سوالات متداول وقت سفارت آلمان

پست – بالا

سوالات مربوط به مصاحبه سفارت آلمان در بخش ویزای کاری و جاب سیکر

  • چرا کشور آلمان را انتخاب کردید ؟
  • چرا می خواهید در آلمان کار کنید ؟
  • چرا میخواهید به کشور آلمان بروید ؟
  • چطور به این نتیجه رسیدید ؟
  • چرا تصمیم گرفتید به آلمان بروید؟
  • چرا فکر میکنید در آلمان کار پیدا میکنید ؟
  • زبان آلمان را در کجا یاد گرفته اید ؟
  • چه مدت است که با زبان آلمانی آشنا هستید ؟
  • از کجا متوجه شدید که کشور آلمان این نوع ویزا را ارائه می دهد ؟
  • رشته تحصیلی شما در دانشگاه چه بوده است ؟
  • گرایش تحصیلی شما در دانشگاه چه بوده است ؟
  • ارتباط رشته شما با کار شما در آلمان چیست ؟
  • لطفا خودتان کامل معرفی نمایید ؟
  • لطفا راجب تخصصی که دارید توضیح دهید؟
  • در کجاها کار کرده اید ؟
  • رابطه کار شما و تحصیل شما در کجاست ؟
  • زبان آلمانی و انگلیسی را در چه سطحی صحبت میکنید ؟
  • مخارج سفر را از کجا تامین میکنید ؟
  • چگونه مخارج زندگی را به دست می آورید؟
  • آیا تا الان در آلمان بودید ؟
  • آیا تا الان به کشور آلمان رفتید ؟
  • آیا دوست تا آشنایی در کشور آلمان دارید ؟
  • دوست یا آشنای شما در کجای آلمان است ؟
  • آیا از اعضای خانواده شما در حوزه شینگن ساکن است ؟
  • آیا با شرایط زندگی در آلمان آشنایی دارید ؟
  • آیا قصد دارید در کشور آلمان بمانید ؟
  • در کجای آلمان می خواهید زندگی کنید ؟
  • محل سکونت شما در کجای آلمان قرار دارد ؟
  • چند سال سابقه کار دارید ؟
  • چند سال تجربه کاری دارید ؟
  • اگر در مدت زمان 6 ماه نتوانید کار پیدا کنید چکار می کنید ؟
  • اگر کار پیدا نکردید بعد از 6 ماه آیا بر میگردید ؟
  • لطفا بفرمایید تخصص شما چیسست ؟
  • لطفا بفرمایید سوابق کاری شما چند سال است و کجا کار کرده اید ؟
  • آیا تا حالا با شرکتهای آلمانی مکاتبه ای داشته اید ؟
  • اگرقرارداد 5 ساله ببندید آیا می مانید یا بر میگردید ؟
  • زمینه کاری شرکتی که در آن کار میکنید چیست ؟
  • در آلمان می خواید چکار کنید ؟
  • برنامه شما بعد از ورود به آلمان چیست ؟
  • برای پیدا کردن کار چکار میخواید انجام بدید ؟
  • اسم رشته تحصیلی شما به آلمانی و انگلیسی چیست ؟

من صدد ویزای پیوست برای همسرم هستم چه نوع خانه ای باید ارائه بدم ؟

  • حداقل متراژ خانه
    – براي افراد بالاي ٦ سال به ازای هر نفر ١٢ متر
    – براي افراد كمتر از ٦ سال به ازای هر نفر ١٠ متر

از مجموع حداقل متراژ مورد نیاز تا ١٠٪‏ كمتر هم قابل قبول است
آشپزخانه، حمام، دستشويي و توالت ميتواند بين چند واحد مشترك باشد ولي در صورت استفاده مشترك، جزو متراژ کل محاسبه نمي شود.

  • اجازه صاحب ملک برای پیوستن افراد متقاضی به صورت کتبی اخذ شده باشد.
  • خوابگاههای تک نفره (غیرمتاهلی) و WG معمولاً برای پیوست قابل قبول نیستند.
  • همسر و فرزند فردي كه تابعيت آلماني دارد از ذيل اين قانون مستثنی است.

آیا ازدواج من و همسرم در کشور آلمان هم مورد تایید است ؟

اگر ازدواج شما در ایران طبق قوانین انجام گرفته و ثبت شده است، در کشور آلمان هم مورد تایید است و نیازی به ثبت ازوادج شما در کشور آلمان نیست. فقط لازم است که عقد نامه خود را به زبان آلمانی ترجمه کنید. و اگر آقا یا خانم آلمانی باشدامکان دریافت عقدنامه آلمانی وجود دارد.

شرایط ازدواج با یک ایرانی ساکن آلمان؟و چه کارهائی باید انجام بدهم؟

شما ابتدا برای سفر به آلمان باید ویزای ازدواج دریافت کنید و قبل از درخواست ویزا باید با اداره ثبت ازدواج در آلمان ارتباط برقرار کنید و وقت ازدواج تعیین نمایید. برای این کار نامزد شما باید اظهارنامه (و در مواردی وکالت) بدهد. این اظهار نامه را می توان در بخش کنسولی سفارت تأیید کرد.

چگونه یک گواهی عدم سوء پیشینه آلمانی درخواست کنم؟

اداره دادگستری آلمان گواهی عدم سوء پیشینه آلمانی صادر می کند. درخواست مربوطه باید بصورت تایید شده برای اداره دادگستری آلمان ارسال شود. تایید امضا توسط بخش کنسولی سفارت صورت می گیرد.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.