نامه رسمی از طرف والدین (رضایت نامه پدر و مادر از سفر)
  • هنگام وقت سفارت هلند، سرپرست یا والدین باید همراه فرزندان زیر سن آنها حضور داشته باشند.

ویزای هلندسفر به کشور هلند با اهداف مختلفی صورت می گیرد که هر نوع از این سفرها فرم درخواست ویزای متفاوتی دارند و شما باید با توجه به نوع سفرتان فرم ویزا (اپلیکیشن) مخصوص به خود را آماده کنید. در این بخش به انواع سفرها و انواع فرم درخواست ویزای هلند را برای شما شرح می دهیم:

ویزای کوتاه مدت توریستی هلند

این ویزا صرفا به منظور سفرهای تفریحی و توریستی است. این نوع سفر کوتاه مدت بوده و بعد از چند روز باید شخص مسافر به کشور خود بازگرد.

ویزا رسمی و کاری هلند

اگر متقاضی قصد انجام فعالیت های تجاری یا بیزینسی را داشته باشد، ویزای تجاری لازم نیز دارد. به عنوان مثال: جلسات، کنفرانس، آموزش های تخصصی، نمایشگاه های تجاری و … جزء این نوع ویزا هستند. چنین ویزایی فقط به متقاضیانی که برای کار در یک واحد تجاری سفر می کنند، صادر شود. اگر متقاضی در نظر دارد که در کشور هلند کاری انجام دهد، باید مجوز کار را تهیه کند.

ویزای خویشانودی هلند

افرادی که قصد بازدید از دوستان و اقوام خود را دارند، ویزای خویشاندی درخواست می دهند.

ویزای ترانزیت هلند

این نوع ویزا، به ویزایی گفته می شود که به شما اجازه می دهد که برای رسیدن به مقصد خود از فرودگاه های بین امللی یک یا چند کشور تحت شینگن دیگر عبور کنید. با ویزای ترانزیت هلند می توانید پرواز خود را در هلند تغییر دهید، اما شما نمی توانید از فرودگاه این کشور خارج شوید.

ویزای بازگشت هلند

این ویزا برای اتباعی است که به طور دائم اقامت هلند را دارند و تابعیت هلندی دارند. این ویزای بازگشت برای کسانی صادر می شود که کارت شناسایی یا پاسپورت خود را گم کرده اند، دزدیده شده اند و یا منقضی شده اند نیز صادر می شود. متقاضیان این ویزا باید شواهدی را ارائه دهند که به هنگام سفر به ایران مدارک شناسایی خود را همراه داشته اند.

ویزای بلند مدت هلند

اگر می خواهید بیش از 90 روز به هلند برسید، باید مجوز اقامت موقت (MVV) از اداره مهاجرت هلند درخواست کنید. MVV یک ویزا است که به شما اجازه می دهد مدت زمان زیادی در کشور هلند اقامت داشته باشید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.