وقت سفارت بلغارستان

بلغارستان کشوری آرام با دریایی دوست داشتنی و سواحل بکر و شفاف برای افرادی که به دنبال سفرهای دور از هر گونه هیاهو و یا زندگی در منطقه ای آرام هستند بهترین انتخاب خواهد بود. شما برای ورود به این کشور نیاز به ویزا و به طبع وقت سفارت بلغارستان دارید. این موضوع سبب شده است که سوالات بسیاری در خصوص اخذ ویزا و وقت سفارت تضمینی بلغارستان پرسیده شود. در این مقاله هر آنچه که برای تعیین وقت سفارت بلغارستان نیاز دارید را به زبانی بسیار ساده ارائه می دهیم. دقت کنید که مطالب نوشته شده در این مقاله کارشناسی شده است.

سفارت بلغارستان در ایران

سفارت بلغارستان در تهران خیابان ولیعصر، خیابان توانیر ، ابتدای خیابان نظامی گنجوی ، پلاک 40 قرار دارد. روز های کاری سفارت از شنبه تا پنج شنبه بین ساعت 10 تا 12:30 است.

در صورتی که تاکید بر اخذ وقت سفارت بلغارستان دارید از تماس گرفتن کوتاه نیایید، اینطور نیست که با یکبار تماس ارتباط شما برقرار شود، در تایم اعلام شده عموم افراد اقدام به تماس می کنند و قطعا وقتی تماس می گیرید با پیغام اشغال روبرو می شوید.

وقت سفارت بلغارستان

یکی از سوالاتی که بارها پرسیده می شود: آیا برای اخذ ویزا تعیین وقت سفارت الزامی است؟ قطعا الزامی است! بنابراین هر گونه تبلیغ در لاین ویزا بدون مصاحبه و موارد این چنینی را باور نکنید، مامور مصاحبه باید شما را ببیند و با شما صحبت کند حتی اگر قصد شما تنها یک گشت و گذار چند روزه در بلغارستان باشد هم نیاز به تعیین وقت فوری سفارت بلغارستان دارید، بنابراین بهتر است که قبل از هر اقدامی از اطلاعات لازم در این مسیر به درستی آگاه شوید. در صورتی که اصول تعیین وقت سفارت بلغارستان به درستی طی شود هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد.

وقت سفارت بلغارستانمدارک لازم برای وقت سفارت بلغارستان

به طور کلی شما طبق ویزای انتخاب باید یک سری مدارک تهیه کنید در این بخش به مدارک کلی که برای شما ضروری است می پردازیم.

  • اولین و مهم ترین مدرک فرم درخواست تکمیل شده از سوی فرد متقاضی است.
  • شما یک قطعه عکس 4.5 * 3.5 رنگی با پس زمینه سفید ارائه دهید به صورتی که روی فرم درخواستتان  ثبت شده باشد.
  • صفحات اول و دوم شناسنامه فرد باید کپی شود و همینطور کارت ملی جدید افراد نیز نیاز به کپی دارد.
  • وجود پاسپورت با اعتبار 6 ماه بسیار مهم است و باید از صفحات اول و دوم آن به همراه صفحاتی که دارای مهر و ویزا هستند کپی شده و ارائه شود. به اعتبار پاسپورت خود دقت کنید حتی یک روز کمتر از 6 ماه سبب می شود که روند اخذ ویزای شما متوقف شود.
  • گردش مالی 6 ماه گذشته شما مورد بررسی قرار می گیرد و مشخص می شود که آیا بودجه کافی برای اقامت در بلغارستان را دارید یا خیر.
  • یک سری مدارک تکمیلی باید فراهم شود تا مشخص کند که آیا شما دلیل خوبی برای برگشت به ایران دارید یا خیر.
  • در صورت شاغل بودن باید گواهی مبنی بر اشتغال به کار و یا یک سری سندهای مرتبط را ارائه دهید به صورتی ثابت کنید که در کشور خود مشغول به کار هستید و دلیلی ندارد که در بلغارستان بمانید!
  • اگر دانشجو هستید باید یک سری اسناد ارائه دهید که نشان دهد در کدام دانشگاه درس می خوانید و یا می توانید گواهی اشتغال به تحصیل ارائه دهید.
  • مدارکی که نشان دهد شما دارای مسکن و املاک در کشور مبدا هستید نیز گزینه های مناسبی به نظر برسد.
  • بیمه مسافرتی به پوشش حداقل 30 هزار یورو برای هر فرد فراهم شود.

حضور شما برای روز مصاحبه ضروری است و نمی توانید فرد دیگری را جایگزین کنید، در نظر داشته باشید که تنها در بعضی از شرایط خاص وکیل می تواند جایگزین شما شود. افرادی که به طور خانوادگی به دنبال اخذ ویزا هستند باید به تنهایی اقدام به درخواست کنند و تنها درخواست فرد اصلی قابل قبول نخواهد بود. در صورتی که تمامی مدارک گفته شده تا به الان را داشته باشید می توانید برای تعیین وقت سفارت بلغارستان اقدام کنید. افرادی که دارای ویزای رد شده از قبل هستند باید طبق یک گواهی مکتوب علت رد شدن ویزایشان را اعلام کنند در صورتی که در این کار سهل انگاری کنید به طور خودکار ویزای شما رد خواهد شد.

مراحل تعیین وقت سفارت بلغارستان

در بخش های قبل اشاره کردیم که در ابتدا باید فرم ارسال شود. این فرم در واقع اولین اقدام شما خواهد بود، فرم را از سایت مربوطه دانلود می کنید. فرم به سه بخش تقسیم شده است و هر بخش آن با توجه به اطلاعات خواسته شده باید تکمیل شود.

  • در بخش اول اطلاعات شخصی شما باید وارد شود که شامل نام و نام خانوادگی و … است. بهتر است این بخش را چندین بار مرور کنید و در نهایت ارسال کنید. هر گونه اشتباه سبب می شود که برای همیشه از اخذ ویزا جا بمانید.
  • بخش بعد برای افرادی است که قصد اخذ ویزای تحصیلی دارند، در این بخش مشخص شده است که مقطع تحصیلی و معدل و یک سری اطلاعات درسی شما باید به درستی وارد شود.
  • بخش سوم برای ویزای کار و سرمایه بوده که از شما میزان بودجه و همینطور گردش حساب بانکی تان را می خواهد البته تکمیل این بخش ضروری نیست اما مطمئن باشید اگر میزان بودجه قابل قبولی داشته باشید می تواند در تعیین زمان وقت سفارت بلغارستان برای شما بسیار تاثیر گذار باشد . چنین سیاست هایی در اغلب کشورها اعمال می شود و تنها مختص بلغارستان نیست. در پایان تکمیل کردن فرم شما آن را به یکی از آژانس های هواپیمایی مراجعه می کنید و ادامه روند را آنها برای شما پیگیری میکنند و روز وقت سفارت را به شما اعلام می کنند.

مراحل تعیین وقت سفارت بلغارستانتعیین وقت سفارت بلغارستان برای انواع ویزاها

به طور کلی برای بلغارستان با تور لحظه آخری اروپا سه نوع ویزای نوع A، C، D وجود دارد که در این مقاله در خصوص شرایط هر یک توضیحی نخواهیم داد. فقط به میزانی اشاره می کنیم که ویزای نوع A از نوع فرودگاهی بوده و ویزای نوع C و D به ترتیب برای اقامت های کوتاه مدت و بلند مدت هستند. هر یک از این ویزا باید به شکل مخصوص تعیین وقت سفارت شوند. به این ترتیب مشخص می شود که تعیین وقت سفارت بلغارستان نیز دارای انواع مخصوص به خود است که باید به طور دقیق به بررسی هر یک پرداخت.

تعیین وقت سفارت بلغارستان برای ویزای نوع A

نام دیگر این ویزا می تواند به نوعی فوری باشد در واقع شما با اخذ این ویزا تنها قرار است که از طریق بلغارستان وارد کشور دیگری شوید.به این ترتیب در فرم اولیه ای که برای تعیین وقت سفارت ارسال می کنید باید مشخص کنید که هدف شما اقامت در بلغارستان نیست در این حالت معمولا اولویت تاریخ برای تعیین وقت سفارت بلغارستان به شما اختصاص می یابد.

دریافت وقت سفارت بلغارستان برای ویزای نوع C

این نوع تعیین وقت سفارت تضمینی بلغارستان مربوط به ویزای توریستی است و قرار است که فرد در مدت کوتاه و از قبل تعیین شده ای در بلغارستان اقامت داشته باشد و در تور بلغارستان شرکت کند، این نوع درخواست طبق شرایط مشخص تعیین وقت می شود و عموما نمی توان آن را در گروه فوری قرار داد.

تعیین وقت سفارت برای ویزای نوع D

اقامت های بلند مدت در بلغارستان در قالب ویزای تحصیل، کار و سرمایه و … دیده می شود به طور کلی برای تعیین وقت سفارت بلغارستان دیرترین زمان را به خود اختصاص می دهد و این موضوع به دلیل بررسی مدارک افراد است و قطعا با حساسیت های خاصی همراه است.

تعیین وقت سفارت بلغارستان فوری

تعیین وقت فوری سفارت برای شرایط های خاص است و هرگز اینطور نیست که با فراهم ساختن یک سری مدارک جعلی بتوانید روند پروسه را سرعت ببخشید. گاه دیده می شود که افراد برای درمان بیماری های حاد می خواهند به این کشور سفر کنند و هرگز زمانی برای طی شدن قوانین وجود ندارد این افراد باید به دنبال تعیین وقت فوری باشند. در این مسیر به طور کلی فرم اولیه فرق دارد، این فرم به صورت دقیق از شما سوال می کند که علت عجله شما چیست و باید مدارکی بسیار دقیق و مکتوب ارائه دهید که تایید بر حرف شما باشد.

در مشکلاتی از قبیل بیماری اغلب سختگیری ها کمتر است و در زمانی کوتاه تر از یک هفته فرد می تواند به سادگی ویزای فوی بلغارستان را اخذ کرده و سفر خود را آغاز کند. دقت کنید که اگر شما به هر دلیلی اطلاعات نادرست ارائه دهید برای همیشه در لیست بلوکه قرار می گیرید، ویزای فوری بلغارستان بارها مورد بررسی قرار می گیرد و هیچ گونه دروغ و فریب در آن پنهان نخواهد ماند.

مدت زمان تعیین وقت سفارت تضمینی بلغارستان

به طور دقیق شما برای ارسال مدارک و فرم اولیه خود باید حدود 10 روز منتظر بمانید عموما پس از ده روز اعلام می شود که شما در لیست تایید قرار دارید یا خیر. در صورت پذیرفته شدن و انتخاب زمان آزاد وقت سفارت بلغارستان بین 1 الی 3 ماه آینده برای شما روز مصاحبه تعیین می شود که باید طبق زمان اعلام شده در سفارت حضور داشته باشید.

عموما از لحظه تایید مدارک و شرایط مصاحبه شما تا عرضه ویزای مربوطه نهایتا یک ماه زمان نیاز است بنابراین سعی کنید که اقدام برای تعیین وقت سفارت تضمینی بلغارستان را در زمان صحیحی انجام دهید تا جا نمانید.  برای تعیین وقت سفارت فوری بلغارستان باید در ابتدا هدف شما مشخص شود ، انواع وقت سفارت بلغارستان وجود دارد که افراد باید طبق هدف و نوع ویزایی که به دنبال هستند انتخاب کنند و انتخاب های جایگزین و غیر مرتبط اغلب ترتیب اثر داده نمی شود. یکی از انواع وقت فوری سفارت بلغارستان مربوط به ویزای فوری است که بخش بعد را به این موضوع اختصاص داده ایم. گاه دیده می شود که افراد نمی توانند زمان یک ماهه برای روز مصاحبه و اخذ ویزا را صبر کنند.

هزینه وقت سفارت بلغارستان

هزینه وقت سفارت بلغارستان

به طور کلی افراد باید برای هر بار ورود 60 یورو پرداخت کنند، این هزینه برای هر فرد حساب می شود. افراد کمتر از 6 سال هزینه ای ندارند و این موضوع برای کودکان بین 6 تا 11 سال 35 یورو اعلام شده است. در نظر داشته باشید که این هزینه ها به صورت دوره ای تغییر می کند و ثابت نخواهد بود.

قوانین بیومتریک وقت فوری سفارت بلغارستان

از سال 2013 تا به حال یک قانون جدید و البته مهم برای اخذ ویزای بلغارستان اضافه شده است. در این روش داده های بیومتریک فرد متقاضی باید ضبط شود. انگشت نگاری شما باید به صورت دیجیتالی صورت پذیرد و همینطور عکس دیجیتال برای شما فراهم شود. به این ترتیب در روز مصاحبه از ده انگشت شما به طور دیجیتالی انگشت نگاری می شود. در این مسیر یک سری استثنا وجود دارد.

افراد کمتر از 12 سال نیازی به انگشت نگاری دیجیتال ندارند. این موضوع در خصوص افرادی که از نظر جسمی و فیزیکی دچار معلولیت هستند به طوری که نمی توانند انگشت نگاری داشته باشند نیز صدق می کنند. سران دولتی و همینطور خانواده این افراد و هم چنین اعضای هیئت رسمی این گروه که از سوی سازمان های بین المللی دارای دعوتنامه هستند نیز نیاز به انگشت نگاری ندارد. در نظر داشته باشید که وجود چنین قانونی به معنی عدم نیاز به مدراک گفته شده نبوده باید مدارک اعلام شده به درستی تنظیم شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.