لیست مدارک وقت سفارت آلمان

پست – بالا

در ادامه مطلب لیست مدارک وقت سفارت آلمان برای سفر به کشور آلمان به صورت کامل توضیح داده شده است. ابتدا کار باید وقت سفارت آلمان را داشته باشید و بعد از دریافت وقت سفارت نیاز به دریافت ویزای آن کشور را دارید برای اخذ این دو مورد شما باید یک سری از مواردی که سفارت آلمان اعلام کرده است را تهیه نمایید که در زمان حضور در سفارت آن موارد را ارائه دهید.

این مدارک بنا به نوع درخواست وقت سفارت شما متفاوت می باشد به عنوان مثال : اگر شما درخواست توریستی را ثبت نموده اید باید مدارکی که مربوط به این درخواست می باشد را تهیه و همراه داشته باشید وقت های سفارت آلمان به دسته های مختلفی تقسیم شده است که در ادامه تمامی دسته ها معرفی شده و مدارکی که نیاز می باشد را به صورت لیست خدمت شما عزیزان قرار میدهیم.

لیست مدارک وقت سفارت آلمان

نکات بسیار مهم در وقت سفارت آلمان

  • تمامی کپی ها باید در برگه A4 گرفته شده باشند
  • پس از ارائه مدارک به دلایل فنی امکان دریافت مدرک جدید نمی باشد
  • ارائه درخواست منوط به دریافت ویزای آلمان نمی باشد
  • هزینه های احتمالی مرتبط با سفر برنامه ریزی شده برگشت نخواهد خورد.
  • در صورت ارائه مدارک جعلی یا مخدوش تمامی کشورهای شینگن این حق را دارند که هیچ ویزای برای شمما صادر نکنند.

عواملی که باعث میشود شما ویزای آلمان بگیرید

  • پرینت حساب نزدیک به تاریخ سفارت باشد
  • دلیل برای مبلغ موجود در حساب داشته باشید
  • افزایش موجودی حساب به صورت یک دفعه نباشد

عواملی که باعث میشود شما ویزای آلمان نگیرید

  • فرم درخواست پرنشده و امضاء نشده باشد
  • پاسپورت حداقل 3 ماه بعد از پایان سفر باید اعتبار داشته باشد
  • حداقل 2 صفحه خالی داشته باشد
  • عکس نباید بیشتر از 12 ماه گرفته شده باشد
  • فرم درخواست شما قدیمی باشد
  • فرم درخواست شما کامل پر نشده باشد
  • پرینت حساب شما لاتین نباشد
  • بیمه مسافرتی ارائه نکرده باشید
  • بیمه مسافرتی شما در همه کشورها شنگن اعتبار نداشته باشد
  • تاریخ سفر با بلیط پرواز همخوانی نداشته باشد
  • تاریخ سفر با بیمه مسافرتی همخوانی نداشته باشد
  • تاریخ سفر با دعوتنامه همرخوانی نداشته باشد
  • درخواست وقت نباید زودتر از 90 روز یا 3 ماه قبل از سفر باشد
  • گذرنامه توسط دارنده آن امضاء نشده باشد
  • کم بود مدارک ارائه شده ( طبق لیست ارائه شده سفارت نباشد )
  • واچر هتل یا تائیدیه اقامت از تاریخ صدور آن نباید بیشتر از 6 ماه از آن گذشته باشد

لیست مدارک وقت سفارت آلمان

مدارک گفته شده در ادامه مطلب باید با برگه درخواست خود ضمیمه کرده باشید تا سفارت بتواند شرایط لازم برای دادن ویزای آلمان به شما را مورد بررسی قرار دهد. لیست مدارک عمومی که در ادامه  بیان می شود باید طبق یک ساختار مرتب شده باشد که توسط سفارت آلمان اعلام گردیده است باید به باجه سفارت تحویل دهید.

  • اصل گذرنامه با حداقل دو صفحه خالی
  • کپی صفحه مشخصات گذرنامه
  • فرم درخواست ویزای آلمان که به صورت کامل تکمیل و امضاء و به همراه عکس است
  • تذکر توجیهی که در صفحه آخر فرم است امضاء شده باشد
  • بیمه مسافرتی به همراه کپی آن
  • کپی تمامی ویزاهای دریافت شده طی پنج سال گذشته
  • بلیط هواپیما و یا رزرو پرواز
  • واچر هتل
  • تائیدیه تقبل هزینه های اقامت ( کپی و اصل تائیدیه )
  • پرینت تراکنش های بانکی طی سه ماه گذشته ( به زبان لاتین – نسخه اصل به همراه مهر بانک )
  • مدارک مبنی بر تمکن مالی برای تامین هزینه های سفر
  • مدارک مبنی بر فعالیت اقتصادی و اجتماعی در کشور مبدا ( براساس این مدارک سفارت تصمیم میگیرد که آیا متقاضی قصد سفر دارد یا قصد مهاجرت  )
  • اصل و کپی شناسنامه – کارت ملی – سند ازدواج

مدارک لازم برای سفارت المان

مدارک لازم وقت سفارت آلمان براساس مشاغل

کارمندان دولت

  • گواهی انتساب به خدمت
  • آخرین فیش حقوقی

کارمندان شرکت های خصوصی یا کارگران

  • گواهی کار یا آخرین قراردادکار
  • فیش های سه ماه گذشته
  • گواهی بیمه ( تامین اجتماعی – خدمات درمانی )
  • گواهی از کارفرما ( در صورت نبود بیمه )

کار آفرینان

  • گواهی ثبت شرکت ( اساسنامه – پروانه کسب – روزنامه رسمی )
  • گواهی بیمه ( تامین اجتماعی – خدمات درمانی یا دیگر بیمه ها )

مدیران یا سهامداران

  • معرفی نامه توسط نماینده رسمی با مهر و امضاء
  • گواهی ثبت شرکت ( اساسنامه – پروانه کسب – روزنامه رسمی )
  • گواهی تایید سمت چنانچه در آگهی روزنامه رسمی درج نشده باشد

هنرمندان

  • گواهی عضویت در انجمن هنری
  • ارائه مدرک مبنی بر انجام فعالیت های هنری
  • گواهی بیمه تامین اجتماعی و خدمات درمانی و یا دیگر بیمه ها

بازنشستگان

  • گواهی دریافت حقوق بازنشستگی

بیماران

  • ارائه اصل گواهی بیمارستان معالج آلمانی ( مدت زمان و اقدامت پزشکی در آن ذکر شده باشد )
  • رسید پرداخت هزینه درمان
    • همراه بیمار
      • اصل گواهی بیمارستان معالج آلمانی که در آن مشخصات همراه و دلیل همراه بودن و مدت زمان درمان ذکر شده باشد

اتباع غیر ایرانی ساکن ایران

  • مجوز اقامت ایران که پس از اتمام اعتبار روادید مورد درخواست هنوزحداقل سه ماه اعتبار داشته باشد.

افراد زیر سن قانونی

  • رضایتنامه دارنده حق حضانت و یا قیم ( در صورت سفر خردسال به تنهایی باشد یا سفر بدون حضور والدین صورت بگیرد )
  • اجازه کتبی مدرسه

روزنامه نگاران

  • کارت خبرنگاری
  • گواهی کار در انتشارات یا رسانه مربوطه

دانش آموزان و دانشجویان

  • گواهی موقعیت اجتماعی ( گواهی تحصیلی یا دانشجویی )
  • گواهی موقعیت شغلی والدین

افراد بیکار

  • گواهی موقعیت اقتصادی ( اسناد ملکی )
  • گواهی موقعیت اجتماعی ( گواهی ازدواج یا شجره نامه )

مدارک مورد نیاز با توجه به نوع سفر

لیست مدارک وقت سفارت آلمان با توجه به نوع سفر

سفارت آلمان در ایران گذشته از این موارد که در بالا ذکر شد دارای وقت های دیگری هم می باشد که این وقت ها براساس نوع سفر دسته بندی شده است به عنوان مثال در بالا بر روی نوع فعالیت شغلی شما توجه بیشتری داشت اما در وقت های سفارت مربوط به نوع سفر بر روی سفر تمرکز بیشتری دارد که در لیست زیر تمامی انواع سفرها که توسط سفارت آلمان در ایران پذیرفته می شود ذکر شده است. شما عزیزان با توجه به مدارک بالا که نوع عمومی و شغی شما می باشد میتوانید از مدارک زیر هم استفاده نمایید تا بتوان درصد دریافت ویزای آلمان را بالا برد.

مدارک سفرهای تجاری برای دریافت وقت سفارت آلمان

اگر با یک شرکت آلمانی در حال همکاری هستید شما میتوانید با دریافت دعوتنامه به راحتی میتوانید به کشور آلمان سفر داشته باشید این نوع سفر در دسته دعوتنامه تجاری قرار میگیرد و در سفارت آلمان دارای اهمیتی زیادی می باشد چرا که به شما به عنوان یک ( بیزینس من ) نگاه میکنند.

  • دعوتنامه از طرف شرکت با ذکر دلیل سفر و تاریخ سفر
  • مدارکی مبنی بر اثبات رابطه تجاری با شرکت ( قراردادها – صورت حساب ها – مکاتبات اداری – مدارک واردات و صادرات و غیره )

مدارک سفرهای کاری برای دریافت وقت سفارت آلمان

امروزه این نوع سفر در بین ایرانیان موفق و صاحب سرمایه محبوبیت بسیاری پیدا کرده  است چرا که این افراد در ایران تمایل دارند که در اتحادیه اروپا به خصوص کشور آلمان تجارت شخصی خود را راه اندازی کنند دلیل اینکه کشور آلمان را انتخاب میکنند به خاطر قدرت اقتصادی این کشور در سطح بین المللی می باشد. به همین دلیل هموطنان ما ابتدا با این نوع سفر وارد کشور آلمان شده و موقعیت کاری و … را کاملا بررسی و در نهایت تجارت خود را آغاز میکنند.

  • حکم ماموریت ( ذکر مشخصات فردی، سمت رسمی، تاریخ سفر، دلیل سفر، گواهی تامین مالی سفر، دعوتنامه )

مدارک سفرهای شخصی / دیدار از خانواده برای دریافت وقت سفارت آلمان

اگر شما جزء ان افرادی هستید که در کشور آلمان دارای خویشاوند ستید پس به راحتی میتوانید از این نوع سفر بهرمند شوید و فقط با داشتن یک دعوتنامه ویزای کشور آلمان را دریافت نمایید.

  • دعوتنامه رسمی به شکل تعهد نامه ( Verpflichtungserklärung )
  • مدارک اثبات روابط خانوادگی ( شناسنامه )

مدارک سفرهای ورزشی برای دریافت وقت سفارت آلمان

کشور آلمان برای هموطنان ما که در زمینه ورزشی فعالیت دارند ویزا صادر میکند اما برای دریافت ویزای آلمان بهتر است که یک دعوتنامه رسمی از مسابقات ورزشی دریافت نمایید تا شما هم بدون هیچ استرسی بتوانید ویزای آلمان را دریافت کنید.

  • دعوتنامه برگزار کننده مسابقات
  • نامه فدراسیون ورزشی مربوطه در ایران ( ذکر تاریخ عضویت، رده ورزشی )

مدارک لازم برای سفارت المان

مدارک سفرهای نمایشگاهی برای دریافت وقت سفارت آلمان

کشور آلمان به خاطر صنعتی بودن هر ساله نمایشگاههای بسیاری در آن دایر می شود به همین دلیل هر سال میلیون ها شخص از این نمایشگاهها بین المللی شرکت می کنند. اشخاصی که در این نمایشگاهها شرکت میکنند معمولا جزء افراد بازدیدکننده به شمار می روند اما اشخاص دیگری هم وجود دارند که به عنوان غرفه دار محسوب می شوند که ایرانیان در هر دو دسته به خوبی فعال هستند.

  • بازدیدکنندگان
    • اصل و کپی بلیط ورودی نمایشگاه
    • اصل و کپی دعوتنامه برگزار کننده
    • مدارک مبنی بر اثبات رابطه با نمایشگاه ( گواهی اشغال به تحصیل رشته مرتبط یا پروانه کسب )
  • غرفه داران
    • رسید پرداخت هزینه های غرفه
    • تاییدیه برگزار کننده نمایشگاه یا نماینده نمایشگاه ( با ذکر نام و مشخصات غرفه دار )

مدارک فعالیت های گردشگری برای دریافت وقت سفارت آلمان

اگر جزء افرادی هستید که عاشق مسافرت و گردشگری هستید پس حتما باید به کشور زیبای آلمان سفری داشته باشید برای اینکه بتوانید به این کشور زیبا و خاص سفر کنید باید نوع سفر خود را در درخواست وقت سفارت آلمان به عنوان گردشگر ثبت نمایید.

  • مسیر سفر ( مشخص بودن برنامه سفر  )
  • تاییدیه رزرو هتل و یا مدارک اسکان در کل زمان سفر

مدارک سفر جهت شرکت در کنگره یا سمینار برای دریافت وقت سفارت آلمان

  • اصل و کپی تاییدیه ثبت نام
  • اصل و کپی تاییدیه رزومه
  • مدارک مرتبط به کنگره یا سیمنار ( گواهی تحصیلی یا شغلی )

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.