آموزش و راهنمای گرفتن وقت سفارت آلمان

پست – بالا

آلمان از جمله کشورهای اتحادیه اروپا به شمار می رود که جذابیت های فوق العاده برای سفر به این کشور و اقامت موقت یا اقامت دائم در آن وجود دارد. به نظر می‌ رسد انگیزه ‌های متفاوتی مثل گردشگری، تجارت و یا تحصیل می تواند از مهمترین مواردی باشد که افراد برای گرفتن وقت سفارت آلمان به این سفارتخانه مراجعه می کنند. هر کدام از این انگیزه ها به نوبه خود جذابیت های فوق العاده زیادی دارد و به همین علت است که انواع وقت سفارت آلمان همواره با ترافیک زیادی مواجه است.

انواع وقت سفارت آلمان

مشخص کردن نوع وقت سفارت

همانطور که گفته شد، انگیزه های متفاوتی برای سفر به کشور آلمان وجود دارد و برای هر کدام از آنها نیاز به گرفتن وقت سفارت آلمان به صورت مجزا است. به همین علت شما باید قبل از تعیین وقت سفارت این کشور اقدام به مشخص کردن هدف خود از سفر به کشور آلمان مشخص کنید تا بتوانید ساده تر روند اخذ وقت سفارت و ویزا را پیگیری کنید. با مشخص کردن هدف خود به راحتی میتوانید در ادامه توضیحات از شرایط و مدارک مورد نیاز برای گرفتن وقت سفارت آلمان مطلع شوید. پیشنهاد میدهیم که حتما ادامه مطلب را مطالعه نمایید.

آموزش گرفتن وقت سفارت آلمان به منظور سفرهای تجاری

یکی از مهمترین انگیزه های سفر به کشور آلمان تجارت است. در واقع تجار و فعالان اقتصادی ایرانی با گرفتن وقت سفارت آلمان و اخذ ویزای تجاری به این کشور سفر می کند تا در نمایشگاه های بین المللی معتبری که در این کشور برگزار می شود به عنوان غرفه دار و یا شرکت کننده حضور یابند. علاوه بر این فرصت استثنایی تجارت با شرکت های معتبر آلمانی از جمله انگیزه‌ هایی است که بسیاری از افراد برای همین منظور اقدام به گرفتن وقت سفارت آلمان می نمایند تا به این کشور سفر کنند.
نکته قابل توجه دیگری که باید به آن اشاره کنیم این است که یکی از انگیزه های تجاری گرفتن وقت سفارت آلمان، سفر به این کشور به منظور ثبت شرکت در آلمان است. ثبت شرکت در آلمان با استقبال ویژه دولتمردان این کشور مواجه می‌ شود و امکانات و تسهیلات مناسبی را در اختیار سرمایه گذاران خارجی از جمله سرمایه گذاران ایرانی قرار می دهند.

مدارک لازم سفر تجاری که باید زمان حضور در سفارت آلمان به همراه داشته باشید

  • اصل گذرنامه با حداقل دو صفحه خالی
  • کپی صفحه مشخصات گذرنامه
  • فرم درخواست ویزا به صورت کامل به همراه عکس و امضاء درخواست کننده
  • عکس با پس زمینه سفید 4*6 که با عکس گذرنامه یکی نباشد
  • بیمه مسافرتی
  • کپی تمامی ویزاهای دریافت شده در طی پنج سال گذشته
  • بلیط هواپیما و یا رزرو پرواز
  • واچر هتل
  • پرینت تراکنش های بانکی طی سه ماه گذشته
  • سند ملکی
  • شناسنامه، کارت ملی
  • قراردادکاربه همراه فیش های حقوقی سه ماه گذشته
  • گواهی بیمه نامه ( تامین اجتماعی، خدمات درمانی و.. )
  • گواهی اشتغال به تحصیل ( دانش آموزان و دانشجویان )
  • دعوتنامه تجاری
  • مدارک مبنی بر مکاتبات با شرکت دعوت کننده

آموزش گرفتن وقت سفارت آلمان جهت سفرهای توریستی

آلمان یکی از مهمترین کشورهای اروپا از نظر جذب گردشگر از سراسر دنیا است. گردشگران کشورهای مختلف برای لذت بردن از جاذبه های طبیعی در کنار جاذبه های تاریخی فوق العاده که در کشور آلمان قرار گرفته، راهی این کشور می شوند. جذابیت های توریستی در آلمان توانسته به منبع درآمد مهمی برای کشور آلمان تبدیل شود. بسیاری از افراد با گرفتن وقت سفارت آلمان اقدام به اخذ ویزای توریستی این کشور نموده تا با سفر به این کشور از زیبایی های فوق العاده در آلمان استفاده کنند.
با توجه به اینکه اکثر سفرهای توریستی به آلمان با تور آلمان انجام می‌ شود، گرفتن وقت سفارت آلمان توسط تور انجام شده و اخذ ویزای این کشور ساده تر صورت می پذیرد. بهتر است در انتخاب تور آلمان توجهات کافی و لازم را به کار ببندید تا مشکلی در روند سفر به آلمان ایجاد نشود.

مدارک لازم سفر توریستی که باید زمان حضور در سفارت آلمان به همراه داشته باشید

  • اصل گذرنامه با حداقل دو صفحه خالی
  • کپی صفحه مشخصات گذرنامه
  • فرم درخواست ویزا به صورت کامل به همراه عکس و امضاء درخواست کننده
  • عکس با پس زمینه سفید 4*6 که با عکس گذرنامه یکی نباشد
  • بیمه مسافرتی
  • پرینت تراکنش های بانکی طی سه ماه گذشته
  • سند ملکی
  • شناسنامه، کارت ملی
  • قراردادکاربه همراه فیش های حقوقی سه ماه گذشته
  • گواهی بیمه نامه ( تامین اجتماعی، خدمات درمانی و.. )
  • گواهی اشتغال به تحصیل ( دانش آموزان و دانشجویان )
  • کپی تمامی ویزاهای دریافت شده در طی پنج سال گذشته
  • بلیط هواپیما و یا رزرو پرواز ( رفت و برگشت )
  • واچر هتل
  • مسیر سفر ( رزرو بلیط ها و پروازهای برنامه ریزی شده )

آموزش گرفتن وقت سفارت آلمان به منظور سفرهای تحصیلی

از دیگر انگیزه ‌های سفر به آلمان تحصیل در دانشگاه های معتبر این کشور است. دانشگاه های آلمانی به دو دسته تقسیم می شوند؛ دانشگاه هایی که به زبان آلمانی تدریس می کند و دانشگاه هایی که به زبان انگلیسی تدریس می نمایند. اگر شما توانایی لازم برای شرکت در دانشگاه های آلمانی زبان را داشته باشید، شانس فوق‌ العاده زیادی برای اخذ بورسیه و یا پذیرش از دانشگاه های آلمانی زبان خواهید داشت. علاوه بر این دانشگاه های انگلیسی زبان نیز گزینه های بسیار خوبی برای ادامه تحصیل ایرانیان در این کشور هستند.
به نظر می‌ رسد گرفتن وقت سفارت آلمان برای اخذ ویزای تحصیلی با سادگی بیشتری انجام می‌ شود. مسئولان سفارت آلمان موظف هستند تا سختگیری کمتری برای صدور ویزا در زمان تعیین شده به عنوان وقت سفارت جهت اخذ ویزای دانشجویی و تحصیلی نمایند.

مدارک لازم برای سفر تحصیلی که باید زمان حضور در سفارت آلمان به همراه داشته باشید

  • اصل گذرنامه با حداقل دو صفحه خالی
  • کپی صفحه مشخصات گذرنامه
  • فرم درخواست ویزا به صورت کامل به همراه عکس و امضاء درخواست کننده
  • عکس با پس زمینه سفید 4*6 که با عکس گذرنامه یکی نباشد
  • بیمه مسافرتی
  • شناسنامه، کارت ملی
  • گواهی بیمه نامه ( تامین اجتماعی، خدمات درمانی و.. )
  • کپی تمامی ویزاهای دریافت شده در طی پنج سال گذشته
  • بلیط هواپیما و یا رزرو پرواز ( رفت و برگشت )
  • واچر هتل
  • پذیرش تحصیلی
  • مدارک دانشگاهی گرفته شده در ایران

ساعات کاری بعد از تبدیل ویزای تحصیلی آلمان به ویزای کاری آلمان

نکاتی بسیار مهم در مورد آموزش گرفتن وقت سفارت آلمان

یکی از نکات بسیار مهمی که در گرفتن وقت سفارت آلمان باید به آن اشاره کنیم این است که شما برای اخذ وقت سفارت این کشور باید با در دست داشتن برخی از مدارک به این سفارتخانه مراجعه کنید. البته راهکارهای جدید دیگری نیز برای تعیین وقت سفارت آلمان وجود دارد. توجه داشته باشید که در زمان مراجعه به سفارت آلمان حتما تمامی مدارکی که جهت اخذ ویزای آلمان مورد نیاز است را به همراه داشته باشید تا مشکلی برای نقصی مدارک برای شما به وجود نیاید.

یکی از مواردی که باید در زمان تعیین شده با خود به همراه داشته باشید، فرم تکمیل شده درخواست صدور روادید است. این فرم را می توانید از سایت سفارت آلمان در ایران دریافت نموده و قبل از مراجعه به سفارت خانه پر کنید و با دیگر مدارک تحویل مسئولان سفارت دهید.

نکته دیگری که باید به آن اشاره کنیم این است که شما باید هزینه اخذ ویزای آلمان را به صورت نقد و با ارز یورو با خود به همراه داشته باشید تا بتوانید مراحل اخذ ویزا را به اتمام برسانید. توجه کنید که سفارت از خرد کردن پول شما خودداری می کند و بهتر است دقیقا همان مقداری که مورد نیاز است را به همراه خود ببرید.

نکته دیگری که باید در وقت سفارت آلمان مورد توجه قرار دهیم، این است که عموماً در زمان های پیک سفر به آلمان که در ایام نوروز و یا برخی ماه های تابستان اتفاق می افتد، ممکن است گرفتن وقت سفارت آلمان و صدور ویزا زمان بیشتری نسبت به زمان معمول بگیرد. در صورتی که شما می خواهید در یک زمان خاص در کشور آلمان باشید، باید برنامه ریزی دقیق تری داشته و در این زمان ها از مدتی قبل اقدام به اخذ ویزای این کشور نمایید. در این صورت شما مشکلی برای رفتن به آلمان نخواهید داشت.

اما نکته پایانی که در این مطلب در مورد گرفتن وقت سفارت آلمان اشاره خواهیم کرد این است که باید در تمامی مراحلی که به عنوان اخذ وقت سفارت آلمان سپری می کنید، صداقت و درستی را پیشه کار خود کنید. چه برای تعیین وقت سفارت آلمان و چه برای اطلاعاتی که در اختیار سفارتخانه قرار می دهید، باید درستی و صداقت را رعایت نمایید. نکته بسیار مهم و قابل توجه این است که در هنگام مصاحبه ای که در زمان وقت سفارت آلمان برای شما تدارک دیده می ‌شود، حتما به سوالات مسئولان سفارت آلمان به درستی جواب دهید تا در آینده مشکلی برای شما ایجاد نشود.

تعیین وقت سفارت آلمان در تهران

برای تعیین وقت سفارت آلمان در تهران با کارشناسان ما تماس بگیرید ( 66047518-021 ) تا در تمامی مراحل دریافت وقت سفارت آلمان در کنار شما باشند.

ناگفته نماند که برای اخذ وقت سفارت آلمان در تهران شما می توانید به صورت آنلاین از طریق واتس اپ و تلگرام با همکاران ما ارتباط داشته باشید.و همچنین با مراجعه به سایت سفارت در تهران به صورت کاملا آنلاین از راهنمایی ها و موارد هم برای مدارک مورد نیاز سفارت آلمان مطلع شوید. در این صورت وقت بسیار کمتری از شما گرفته می‌ شود و مشکلاتی که در گذشته برای سفارت آلمان وجود داشت در حال حاضر کمتر شده است.

همچنین شما می توانید تمامی مدارک مورد نیازی که باید در زمان تعیین شده به عنوان وقت سفارت آلمان با خود به همراه داشته باشید را ملاحظه کرده و در صورت داشتن هرگونه سوال آن را به صورت آنلاین بپرسید.

توجه داشته باشید که گرفتن وقت سفارت آلمان به صورت آنلاین همانند صورت حضوری آن است و شما ملزم هستید تا در زمان تعیین شده در سفارت حضور به هم برسانید. در واقع این تنها گرفتن وقت سفارت آلمان است  و شما باید برای مصاحبه حضوری و ارائه مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای آلمان به سفارت این کشور مراجعه کنید.

این نکته بسیار مهمی است که برخی از افراد توجه کافی به آن ندارند و با خیال اینکه می توانند به صورت آنلاین و با تعیین وقت سفارت آلمان در تهران اقدام به اخذ ویزای این کشور نمایند مشکلاتی برای آنها به وجود می آید.

مراحل تعیین وقت سفارت آلمان

همانطور که می دانید اولین گام برای اخذ ویزای آلمان، تعیین وقت سفارت آلمان است. شما با روش‌ های گوناگونی می ‌توانید اقدام به اخذ وقت سفارت آلمان در تهران نمایید و با در دست داشتن مدارک لازم به این سفارتخانه در زمان تعیین شده مراجعه کرده تا ویزای آلمان را دریافت کنید. به همین علت بهتر است توجه ویژه‌ای به مراحل گرفتن وقت سفارت آلمان داشته باشید تا مشکلی برای شما به وجود نیاید. توجه کنید که شما می‌توانید با حضور در جلوی درب سفارت آلمان اقدام به اخذ وقت سفارت آلمان کنید. علاوه بر این شما می‌ توانید همانطور که در بالا نیز اشاره کردیم با گرفتن وقت سفارت آلمان در تهران به صورت آنلاین نیاز به حضور در درب سفارت آلمان نداشته باشد.

شما با در اختیار داشتن مدارک مورد نیاز جهت دریافت وقت سفارت آلمان می توانید اقدامات لازم را انجام دهید. توجه داشته باشید که یکی از این مدارک که در ادامه به تمامی آنها اشاره خواهیم کرد، ارائه تصویر پاسپورت است. توجه کنید که اگر وقت سفارت آلمان به صورت آنلاین رزرو شود اما تصویر گذرنامه به سفارتخانه آلمان تحویل داده نشود و یا از طریق درگاه های آنلاین ارسال نشده باشد، وقت مصاحبه بدون اطلاع رسانی لغو می شود.

بورسیه کارشناسی ارشد آلمان

مدارک لازم برای دریافت وقت سفارت آلمان

همانطور که در بالا نیز به آن اشاره کردیم، برای دریافت وقت سفارت آلمان نیاز به مدارکی دارید که باید در این زمان به سفارت خانه تحویل دهید و یا به صورت آنلاین در روش اخذ وقت سفارت آلمان در تهران اقدام کنید. این مدارک به شما کمک می کنند تا روند اخذ ویزا را سریعتر طی کنید. توجه کنید که برای بهبود روند دریافت ویزای آلمان تمامی مدارک مورد نیاز را برای دریافت وقت سفارت آلمان داشته باشید.

  • اصل گذرنامه با حداقل دو صفحه خالی
  • کپی صفحه مشخصات گذرنامه
  • فرم درخواست ویزا به صورت کامل به همراه عکس و امضاء درخواست کننده
  • عکس با پس زمینه سفید 4*6 که با عکس گذرنامه یکی نباشد
  • بیمه مسافرتی
  • کپی تمامی ویزاهای دریافت شده در طی پنج سال گذشته
  • بلیط هواپیما و یا رزرو پرواز
  • واچر هتل
  • پرینت تراکنش های بانکی طی سه ماه گذشته
  • سند ملکی
  • شناسنامه، کارت ملی

آدرس و شماره تماس سفارت آلمان در ایران

  • آدرس: تهران، خیابان فردوسی، شماره ۳۲۴-۳۲۰
  • کدپستی: ۱۱۳۶۵
  • صندوق پستی: ۱۷۹-۱۱۳۶۵
  • اطلاعات : ۳۹۹۹۰۰۰۰
  • اطلاعات در مورد ویزا: ۳۹۹۹۱۲۱۳ و ۳۹۹۹۱۴۹۹
  • شماره فاکس بخش ویزا: ۳۹۹۹۱۸۶۰
4 نظرات
  1. محمد می گوید

    سلام.
    وقتتون بخیر.
    من صاحب یک شرکت نرم افزاری در ایران هستم. در حال حاضر در حال مذاکره برای همکاری در یک پروژه نرم افزاری هستیم که شرکت های آلمانی زیادی راغب به انجام آن هستند. با توجه به اینکه ما می خواستیم این پروژه رو در سریعترین زمان با همکاری آنها پیش ببریم، می خواستم ببینم بعد از دریافت دعوت نامه کاری، بصورت تقریبی چقدر طول می کشد تا ویزای ما آماده شود؟
    با تشکر.

    1. سفریار می گوید

      سلام وقت بخیر – نمیشه زمان دقیقی اعلام کرد اما حدود 3 تا 7 ماه زمان میبره

  2. مجتبی استا می گوید

    با عرض سلام و خسته نباشید.
    بنده با شرکت لینده آلمان قراداد همکاری دارم و باید اول نوامبر سر کار باشم. خواهشا میتونید منو راهنمایی کنید که چطور وقت سفارت اضطراری بگیرم؟
    خود لینده میگه من با سفارت تماس میگیرم ولی جواب نمیدن.
    مرسی

    1. سفریار می گوید

      سلام وقت بخیر – در سفارت آلمان هیچ وقت فوری وجود ندارد فقط در موارد بشر دوستانه ( بیماری ) سفارت المان در ایران وقت فوری دارد.
      در صورت عدم پاسخ دهی تلفنی پیشنهاد میدیم که از طریق ایمیل اقدام کنند.
      مرسی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.