فرم اپلیکیشن سفارت هلند

بازدید از هلند سفری است که باید همه یکبار در طول زندگی خود به این کشور سفر کنند. از سفرهای توریستی هلند و تور اوپا در میان گردشگران به شدت استقبال می شود اما همه این گردشگران می دانند که برای سفر نیاز به فرم اپلیکیشن سفارت هلند و ویزای هلند دارند. کشور هلند جزء کشورهای شینگن محسوب می شود یعنی 26 کشور باهم محد شده اند و قراردادی را امضا کرده اند که مرزهایشان برای یکدیگر باز کنند.این در حالی است که ویزای هلند نوعی ویزای شینگن می باشد. هر شخصی که ویزای شینگن داشته باشد می تواند به تمام کشورهای عضو شینگن سفر کند و نیاز به دریافت ویزای جداگانه برای هر کشور نیست.  ویزای هلند در انواع مختلفی مانند ویزای توریستی، نمایشگاهی، تجاری، کاری، تحصیلی و پزشکی و… صادر می شوند که در ادامه به شرح آن ها می پردازیم.

فرم اپلیکیشن سفارت هلند

ویزای توریستی هلند یکی از ساده ترین و رایج ترین ویزاهایی است که درخواست می شود. دریافت ویزای هلند ملزم به تعیین وقت سفارت می باشد. برای درخواست این ویزا، متقاضیان باید فرم درخواست ویزا یا فرم اپلیکیشن سفارت را تکمیل کنند و تمام اسناد و مدارک مورد نیاز وقت سفارت هلند را آماده کنند و در روز مصاحبه آن را به سفارت هلند ارائه دهند.

مدارک مورد نیاز برای پر کردن فرم درخواست ویزای هلند (اپلیکیشن سفارت)

هر کسی می تواند فرم اپلیکیشن سفارت هلند را برای دیگری پر کند اما انتهای فرم باید توسط شخص متقاضی امضا شود. فرم درخواست ویزای هلند را می توان بدون هیچ هزینه ای از مشاورین ما دریافت کنید. این فرم در قالب PDF بوه و قابل ویرایش است و می توان در کامپیوتر پر شود و سپس از آن کپی بگیرید و همراه دیگر مدارک خود به سفارت ارائه دهید. پر کردن فرم اپلیکیشن سفارت هلند کار بسیار حساس و دقیقی است و باید با دقت کامل انجام شود از این رو شما می توانید این امر را بر عهده مشاورین ما بگذارید و آنها برای شما کامل پر می کنند.

پاسپورت معتبر

شما بدون داشتن گذرنامه نمی توانید فرم اپلیکیشن ویزا را پر کنید. گذرنامه شما باید به مدت شش ماه پس از بازگشت از هلند اعتبار داشته باشد. اگر پاسپورت دوم دارد و گذرنامه ای دیگر دارید که تاریخ اعتبارش گذشته باشد، این گذرنامه ها باید همراه با فرم درخواست ویزا به سفارت ارسال شوند. گذرنامه فعلی شما باید حداقل دو صفحه خالی داشته باشد. اگر قبلا برای شما ویزای شینگن صادر شده باشد، باید کپی از این ویزاها را به سفارت هلند ارائه دهید.

فرم اپلیکیشن سفارت هلند2 عدد عکس

  • اندازه عکس ها باید در سایز 35 X 44 mm باشند.
  • عکس ها باید پس زمینه سفید داشته باشد.
  • عکس ها باید روشن با کیفیت بالا باشند.
  • چهره متقاضی باید 70 تا 80 درصد از قاب عکس گذرنامه را بگیرد.
  • تمام چهره متقاضی شامل پیشانی، گوش و چانه باید به وضوح در عکس قابل مشاهده باشد.
  • حجاب و پوشیدن مو در عکس اجباری نیست.
  • اگر متقاضی از عینک استفاده می کند، قاب عینک نباید سایه ایجاد کند و یا چشم های متقاضی را پوشش دهد.

مدارک مالی

برای اخذ ویزا، باید به مامورین سفارت این اطمینان را ایجاد کنید که شرایط پرداخت هزینه های سفر به هلند را دارید. این را می توان با ارسال یک کپی از بیانیه بانکی خود در طول سه ماه گذشته باید ارائه دهید.

بیمه نامه

متقاضیان برای اخذ ویزای کوتاه مدت باید بیمه داشته باشند که بتواند هزینه های پزشکی ناگهانی در هلند را پوشش دهند. کمترین پوشش بیمه هر متقاضی ویزای شینگن هلند 30،000 یورو است. این می تواند از هر بیمه ای خریداری شود.

تاییدیه رزرو بلیط و هتل

برگه رزرو بلیط و هتل از مدارک مهم برای فرم اپلیکیشن سفارت هلند می باشد.

فرم اپلیکیشن سفارت هلندسوالات فرم درخواست ویزای هلند

تکمیل فرم تقاضای ویزای شنگن هلند یکی از مهم ترین مراحل گرفتن ویزای هلند و دیگر کشورهای شینگن در اروپا می باشد. پرکردن فرم اپلیکیشن سفارت هلند می تواند یه کار سخت و حتی برای بعضی از افراد کار استرس آوری باشد. اما قبل از پر کردن فرم ویزا باید نوع ویزای خود را مشخص کنید بعد از آن پر کردن فرم کار ساده ای خواهد بود. فرم اپلیکیشن ویزای هلند در مجموع 37 پرسشنامه در قالب 3 صفحه ای طراحی شده است که باید به صورت دقیق و کامل پاسخ داده شود. در ادامه به شرح این سوالات می پردازیم:

  1. نام خانوادگی (نام خانوادگی)

    نام خانوادگی شخصی خود را بنویسید. (اگر شما را با نام خانوادگی همسرتان صدا میزنند در این بخش شما باید نام خانوادگی خودتان را بنویسید نه همسرتان.)

  2. نام خانوادگی در هنگام تولد (نام خانوادگی سابق)

    اگر در گذشته نام خانوادگی دیگری داشتید آن را بنویسید.

  3. نام (ها)

    نام و یا نام هایی که در گذرنامه تان ذکر شده است را بنویسید.

  4. تاریخ تولد

    تاریخ تولد خود را به روز، ماه و سال بنویسید. (مثال: 15.05.1990)

  5. محل تولد

    محل تولد خود را آنچه که در گذرنامه ثبت شده است بنویسید.

  6. کشور تولد

    نام کشوری را که در آن متولد شده اید را بنویسید، حتی اگر در پاسپورت تان مشخص نشده باشد.

  7. ملیت کنونی

    اگر ملیت متفاوت با کشور متولد شده را دارید ذکر کنید.

  8. جنسیت

    کادر مربوط به جنسیت خود را (مرد یا زن) را علامت بزنید.

  9. وضعیت تاهل

    در این قسمت مجرد و متاهل بودن خود را وارد کنید.

  10. افراد زیر سن قانونی

    نام کامل، آدرس و ملیت شخصی که ولی و سرپرست حقیقی یا حقوقی شما است را بنویسید.

  11. شماره ملی شناسایی

    در این بخش شماره ملی خود را وارد کنید.

  12. نوع گذرنامه

    نوع گذرنامه را مشخص کنید. اکثر متقاضیان گزینه گذرنامه عادی می شوند.

  13. شماره گذرنامه

    شماره را که در گذرنامه نوشته شده است را بنویسید.

  14. تاریخ صور گذرنامه

    تاریخ صدور گذرنامه خود را بنویسید. (توجه داشته باشید که تاریخ تمدید را وارد نکنید)

  15. تاریخ انقضای گذرنامه

    تاریخ انقضا را همانطور که در گذرنامه نوشته  شده است بنویسید، با توجه به هر پسوند.

  16. صادر شده توسط

    محل و توسط چه کسی گذرنامه صدور شده است را مشخص کنید.

  17. آدرس منزل، ایمیل و شماره تلفن متقاضی

    آدرس پستی و ایمیل شخص مسافر را مشخص کنید و همچنین شماره تلفن ثابت و تلفن همراه خود را در کشور محل اقامت خود را   بنویسید.

  18. اقامت در کشور دیگر

    مشخص کنید که آیا شما در کشوری دیگر به غیر از ملیت فعلی خود زندگی میکنید، در صورتی که جوب مثبت است، شماره مجوز اقامت خود و تاریخ انقضا آن را بنویسید.

  19. شغل فعلی

    شغلی که به هنگام صدور گذرنامه اغلام کرده اید را بنویسید، اگر در شرایط فعلی شغل دیگری داربد، لطفا یک توضیح کوتاه بنویسید، به عنوان مثال: استاد (دانش آموز سابق) یا بازنشسته (مدیر فروش سابق)، اگر هیچ اشغال نداشته باشید، «بدون شغل» بنویسید.

  20. اطلاعات کارفرما

    اطلاعات تماس  و نام سازمان (شرکت، خدمات عمومی، موسسه آموزشی) که در آن کار می کنید را بنویسید.

  21. هدف از سفر

    قسمتی که هدف سفر شما را شرح می دهد را کامل پر کنید.

  22. کشور مقصد

    نام کشوری که مقضد سفرتان است را بنویسید. (اگر قصد بازدید از چند کشور را دارید، نام کشوریی را بنویسید که مدت زمان بیشتری در آن اقامت خواهید داشت.)

  23. کشور ورودی

    کشور را که در ابتدای سفرتان وارد می شوید را بنویسید.

  24. تعداد درخواست ویزا

    بخش مربوط به تعداد مورد نظر خود را انتخاب کنید.

  25. مدت زمان اقامت

    مدت زمان اقامتی خود را بنویسید.

  26. تعداد ویزاهای شینگن

    تعداد ویزا های شینگنی را که در 3 سال گذشته دریافت کرده اید را نام ببرید.

  27. اثر انگشت

    کادر مربوطه محل ااثر انگشت شما می باشد اما اگر قبلا اثر انگشت شما برای درخواست ویزا در سفارت گرفته شده است، تاریخ ثبت را مشخص کنید.

  28. اجازه ورود به کشورهای غیر شینگن

    اگر یکی از کشورهای مقصد شما خارج از منطقه شینگن باشد، تعداد آن ها و تاریخ اعتبار ویزای خود را بنویسید.

  29. تاریخ ورود

    تاریخ ورود خود را به منطقه شینگن، بنویسید.

  30. تاریخ سفر

    تاریخ عزیمت خود را به منطقه شینگن بنویسید.

  31. دعوتنامه

    نام فردی که شما را دعوت کرده است، یا اطلاعات تماس یک هتل را با تمام جزئیات (تلفن و فکس) مشخص کنید.

  32. سازمان یا شرکت میزبان

    نام و آدرس و مشخصات شرکت یا سازمانی که شما را دعوت کرده است را بنویسید.

  33. هزینه های سفر

    شرایط پرداخت هزینه های زندگی در مدت اقامت را ذکر کنید.

  34. اطلاعات شهروند اتحادیه اروپا

    اگر همسر، مادر، پدر و یا فرزند شخص متقاضی شهروند یکی از کشورهای اتحادیه اروپا است، نامه کامل، تاریخ تولد، ملیت، شماره گذرنامه آن را بنویسید.

  35. نوع رابطه و نسبت

    اگر شما یکی از اعضای خانوادتان شهروند اتحادیه اروپا است، نوع نسبت فامیلی خود را مشخص کنید.

  36. تاریخ و محل

    تاریخ پر کردن فرم را بنویسید، حتی اگر این تاریخ متفاوت از روز مصاحبه شما باشد، محل و تاریخ تکمیل فرم را ذکر کنید.

  37. امضا

    بعد از اینکه فرم اپلیکیشن را کامل پر کردید، شخص متقاضی باید در قسمت مربوطه امضا کند. اگر شخص مسافر زیر 18 سال سن داشته باشد، والدین او باید امضا کنند و داخل پرانتز نوع نسبت خود را بنویسند. مثال: (پدر، مادر، سرپرست)

سوالات فرم درخواست ویزای هلندنکاتی که در پر کردن فرم اپلیکیشن سفارت هلند باید رعایت کنید

  • فرم درخواست ویزای برای هر متقاضی به صورت جداگانه پر شود.
  • هیچ یک از فیلدهای فرم اپلیکیشن سفارت هلند نباید خالی باشند. اگر یک فیلد یا بخش خاص به شما مربوط نمی شود، آن را به عنوان N / A علامت بزنید.
  • فرم اپلیکیشن را تنها با رنگ سیاه پر کنید این امر برای اسکن بهتر و خوانایی راحت تر است.
  • پس از اتمام درخواست شما، یک نسخه از آن چاپ کنید و آن را امضا کنید، و آن را برای سفات هلند ارسال کنید.
  • بعد از پرکردن فرم اپلیکیشن سفارت هلند حتما آن را بازخوانی کنید تا مطمئن شوید که هیچ گزینه ای را اشتباه پرنکرده باشید و یا جا نمانده باشد.
  • در صورت پاسخ اشتباه به یک سوال از اپلیکیشن سفارت، به راحتی پرونده شما رد (ریجکت) خواهد شد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.